Εδω την εβγαλα μια χρονια με τον Ρικοφ, με εξωτερικη αμυνα 10... πλακα μου κανεις? Ο τύπος που προανεφερες (ο Σουερτς) ειχε :
J.Shot 18 Range 9 Out.D.13 Hand 11 Drive 15 Pass 2 Ins.Sc. 7 Ins.D. 6 Reb. 1 Βlock 1 Stam. 4-7 FT9
Φυσικα κερδιζα πολυ με το σουτ του και την εξωτερικη του αμυνα, αλλα και τα εσωτερικα του σουτ και αμυνα αντιστοιχα αλλα εχανα πολυ σε Ribs, Block και φυσικα Passing. Το Low Post που εφαρμοσα φετος υστερουσε πολυ λογω της πασας του. Παρολαυτα ο παικτης κοστιζε 26 χιλιαρικα και ηταν value for money για την Α2. Τωρα, εχοντας δει την αδυναμια μου, τον πουλησα και αγορασα εναν με 48 χιλιαρικα μισθο, νεοτερο κατα 1 χρονο (μπορω να τον εχω αφοβα αλλα 3 χρονια στην ομαδα χωρις pop-down με προοπτικη 3-4 pop up). Ο συγκεκριμενος εχει ολα τα παραπανω ενισχυμενα (δεν θα πω ποσο) και φυσικα 11αρα πασα, στην οποια θα προπονηθει κι αλλο. Πιστευω οτι φετος το Low Post μου θα ενδυναμωθει, καθοτι προσπαθω να το τελειοποιησω εναντι του Look Inside.
Αυτα σχετικα με την λογικη μου για την θεση SF. Μολις εχω τα οικονομικα μου πιο καλα (της ταξης να εχω 300k+ εσοδα απο το γηπεδο γιατι τωρα εχω μολις 240k) θα αγορασω εναν Ρικοφ με μισθο 100k και θα χτυπησω ανοδο...χεχε... το κλειδι ειναι το 3αρι αλλωστε...