BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
00
123504.281 in reply to 123504.279
Date: 3/7/2010 6:03:14 AM
Overall Posts Rated:
343343
@ Rotondo Δεν θεωρώ πως ο άλλος GM δεν έκανε την δουλειά του. Θεωρώ πως λόγω του ότι στην Α1 υπάρχουν παιδιά με πολλή καιρό στο παιχνίδι έδειξε μια έξτρα επιείκεια. Αυτό θα κάνα και γω στην θέση του, μην το πάρετε σαν αδυναμία.

@Ρανταπλάν Αυτή η επιείκεια όμως δεν σημαίνει πως δεν εξαντλήται κάποια στιγμή. Δεν θα μπω στην λογική των αναδρομικών. Απλά πλέον απαιτώ την εφαρμογή των κανονισμών (καλών ή κακών δεν έχει σημασία, δεν δέχομαι αμφισβήτηση τους. Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι αποδεχτήκαμε τους όρους του). Σαν θεματοφύλακας τους λόγω θέσης οφείλω λοιπόν να φροντίσω για την εφαρμογή τους. Αν δεν μπορεί αυτό να γίνει με το καλό τότε για γίνει με την επιβολή τους.

Είναι η τελευταία φορά που γράφω για αυτό το θέμα. Το επόμενο στάδιο είναι η επιβολή. Νομίζω πως έγινα πολύ ξεκάθαρος.

Υ.Γ. Την μια κουβέντα παραπάνω μπορώ να την καταλάβω και να την αφήσω να περάσει έτσι. Τις πολλές όμως δεν μπορώ να τις δεκτώ.

From: lAzaRo
This Post:
00
123504.282 in reply to 123504.1
Date: 3/7/2010 7:47:55 AM
Overall Posts Rated:
66
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα ώστε να επέμβει ο gm στο θέμα των φόρουμ στο μέλλον. Με τις ... Ρομπιες του Μανιάτη επιτευχθησαν 2 πράγματα. Πρώτον ζωντάνεψε το φόρουμ, άναψαν τα αίματα και δημιουργήθηκαν προσδοκίες για αλληλοφαγωμα ενόψει πλευ οφ. Έλληνες είμαστε διαολε, γιαυτα ζούμε.. :)
δεύτερον δεν κάναμε τίποτα περισσότερο-λιγότερο από το να υιοθετησουμε ακόμα μια φορά την αθλητική κουλτούρα που υπάρχει στο ελλαντα στην πραγματική ζωή με τους μιχοκαρουλιες και τις ατέλειωτες ιστορίες συνωμοσίας. Έτσι με μαθαν από μικρό ότι γίνεται αυτά πιστεύω και τώρα.. Για του λόγου το αληθές, και για να τιμήσω τη βορειελλαδιτικη καταγωγή μου (βλ πανοπουλος) δεσμεύομαι να εκδωσω ανακοίνωση κατα της διαιτησίας στο ημίχρονο του αγώνα με τον πατατοκιοφτε σε περίπτωση που το κορακι δεν παίξει έδρα την Τρίτη. Αισταδιαλαπια...
Θεωρώ προκλητικές και σκοτεινές τις δηλώσεις του ρανταπλαν ότι η ομάδα κατεστημένο του κιοφτε δεν έχει προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν. Τα όργανα άρχισαν. Δημιουργία κλίματος από ομάδες φερεφωνα δορυφόρους άρματα καιξερωγω... :)

Last edited by lAzaRo at 3/7/2010 7:49:14 AM

This Post:
00
123504.283 in reply to 123504.282
Date: 3/7/2010 10:05:03 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
"Ο πατατοκιοφτές ρε να κερδίζει, αντε και ο Αρης1914, όλοι οι άλλοι να παν' να ... ***θουν"
:-)))
Να παίξετε ρε σκώληκα στα ίσια με τον κιοφτέ και εύχομαι να... χάσετε και οι δύο! :-))

Τέλος πάντων, εγώ πάντως δε μίλησα για τον συγκεκριμένο GM, αλλά μίλησα γενικά. Συμφωνώ με τον Σκώληκα, θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Θα εκνευριστούμε. Παιχνίδι είναι και όλοι θέλουμε να νικάμε (ως νεοέλληνες).

Τελειώνοντας θα αφιερώσω το χτεσινό πανό που βγήκε στο βόλευ της ΑΕΚ χτες το βράδυ, στο φίλο ΑΕΚΑΡΑ.

"Τζούλια βάλε και τρομπόνι, εμάς μόνο η ΑΕΚ μας καυ***νει" :-)))

Καλή συνέχεια σε όλους

This Post:
00
123504.284 in reply to 123504.283
Date: 3/7/2010 10:19:56 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ναι πολύ που κερδίζει ο Πατατοκιοφτες! Πάει, η παράγκα μου έπεσε.. οι μιζες τελείωσαν, η ομάδα καταρέει! Πάντως δε θα με χαλάσει και να πέσω! θα ναι κα΄τι διαφορετικό μετά απο 6 σεζόν στην Α κατηγορία! Ραντανπλαν εσύ φτες ρε που η ομάδα δεν ε΄χει πια το δυναμισμό της, σου χα πει, "Ράνυ, η ομάδα φέτος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα, τέλος." Τι να πω! Αίσχος! :P :P

This Post:
00
123504.289 in reply to 123504.286
Date: 3/9/2010 1:27:53 PM
Overall Posts Rated:
99
o Boza ipoklinete se afto to fovero post!

Kai parepiptondos, pola sincharitiria gia ti niki tis agonistikis, to chamilotero budget nikise to megalitero...

From: G.P

This Post:
00
123504.290 in reply to 123504.289
Date: 3/9/2010 1:46:25 PM
Peristeri Lakers
II.4
Overall Posts Rated:
3737
..ROTONDO RULES...!!

Advertisement