Δεν θα κάνουμε πολλά λινκ από δηλώσεις σας γενικότερα αλλά θα πρέπει όλοι μαζί να κάτσουμε να σκεφτούμε τι φταίει που την άκουσες στέρεο μετά το μάτς του Σαββάτου...!
1] φταίει το gdp το οποίο έχεις κράξει στο παρελθόν ότι είναι gtp και μετά το ματς του Σαββάτου θα περιμέναμε τουλάχιστον μια δήλωση ότι χωρίς αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσεις τον σκορπιό αλλά αντιθέτως την άκουσες στέρεο ότι τα σπάς....
Περίμενα κάτι τέτοιο...
Και γιατί να μην φταίει η διαφορά διάθεσης δηλαδή και να φταίει το GDP; Ή ο τρόπος που παίζω; Ή αν έχανα, γιατί να μην έφταιγαν οι καταστάσεις του Σκορπιού που ήταν καλύτερες από τις δικές μου; Ή το γεγονός ότι δεν έχω PR manager; Ή απλά ότι έπαιζα εκτός έδρας;
Αν μια ομάδα των 160.000$ με βασική 5άδα αξίας 109.000$ κερδίζει εκτός έδρας μια ομάδα αξίας 270.000$ με βασική πεντάδα αξίας 206.000$, η οποία έχει και καλύτερες καταστάσεις και διπλάσιο DMI λόγω του GDP και μόνο, τότε το GDP είναι πιο δυνατό από ό,τι θα έπρεπε να είναι και ισχύουν αυτά που έλεγα...
Αλλά επειδή δεν νομίζω ότι πολλές ομάδες τις αξίας και των σκιλλς μου κερδίζουν τέτοιο ματς απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο λόγω του GDP και μόνο, γι'αυτό την έχω ακούσει στέρεο. Προπονώ 3 παίχτες από Ιούλιο μόνιμα εκτός θέσης, δεν είναι κακό πού και πού να βλέπω αποτελέσματα και να χαίρομαι γι'αυτά.