Bu sene Galatasaray ve Anadolu Efesin ağır bastığı bir lig izleyeceğiz gibi görünüyor. Beşiktaşın tüm transferleri reklam amaçlı yapılmış (Deron ve Semih yaklaşık 1 ay sonra NBA'e geri dönecekler ) Fenerbahçenin ise guard sıkıntısı çok büyük ve pota altında zeki pivotları yok . Galatasaray Oktay Mahmudiyle beraber bir ekol yaratmaya devam ediyor , Efes ise coach Ufuk Sarıca bu seviyeleri kaldırabilirse müthiş bir kadro kurdu. Bu yüzden Galatasaray ve Anadolu Efes çekişir bu sene bence :)
valla fenerbahçe nin en büyük kaybı ömer ve semih oldu ikisinin birden nba e gitmesi büyük şanssızlık şahsen vidmarın oyununu pek beğenmiyorum ömer ve semih varken sanki daha raha bire bir oyun yapıyorlardı şütör konusunda ise ömer onan yakın bir süre içinde bırakır diye tahmin ediyorum lakovic gibi olursa bilemem ama ömer onan gidince büyük eksik olacak sonuçta bogdanovic varda o da nba den alınan adamlardan biri sanırım o da lokavt bitince dönecek yani fenerbahçe suskun geçen transfer sezonunun ardından patlama yapması şart galatasaraylıyım ama gördüğümü söylüyorum