Ko se svađa? Koliko sam ja razumeo, mi identično gledamo na neke stvari, a to je recimo " moj klub - moja igračka", zar ne?
Ipak, postoji jedna razlika, ja sam ovo pričao pre tih, famoznih, 8 godina, dok je tebi ta teza, u to vreme, bila neprihvatljiva.
Da li je vreme uticalo na tebe, ili nešto drugo, zaista ne znam, ali si promenio mišljeje i patentirao " moj klub - moja igračka".
Nema razloga da se živciraš, ja sam samo tu da podsetim koliko umeš da budeš licemeran, no hard feelings.
Eto, sad ne valjaju ni GM ni BB, očigledno jer nisu zadovoljili tvoje želje, a siguran sam, najveća je bila da mene banuju. Kako misliš da te vole, kad si ubedljivo najviše prijava u istoriji BB baš ti poslao.
Da ne zaboravim, mi nismo imali svađu, samo smo imali drugačije viđenje kako treba voditi svoj tim. Ja sam, u to vreme pa i sada, vodio se tezom "moj klub - moja igračka", dok si ti, barem u to vreme, imao drugačije mišljenje.
Tu dolazimo do onog, zbog čega i piskaram, a to je da mi nisi odgovorio na pitanje šta se to promenilo pa si, odjedanput, promenio mišljenje? Da li to, sad, znači da su "najveće sramote BB Srbije", Matija i ja, sada postali podobni tvom ukusu?
Last edited by LA-Saur0n at 8/28/2023 5:33:42 AM