Poredis babe i zabe.
Kako poredim babe i žabe? Tvoja teza je "moj klub - moja igračka", ne moja. Dakle, ako je zaista tako, kao što si naveo, zašto je tebi smetalo što sam ja njega puštao u finalima, ili on mene?
Da li je nama neko pomogao da stignemo do finala? Znaš i sam da nije. Čak šta više, više vas je pokušavala da nas pobedi, zar ne?
Ako ja moj tim dovedem u finale, bilo to da je kup, liga ili B3, samo je na meni kakvu ću postavu da odredim za tu utakmicu, zar ne? No, ajde, mogu da razumem i kritikovanje, ali konstantno prijavljivanje i sve što je išlo sa tim, to ne mogu.
Da stvar bude gora, ja sam tebe predložio za LA, kada me je jedan GM pitao koga bih predložio, rekao sam ti kakav sam odgovor dobio od čoveka...
Ne želim da stvaram zlu krv, samo je neverovatno, već sam rekao licemerno, da sada ti uskačaš nekome u pomoć, braniš neke stavove protiv kojih si bio do juče. Ne samo da si bio protiv, nego si otišao baš predaleko, iako je ovo samo online igrica.
Ne sporim tvoju posvećenost ovoj igri, ali bi trebalo da ostane na tome, a ne da zalaziš u nečiji privatan život, što si radio pre ravno 8 godina.
Krmelju svaka čast, to sam mu i u poruci napisao. Apsolutno mu ne zameram na TIE - TIE sa komšijama, samo eto, nisam mogao da ne reagujem kad sam video tvoju tezu, da je ne ponavljam više, ali kad sam je pročitao, jednostavno mi pripala muka odjednom.