Dokonca tu raz som na to, aby som si sam dal rec :D.
Ahojte!
Minuly tyzden sme porazili Holandsko 103-113, co ma prijemne prekvapilo a aspon sme prevetrali vonkajsiu hru po dlhom case.
Dnes hrame proti Lotyssku, ktore je tiez vcelku dobre vsestranne i ked viac dovnutra ako von. Taktiez su pred nami v rankingu, tak vyhra by nam pomohla.
Asi buduci tyzden urobim obmenu kadra, tak mi posielajte svojich hracov (teda ich skilly), aby som vedel aky su. I ked vacsina kadra je uz stabilizovana, mozno sa najde niekto neocakavane,
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Divican/Krhut/Holan
SG: Rodzenak/Stvrtok/Holan
SF: Sopko/Hadovsky/Holan
PF: Drblik/Hrubos/Votrubec
C: Suba/Kopko/Votrubec
Extra: PF Meskan, PF Curha, C Vazan, PG Pecnik, PG Sekanina, PG Lopusny
Zmeny oproti zapasu s Holandskom:
Na PG poste je starter Divican, ktory minule dal najviac bodov a snad aj teraz potiahne tim.
Na SG poste je starter Rodzenak, ktory mal vynikajuci trening a spolu so Stvrtkom, ktory je nahradnik, budu skvela dvojka na poste SG.
Na SF bude startovat Sopko, o ktorom uz neviem co pisat, asi len to, ze sa mu zmenila pozicia z PF na SF (aj to asi uz davnejsie). Nahradnik je Hadovsky a rezerva Holan.
Na PF je starter Drblik, ktory mal minule peknu uspesnost strelby. Nahradnik je Hrubos.
Na C poste startuje Suba, ktory ma naozaj dobru formu a preto som radsej isiel s nim na C. Nahradnik je Kopko a rezerva Votrubec, ktory je z formy.
Taktiku hrame Motion (pomaly vonkajskom), lebo sme mali pekne ratingy minule a zda sa, ze aj tadial mozeme utocit.
V obrane hrame Man to Man, lebo neviem co zahraju. Raz hraju dovnutra a raz von, takze lepsie je ist takto.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu.
Za cely realizacny tim,
Asasasa