BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 33

Sezona 33

Set priority
Show messages by
From: pevc

This Post:
00
274740.281 in reply to 274740.280
Date: 1/2/2016 3:14:52 PM
Overall Posts Rated:
88
Pripravljenost žvaba pa je žal dokaj nizka! Še je čas, da to popraviš do končnice:DD... Lestvica se močno izenačuje, vse bo odločalo na medsebojnih tekmah:)) morem potrkat sem še kr v dobrem položaju zaradi koš razlike, ki bi lahko na koncu odločale:D
Hvala Helios! Ainmosnega si mi dodobra izmučil! Vseeno bo težka tekma:))

This Post:
00
274740.282 in reply to 274740.281
Date: 1/3/2016 4:38:48 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Do najine tekme računam da bo že na prave nivoju pripravljenosti

Sicer pa računam da se vrne zdele v roku parih dni, v torek verjetno še ne, ampak do vikenda pa bi mogu bit nazaj. Potem pa nekako v roku 2 tednov da se mu popravi pripravljenost.. na srečo bo verjetno Vara ta teden že na pripravljenosti vsaj 8, kar pomeni da bom že lahko dobil malo več učinka od njega, verjetno pa še vedno ne dovolj za zmago proti MSC-ju.. tud ko gledam zdej za vnaprej, zelo verjetno imam jst najmanj šans za top 4 v naši konferenci, proti MSC-ju "sm out", potem hitro dobim Heliosa in Žvab še ne bo pripravljen dovolj, tko da spet bolj malo možnosti in pol Too Red, ki bo zdej verjetno se spravu skupi ko ni več pokala. Verjetno bo ravno ta tekma odločala, ker na koš razliki imam vseeno 140 prednosti.

This Post:
00
274740.283 in reply to 274740.282
Date: 1/4/2016 2:07:13 PM
Overall Posts Rated:
88
Misliš? Res da se nespoznam najbolj na to ampak mislim da pripravljenost odličen bo le s težka dosegel.... Ayaan se krepii:DD

This Post:
00
274740.284 in reply to 274740.283
Date: 1/4/2016 4:12:27 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
cirka 2 tedna dobrih minut je potrebnih za pripravljenost vsaj 8 Moja Vara je zdele imel prvi teden vredu minute pa je na pripravljenosti 7, računam da mu še ta teden vredu minute skupi spravim in sm prepričan da bo vsaj na 8 pršu, enako pa velja za Žvaba, če se vrne ta teden

This Post:
00
274740.285 in reply to 274740.284
Date: 1/5/2016 12:43:01 AM
Overall Posts Rated:
88
Definiraj:"dobrih minut"!:)) Kakor kol že, js upam da nebi bilo več poškodb pri nobeni ekipi:D

This Post:
00
274740.286 in reply to 274740.285
Date: 1/5/2016 1:28:08 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
60-75, od igralca do igralca različno, glede na njihovo vzdržljivost

Si pa tudi sam želim da ne bo več poškodb pri nikomur, bomo v tem primeru gledali res zelo napeto končnico rednega dela v naši konferenci! Verjetno bolj zanimivo kot pa sam playoff

This Post:
00
274740.287 in reply to 274740.286
Date: 1/5/2016 12:27:04 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Kratek komentar zdele ob polcajtu, predvsem za ekipe v modri skupini ki se borijo za playoff:

Toppies - Savlje: Osebno sm se odloču igrat z levo roko, ker sem bil mnenja da tudi z normalno zavzetostjo nekih pravih možnosti nimam.. no ob polčasu vodim 47-42, kar je zame presenečenje, res pa je da Toppies igra brez dveh nosilcev, kar nekako "izenači" moči, ob dejstvu da imam jaz še prednost domačega terena. Na koncu bo pomoje napeto, upam na zmago, ker s tem bi se krepko spremenila situacija v boju za playoff!

Radlje - Helios: ob polčasu vodstvo Heliosa 45-41, spet presenetljiv rezultat, pričakoval sem gladko vodstvo Heliosa in odločeno tekmo ampak je res da Radlje igrajo z višjo zavzetostjo. Me pa čudi da Helios ni preučil tekmeca, ki že celo sezono igra taktiko gibanja in bi ob napovedi gladko dvignil razliko za kar nekaj košev Vseeno na koncu pomoje gladka zmaga Heliosa, v tem ni dvoma.

MSC - AYAAN: po pričakovanjih tekma odločena že ob polčasu, 49-32 je vodstvo ki ga MSC ne bo pustu iz rok.

White Walkers - Too Red: predana tekma Too Red-a, tole je pa že lahko rahlo riskantno s strani Too Red-a, kajti če zmagajo tako Savlje kot Helios in še Strteničan in MSC, bodo v zelo slabem položaju, kajti koš razlike ne bodo nadoknadl do konca sezone kar pomeni da bojo mogl premagat vse tekmece in obenem računat da vsaj ena od ekip zgubi svoje tekme proti neposrednim tekmecem. Riskantno (je pa vprašanje če je playoff sploh v interesu).

Ainmosni - Strteničan: 33-36 ob polčasu, oba igrata dobro obrambo.. ali pa slabo v napadu Priznam da sem pred tekmo v vlogo favorita postavljal Ainmosni, tako da bom reku da se Strteničan "dobro drži", sploh ob dejstvu da Animosni igrajo z višjo zavzetostjo! Mislim da bo na koncu Ainmosni zmagal, ravno zaradi višje zavzetosti in pa ker igra pravo obrambo proti Strteničanovemu napadu. Bo pa napeto ( Sem očitno krepko precenil Ainmosne ozirom podcenil Strteničana, po 3 četrtinah zdej že 20 pik fore..)

EDIT: Še to, v primeru da premagam Toppies, bo s tem zelo verjetno tudi dokončno odločeno katere 4 ekipe se bodo uvrstile v playoff v rdeči skupini! Namreč White Walkerji in Violčni bodo danes zmagali z veliko razliko in potem bodo Toppies 2 zmagi za 4. mestom obenem pa še z 100~ koš razlike zaostanka, torej praktično 3 zmage! To pa bo težko nadoknadit v zadnjih 7 tekmah..

EDIT2: No pa v zadnji četrtini razpad sistema v moji ekipi.. ne razumem zakaj je v zadnji četrtini večino metov imel moj "center" Carlacchiani, pred tem sta večinoma metala Nered in Vara, in tudi imela obadva več kot 50% odstotek meta, potem pa je brez pravega razloga "na sceno" stopu Italjan.. seveda da je vse grešil V pomoč pa mu je bil še Dešman ki je po 3/3 metu v prvem polčasu prišel na sceno s serijo 0/4 in to je bolj ali manj to. Nered in Vara sta začela metat šele v zadnji minuti ko je bila tekma končana, večinoma je Vara metal trojke in seveda večino zgrešil. Škoda te tekme, če nebi gledal v živo se verjetno nebi sekiral tako pa sem 7minut do konca vodil za 4, potem pa razpad sistema

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 1/5/2016 1:06:18 PM

This Post:
00
274740.288 in reply to 274740.287
Date: 1/5/2016 1:18:24 PM
Overall Posts Rated:
2525
V naši konferenci pa bo tudi zanimivo za boj v končnico, ostalo je še 5 ekip ki se bojo borile za uvrstitev v končnico. Boj bo potekal tudi za razvrstitev od 2-4, ker verjetno si noben nebo želel imeti celja že prvo kolo tako da borba bo :D To je zelo vredu za ligo da se moremo klubi non-stop krepit in dajat vse od sebe,...

This Post:
00
274740.289 in reply to 274740.287
Date: 1/5/2016 2:34:30 PM
Overall Posts Rated:
2525
Too Red se spopada z zelo slabo pripravljenostjo, ter slabim entuzijazmom ( se mi zdi? ). Drugače pa nisem pričakoval tako lahke tekme.

This Post:
00
274740.290 in reply to 274740.289
Date: 1/5/2016 2:49:05 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Res je, ubadam se s slabo pripravljenostjo, zato sem danes raje predal tekmo, zavoljo boljšega prerazporejanja minut pred tekmami z neposrednimi tekmeci. En res dober vsestranski igralec mi manjka v rotaciji, da ne bi rabil predajat tekem. Vendar primarni cilj je trenutno nabavit dobrega trenerja, s čemer imam pa probleme, ker seveda nisem logiran v igro, ko se posli končujejo. Imam 3 res talente na branilskih položajih, pa jih ne razvijam dovolj dobro. Upam, da mi rata trenerja dobiti še pred koncem te sezone.

From: pevc

This Post:
00
274740.291 in reply to 274740.290
Date: 1/5/2016 3:04:55 PM
Overall Posts Rated:
88
Hahah ja res je savlje! Veliko presenečnje! Ampak moje ekipe ni nobenen podcenjeval--> mojo dvorano ste! Ni dolgo od tega, ko sem se bahal kako dober odstotek domačih tekem imam:)
Igral sem z levo roko z namenom, da Ainmosnega izgubim in raje probam Too Reda premagat, ker ta zmaga šteje 2 ampak se je izšlo:D zadnič sem uvidel, da lahko z normalno zavzetostjo premagam Ainmosnega ampak nisem imel namena, ker sem želel višji entuziazem za zadnje tekme:) Igralci so se izkazali!
Katanec bi rekel: KAPO DOL FANTOM! hahah

Edit: katastrofalen obisk, po 3 zaporednih porazih:s

Last edited by pevc at 1/5/2016 3:08:43 PM

Advertisement