Sporo rzeczy nie ma w regułach a jednak są uznawane za nie fair.
W sumie nie wiem co Ty tak tych ruskich bronisz;)
Umawianie się na TiE też przez wielu jest uznawane za nie fair, a jednak to robisz.
Tak samo jak umyślne WO dla osiągnięcia konkretnego miejsca w tabeli na koniec sezonu.
W twoim przypadku przypomniało mi się też że kupowanie mutantów na PO / baraże też przez wielu jest uznawane za nie fair, bo zrzucasz w dół drużynę która jest normalnie prowadzona, poprzez wykorzystanie kuriozalnej sytuacji jaka jest w BB i nie ma nic wspólnego z duchem sportu.
To jest dokładnie to o co mi chodzi. Podwójne standardy albo inaczej filozofia Kalego a nie bronienie Ruskich.
Skoro to powyżej jest OK bo w końcu co nie jest zabronione to jest dozwolne to jeśli jest okazja w inny sposób zwiększyć swoją szansę na zwycięstwo i nie jest to zabronione to ta okazja też jest OK.
Osobiście nie popieram żadnegoz tych sposobów i nie skarżę się że się w mojej lidze umawiają się na TiE co zmniejsza moje szanse na zwycięstwa bo uważam że jeśli będę miał odpowiednią silną drużynę to i tak wygram, a jak nie to muszę tak wzmocinć drużynę aby takie zagrywki nie mialy znaczenia.
Poza tym ja tylko wyraziłem swoje zdanie. To kadra Vinniego i zrobi tak jak uważa za słuszne
Last edited by człoWeniu at 12/14/2011 2:05:00 PM