BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 17

Season 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190776.286 in reply to 190776.285
Date: 9/20/2011 1:51:38 PM
Ionikos Lamias
IV.20
Overall Posts Rated:
9999
Ημουν καλυτερος σε όλα τα σημεια,στο μονο που δεν ήμουν καλος είναι στην αποτελεσματικοτητα επιθεσης που κ παλι ηταν ισοπαλα.δεν ξερω δεν με παει.γενικα όταν χανω κ ειμαι χειροτερος δεν με πειραζει αλλα τρελαινομαι όταν ειμαι κατα πολύ καλυτερος κ χανω

This Post:
00
190776.287 in reply to 190776.286
Date: 9/20/2011 2:16:11 PM
Overall Posts Rated:
3535
R lamioti meta thn htta mou koita3a tous agwnes twn allwn omadwn kai exw na sou pw oti ta pai3a otan eida thn htta sou kai sugkekrimena oti dwsate kai oi duo to idio epipedo prosatheias....ti na pw o pamesa esy kai egw eimastan ta thimata auths ths agwnistikhs...elpizw na min sunexisei etci I roi tou paixnidiou gt dn vlepw na kathomai gia pl akoma sto tsak eimai na mpainw kathe paraskevi gia ths proponhseis...:@@@@@

This Post:
00
190776.288 in reply to 190776.286
Date: 9/20/2011 5:14:32 PM
Overall Posts Rated:
180180
Παιδιά θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις, δεν είμαι παντογνώστης, αλλά πιστεύω ότι παντού υπάρχει μια απάντηση... Θανάση ξεκινάμε με το παιχνίδι σου... θα ξεκινήσω με κάτι που το είδα και στο δικό μας παιχνίδι... ξέχναμε όλοι και ΚΑΚΩΣ το ξεχνάμε το ότι οι αξιολογήσεις βγαίνουν με βάση όλους τους παίκτες. Τι θέλω να πω; Το Πολύκαστρο σήμερα είχε μια πεντάδα χάρμα για το σύστημα που έπαιξε, μια πεντάδα που αν έπαιζε μόνη της θα έβγαζε πιθανότατα καταρτισμένος μέτριο άμυνα και φυσιολογικός υψηλό σε επίθεση και αμυντικά θα έβγαζε επίσης 1 με 1.5 μονάδα πάνω απο ότι πήρε. Γιατί φαίνονται οι αριθμοί του πεσμένοι; Μα γιατί οι αναπληρωματικοί του Πολύκαστρου δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς. Πιθανότατα αν έπαιζαν αυτοί μέσα μόνοι τους θα έβγαζε 6 επίθεση έξω και 3 επιθεση μέσα στο καλάθι και άμυνες απο απαίσιος έως το πολύ αδέξιος. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, του ρίξανε τις αξιολογήσεις του και εμφανίστηκαν οι δικές σου ως καλύτερες. Το αποτέλεσμα της τελευταίας περιόδου όπου την περισσότερη ώρα έπαιξαν οι αναπληρωματικοί του τα λέει όλα: 29-51!!! Αν είχε εξίσου καλό πάγκο, υποθετικά μιλάω, η διαφορά θα ήταν πάνω απο 20 πόντους. Αλλά δεν έχει... Το ίδιο είχε γίνει και στο μεταξύ μας παιχνίδι που απο 61-83 στο τέλος της τρίτης, έφτασε στο 97-107 στο τέλος. Και το πιθανό 10-6 που θα είχα στην επίθεση έπεσε στο 9-5, ενώ το πιθανό 9-8 της άμυνας έπεσε στο 8-7.
Αλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σημερινό μου παιχνίδι... με τους βασικούς μέσα έφαγα 51 πόντους σε 36' και με τους αναπληρωματικούς έφαγα 39 σε 12'. Τα νούμερα μου έπεσαν... και μιας και είπα για το παιχνίδι μου, φαίνεται για μια ακόμα φορά ότι οι αξιολογήσεις δεν λένε πάντα την αλήθεια... δες τα ριμπάουντ 61-55 υπέρ μου και παρόλα αυτά η μηχανή με έβγαλε χαμηλότερα απο τον Αρη, παρότι έπαιζα 1-3-1 κόντρα σε Μ2Μ. Και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό!

This Post:
00
190776.289 in reply to 190776.287
Date: 9/20/2011 5:27:29 PM
Overall Posts Rated:
180180
Πάμε και σε σένα Chris... πρώτα απο όλα να πω για τις αντοχές, ξέχνα τες... η προσωπική μου εμπειρία μου λέει ότι η αντοχή επηρεάζει μόνο τα λεπτά συμμετοχής και τη σχέση βασικών-αναπληρωματικών. Αν θες να σου στείλω σε pm τις αντοχές των δικών μου για να καταλάβεις καλύτερα.

Απο εκεί και πέρα, για το παιχνίδι τώρα... επιθετικά τα πήγες καλά κατά τη γνώμη μου ως προς τα ποσοστά στα δίποντα που ήταν απίστευτα, ήσουν τραγικός στις ασίστ, μόνο 8; Και τα τρίποντα, κακό το ποσοστό. Το τρέξε θέλει και ασιστς, 5 σεζόν τώρα το λέω και στον φίλο μου τον Κωστάκη απο τα Τσιτάχ που επιμένει ότι δεν θέλει (με τα γνωστά αποτελέσματα). Εχει διαμορφωθεί, κακώς, μια άποψη σε πολλούς ότι το τρέξε δεν θέλει πάσα. ΟΛΑ τα συστήματα θέλουν καλή πάσα.

Λοιπόν, τα νούμερα δείχνουν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και για τους δυο σας... ΑΛΛΑ... με 6αρι εσωτερική άμυνα απέναντι σε 9 εσωτερικό δεν πας πουθενά αμυντικά. Εκεί ήταν η διαφορά... θα μου πεις και εγώ έκανα 10 χαμηλό περιφ.σκοράρισμα και ο άλλος έκανε 8 υψηλό. Εδώ η απάντηση είναι απλή: 3 μονάδες σχεδόν κάτω εσύ αμυντικά απο την επίθεση του, 1.5 μονάδα κάτω ο αντίπαλος σου. Αυτή ήταν η πρώτη απάντηση... δεύτερη απάντηση... ριμπάουντ φίλε Chris... με 3/2 και σου πήρε 18 παραπάνω. Τρίτη απάντηση... τεράστια διαφορά στην αποτελεσματικότητα επίθεσης. Επτά υψηλό στον όμιλο μας μπορεί να μην έχω δει και ποτέ στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει εξαιρετικό στήσιμο των παικτών απο τον TWINS.

Ελπίζω να σε διαφώτισα, το ξέρω ότι είσαι μικρός σε ηλικία και παρορμητικός, και εγώ έτσι ήμουνα στην ηλικία σου, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ψάξιμο, ψάξιμο, ψάξιμο και τίποτα άλλο. Ούτε με αδίκισε η μηχανή, ούτε θα μπαίνω την Παρασκευή μόνο για προπονήσεις.

This Post:
00
190776.290 in reply to 190776.280
Date: 9/20/2011 5:35:57 PM
Overall Posts Rated:
180180
Oσο για σένα aimar, οι τραυματισμοί σου στέρησαν τη νίκη... με κανονικό πάντως με βάση αυτά που έβγαλες σαν αξιολογησεις, θα έχανες πολύ. Ηταν τρομερό ρίσκο το δυνατό που έβαλες, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου κακή. Και αν θες την άποψη μου, ποιο εύκολα θα μπορούσες να κερδίσεις τον Αρη το Σάββατο απο ότι σήμερα. ΓΙΑΤΙ; Μα γιατί ο Αρης έχει μείνει με έξι παίκτες αυτή τη στιγμή, οπότε είχες την ευκαιρία. Τώρα όχι απλά έχασες, αλλά με την πτώση του ενθουσιασμού (εδώ να τονίσω ότι ποτέ δεν λέμε στο φόρουμ για δυνατά-χαλαρά, έδωσες την ομάδα σου με αυτό που έγραψες) δεν θα μπορέσεις να διεκδικήσεις τη νίκη και στο επόμενο ματς.

From: thanos

This Post:
11
190776.291 in reply to 190776.280
Date: 9/20/2011 6:25:24 PM
Overall Posts Rated:
272272

Εεε, χαλαρωστε λιγο...Τι ειναι αυτα. Ενα παιχνιδι ειναι. Θα ερθουν και τα στραβα αποτελεσματα και οι ατυχιες. Cool guys!!!

Last edited by EGM-Nickleon at 9/21/2011 6:50:14 AM

From: wud1976

This Post:
00
190776.292 in reply to 190776.291
Date: 9/20/2011 6:43:40 PM
Overall Posts Rated:
180180
Aστα αυτά Θανούλη, έχω τις πληροφορίες μου εγώ... όταν έκανες τις τρεις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, έμαθα ότι το FBI έκανε έρευνες για να ανακαλύψει ποιος απειλούσε απο Χαλκιδική τους προγραμματιστές του παιχνιδιού. :p

This Post:
00
190776.293 in reply to 190776.289
Date: 9/20/2011 6:46:59 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ανεξαρτητα απο την προσωπικη σου εμπειρια, το λες και μονος σου. Αφου επηρεαζει τα λεπτα συμμετοχης και τη σχεση βασικων-αναπληρωματικων, τοτε ειναι ΒΑΣΙΚΗΣ σημασιας οταν εχεις αρκετα μεγαλες διαφορες δυνατοτητων αναμεσα σε βασικους και παγκο. Ειναι ισως για πολλους παραγοντας που κερδιζει ή χανει παιχνιδι. Γιατι αν υποθετικα με αντοχες κατα μεσο ορο 5 παιρνουν οι βασικοι 30 λεπτα και οι αναπληρωματικοι 18, ενω με αντοχες μεσο ορο 7 οι βασικοι πανε στο 38 και οι αναπληρωματικοι στο 10, η διαφορα μπορει να ειναι τεραστια, αμυντικα και επιθετικα.
Για να ενισχυσω τα οσα λεω, εσυ Κοσμα σημερα σε 12 λεπτα εφαγες 39 ποντους με τους αναπληρωματικους. Με μεγαλυτερες αντοχες, η βασικη σου θα επαιρνε απο 38 λεπτα και πανω, ακομα και αυτο το διλεπτο (αντι 12 λεπτα με αναπληρωματικους, 10 με βασικους με μεγαλυτερη αντοχη), θα ειχαν δωσει στον αντιπαλο 8 ποντους λιγοτερους, δηλαδη 31 αντι 39 σε 10 αντι σε 12 λεπτα αντιστοιχα. Σε αυτο το ματς μπορει να μη μετρησε, σε καποιο αλλο οι 8 ποντοι ειναι η διαφορα που δινει την ανοδο απο αλλη μια χρονια στην ΙΙΙ.14...

Επισης να προσθεσω πως διαφορετικα συστηματα εχουν μικροτερη ή μεγαλυτερη επιδραση στις αντοχες των παικτων. Με μια ερευνα στα φορουμ, αλλα και εκτος παιχνιδιου, θα βρειτε αρκετα στοιχεια σχετικα.

Για το ματς του Ιωνικου. Με τοσα φαουλ και τοσες βολες στον αντιπαλο, δυσκολα κερδιζεις ματς. Συνεχιζει ο φιλος και επιμενει στις αξιολογησεις οταν δεν λενε σχεδον τιποτα αυτες μπροστα στα στατιστικα. Οι καλυτερες αξιολογησεις δεν σημαινουν πως θα κερδισετε το ματς, ουτε οτι θα το χασετε. Η εικονα τις ομαδας σας ειναι τα στατιστικα. Το συγκεκριμενο ματς ειναι ειδικη περιπτωση, 42 ποντους απο βολες πηρε το Πολυκαστρο! Μετα το 42αρι ολα τα αλλα στατιστικα πανε περιπατο, ειδικα οταν ακολουθεις με κατω απο 50% στις βολες, τη στιγμη που ο αντιπαλος σου εχει σκοραρει υπερΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ απο σενα. Προσωπικη μου εμπειρια και φυσικα γνωμη, την οποια την εχουν παραδεχθει και οι δημιουργοι, ειναι πως οι παικτες εχουν κρυφο προσον που εχει να κανει με το ποσο physical παιχνιδι κανουν. Με τη λογικη πως αυτο το προσον δεν ειναι ουτε προβλεψιμο, και επειδη η μονη μοναδα μετρησης ειναι τα στατιστικα τους στα φαουλς, εχω κανει επιλογη παικτων που δεν κανουν πολλα φαουλς. Μεχρι στιγμης ειμαι δικαιωμενος, εχω τη 2η χαμηλοτερη συγκομιδη σε φαουλς στην κατηγορια μου. Δεν χανω παικτες με πολλα φαουλς, αυτο σημαινει πως μενουν περισσοτερο μεσα στο παιχνιδι με οτι αυτο συνεπαγεται.

Στον Αϊμαρ και στον unforgiven μπορω να του πω πως μπορει να δει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγες αλλαζοντας τον γιατρο του. Ειναι αλλο ενα σημειο που πιστευω πως υπαρχουν κρυφα προσοντα στο προσωπικο. Καποιο γιατροι σου στελνουν...παραπεμπτικα μονιμως και δεν προλαβαινεις τα...φακελακια και καποιοι αλλοι εχουν κατι απο ανατολικη ευρωπη και ειδικα γιατρους Ανατολικης Γερμανιας για οσους θυμουνται και γνωριζουν τι εννοω. Θαυματοποιοι με λιγα λογια, μπορειτε να βγαλετε σεζον χωρις κανενα τραυματισμο. Ετσι και καποιοι αλλοι, εχουν αποστολη τους συνεχεις τραυματισμους. Συνταγη δεν υπαρχει καμια, εκτος απο το δοκιμασε και αν δεν σου αρεσει, σουταρε τον.

Στον Chris συμφωνω με τον Κοσμα. 3η κατηγορια και τα PG μοιραζουν 2 ασσιστ σε 48 λεπτα! Απο τα 2 SG και τα 2 SF ασσιστ δινει μονο το αναπληρωματικο SG και αυτο μονο 1 !!! Ολη η περιφερεια, μαζι με τους αναπληρωματικους σου, μοιρασε 3 ασσιστ σε 48 λεπτα !!! Το σχολιο μου ειναι "που πας ρε Καραμητρο μ' ???". Ταυτοχρονα ο..."ασχετος" αντιπαλος σου πεταει 22 ασσιστ, 7 μονο το PG του, 5 το SG και 6 το SF, 18 συνολικα εναντι 3 δικων σου. Το δε PF του εκανε φυλλο και φτερο τον δικο σου PF που εχει εσωτερικη αμυνα 9 και χαλια αγωνιστικη κατασταση!!! Αντι να σου πω για 2η φορα τα περι Καραμητρου, θα σου πως μονο πως αυτα ολα μπορει να ειναι καλα στην IV, στην ΙΙΙ κατηγορια και ειδικα στην ψαγμενη και μπαρουτοκαπνισμενη ΙΙΙ.14, ειναι το τελειο εγχειριδιο υποβιβασμου.

Ελπιζω να ανελυσα ικανοποιητικα οσα παιχνιδια σχολιασα.

Παντα φιλικα,
Δημητρης

Υ.Γ. Βασιλη, μη ξαναπεις πως κολλησα απο τον Κοσμα!

Last edited by candlebox71 at 9/20/2011 6:50:50 PM

This Post:
00
190776.294 in reply to 190776.293
Date: 9/20/2011 6:52:33 PM
Overall Posts Rated:
272272
Υ.Γ. Βασιλη, μη ξαναπεις πως κολλησα απο τον

Ααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!................Ναι τους τερματισε!!!!

This Post:
00
190776.295 in reply to 190776.293
Date: 9/20/2011 7:07:24 PM
Overall Posts Rated:
180180
"Ανεξαρτητα απο την προσωπικη σου εμπειρια, το λες και μονος σου. Αφου επηρεαζει τα λεπτα συμμετοχης και τη σχεση βασικων-αναπληρωματικων, τοτε ειναι ΒΑΣΙΚΗΣ σημασιας οταν εχεις αρκετα μεγαλες διαφορες δυνατοτητων αναμεσα σε βασικους και παγκο. Ειναι ισως για πολλους παραγοντας που κερδιζει ή χανει παιχνιδι. Γιατι αν υποθετικα με αντοχες κατα μεσο ορο 5 παιρνουν οι βασικοι 30 λεπτα και οι αναπληρωματικοι 18, ενω με αντοχες μεσο ορο 7 οι βασικοι πανε στο 38 και οι αναπληρωματικοι στο 10, η διαφορα μπορει να ειναι τεραστια, αμυντικα και επιθετικα.
Για να ενισχυσω τα οσα λεω, εσυ Κοσμα σημερα σε 12 λεπτα εφαγες 39 ποντους με τους αναπληρωματικους. Με μεγαλυτερες αντοχες, η βασικη σου θα επαιρνε απο 38 λεπτα και πανω, ακομα και αυτο το διλεπτο (αντι 12 λεπτα με αναπληρωματικους, 10 με βασικους με μεγαλυτερη αντοχη), θα ειχαν δωσει στον αντιπαλο 8 ποντους λιγοτερους, δηλαδη 31 αντι 39 σε 10 αντι σε 12 λεπτα αντιστοιχα. Σε αυτο το ματς μπορει να μη μετρησε, σε καποιο αλλο οι 8 ποντοι ειναι η διαφορα που δινει την ανοδο απο αλλη μια χρονια στην ΙΙΙ.14..."

Διαφωνώ πλήρως με αυτό το κομμάτι... η αντοχή δεν έχει να κάνει με το πόσο θα παίξουν βασικοί-αναπληρωματικοί... μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου ο βασικός θα έχει άθλιος αντοχή μπορεί να υπάρξει σημαντική διαφορά. Στο σημερινό μου παιχνίδι, απλά οι εντολές που είχα δώσει στον προπονητή έκαναν αυτό που γίνεται πάντα στα παιχνίδια που κρίνονται εύκολα... μετά τα μισά της τρίτης περιόδου, βγαίνουν έξω οι βασικοί και τελειώνουν το ματς οι αναπληρωματικοί. Στο ματς με τον ΑΓΟΡ το Σάββατο, έπαιξαν 40 λεπτά γιατί ήμουν πίσω στο σκορ. Και οι αντοχές των βασικων μου είναι απο 3 έως και 10, έχω τα πάντα. Κατά τα άλλα, στα περίσσοτερα συμφωνούμε, όχι σε όλα πάντως, αλλά θα χρειαζόμουνα όλο το βράδυ για να το αναλύσω

This Post:
00
190776.296 in reply to 190776.294
Date: 9/20/2011 7:08:26 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Το εκοψες εσκεμμενα! Ντροπη! :P

Υ.Γ. FYI ειχα ακομα 18 χαρακτηρες για να τερματισω, ετσι για να μη παραπονιεσαι!

Advertisement