Pai am venituri din bilete de 140-150.000 insemnanand undeva la 6000-6500 maxim spectatori,si salariile jucatorilor 90.000 si imi iese venit de cam 70-80.000 pe saptamana,si daca vreau sa cumpar ceva mai bun de pe piata vand unul pe care l-am antrenat si iau ceva mai bun.Jucatorul de nationala din echipa mea momentan are salariu foarte mic,dar de sezonul viitor va urca mult,sa vedem cu ce sacrificii il pot pastra sau nu :).
Sezonul viitor imi va fi foarte greu daca nu o sa promovez,ca antrenez 6 jucatori constant si cum o sa le creasca foarte mult salariile voi fi nevoit sa renunt la 2-3 jucatori cu salarii mari.
Asta e dezavantajul de a fi in ligi inferioare,pentru ca am avut jucatori cu salarii si peste 30.000 dar nu i-am putut tine mai mult de un sezon in cazurile fericite daca nu m-au ajutat sa promovez,tocmai din cauza finantelor.
Stadionul ti-l poti mari,dar cum ziceau si ceilalti,pana nu ajungi undeva in liga a II-a cu rezultate foarte bune nu o sa ai 9000 spectatori,insa il poti mari in vederea unor obiective pe termen lung.
Last edited by IONUTZJ at 6/1/2010 5:22:48 PM