Dejansko je pri meni razlika samo v tem, da sem "veliko trojko" sestavil prejšno sezono prepozno in nisem imel časa pogruntati sistema (neki sm hotu eksperimentirat pa odkrivat toplo vodo.. brez veze), na začetku te sezone sem tekme dobival na podlagi razlike v kvaliteti, potem pa je prišla selitev (v real lajfu) in nekaj tednov ko nisem ne preučeval nasprotnika, ne štimal taktike, ne skrbel za minute. Ko se je to porihtalo, sem rabil žrtvovati še 1-2 tekmi (tudi pokal) za voljo pripravljenosti in minut, od takrat dalje pa "meljem". Vrnil sm se v ustaljene tirnice (kar lahko vsak vidi, igram pod koš/na low posta/organizirano ali pa osnoven napad). Torej igram okoli svojih prednosti, ker praktično nihče nima defenzivcev da zaustavi vse 3 moje, pevc pa je pravilno ugotovu da razen velike trojke so pri meni vsi defenzivci (tko da nej vs plače ne zavajajo

). Največja slabost moje ekipe do zdej je bil manjko tretjega barnilca z visoko ZO, kar je "pofixal" američan ki je zadnjič prišel v klub, tko da s tem imam rešen tudi problem kritja enodimenzionalnih branilcev, Žvab in Vara pa lahko varno igrata na pozicijah 2-4

V končnici pa upam da bo Helios 4. ker s bom z njim imel še najlažje delo po odhodu Fugine