Man conteaza mult si liga in care esti. Din ce am auzit si eu de la unii managerii,in RBBA au undeva la 12000 spectatori majoritatea,in timp ce eu in 3 abia la derby-ul cu BC Mapecz de etapa trecuta am avut 7000,in conditiile in care am si un jucator de nationala in lot,si salarii foarte mari,si am venituri din bilee mult peste media ligii (cu vreo 80.000 peste :P).Cred ca esti printre cei mai fericiti din liga a IV-a care au venituri din bilete de peste 60.000,de aceea spun ca cred ca este foarte bine.Sezonul viitor va fi si mai bine cand vei fi in III,dar ai grija sa nu faci vreo greseala si sa nu promovezi,ca se poate intampla sa pice netul inainte sa dai ordine de meci(cum am patit acum 2 sezoae :(,sau orice alte luicruri,asa ca vezi cum te joci).
Cand am fost in IV,si eu aveam cam acelasi numar de suporteri ca si tine,chiar putin mai mic.
Si apropo,Manualul jocului se referea la liderii la puncte,recuperari si pase decisive,din cadrul ligii tale,nu neaparat la ce te refereai tu,dar sti si tu cum e,totul este aproximativ.
"Zeul random" isi baga coada peste tot in joc ;)
Last edited by IONUTZJ at 6/1/2010 10:37:47 AM