Prodej Hnízdila je pro mne překvapením. Dávala jsem ho na trh za cenu, kterou jsem považovala za vysoce nereálnou, jen jako další způsob reklamy, když se již dlouhou dobu nedařil najít kupec. Doufejme, že to dobře dopadne a že bude aspoň ve formě nebo se třeba za pár týdnů, max. měsíců oklikou zase do Česka vrátí, má perspektivu ještě několika reprezentačních sezon.
V tuhle chvíli se zaměřím na dotrénování Pavlovského na NT úroveň, ale i toho budu zkoušet draze prodat, a po té bych vzala zase nějaké mladší kluky. A pokusím se zamyslet, jestli jsem ještě schopna postavit tým, který by se vrátil do první ligy, v ní se pak udržel a vytvořil prostor pro to 2-3 reprezentanty dlouhodobě držet bez finančních problémů.
Každopádně, jak psal Maxson, zápal není už takový jako dříve, jiné věci mají mnohem vyšší prioritu než BB, v rámci svých možností se ale pokusím pomoci. A je to tak, že opravdu chybí ta nová generace manažerů, kteří by to táhli. Největší problém pak vidím v neochotě prvoligových týmů se zapojit do spolupráce s NT. Spousta těch starých vlků hraje nyní v nižších ligách, kde je to jen o čase, kdy komu z nich dojdou finance. Takže jedinou šanci vidím v tom, že se ti staří vlci vrátí do první igy, minulou sezonu to byl Radim, tuhle by si to mohl být ty, když se zadaří, tak další já.
Last edited by flumpinka at 5/13/2014 2:01:36 AM