To jest jakas paranoja. Ustawialem wszystko z telefonu. Wyslalem zaproszenie w sobote do Star Starachowice. W niedziele patrze i odrzucona moja propozycja. Gram u siebie czyli jak wysylam tak? Zaraz dostane walkowera bo bedzie ze nie wyslalem a zostalo po prostu moje wyzwanie odrzucone. Co teraz mam zrobic? Jestem jednym ze sponsorów wiec raczej zależy mi na rozwoju tego pucharu. Chcialbym, zeby wziac pod lupe moj mecz bo dostaje maile ze nie wyslalem zaproszenia a je wyslalem. Dzisiaj prosze Dejvida zeby napisal do przeciwnika ze bede pozniej przed kompem bo wszystko ustalam z telefonu. Niestety widze ze moj przeciwnik juz ustawil spara. No coz nie wiem juz co o tym myslec ale co w sytuacji kiedy przeciwnik odrzuci wyzwanie i napisze do organizatora ze mu nie zostalo wyslane? Nie ma mozliwosci weryfikacji takiej rzeczy. I co w takiej sytuacji? Operowalem wszystko z telefonu i na szybko i wiem ze wyslalem to wyzwanie, jednak nie napisalem tego na forum bo bylem w podrozy. Proszę o wyjasnienie tej sprawy i zdecydowanie jak wyglada walkower w takiej sytuacji, bo jak znam zycie to pewnie ja go dostane, no bo nie bede w stanie niczego udowonic,
Nie sposób się do tego nie odnieść,
Nie odrzuciłem twojego zaproszenia bo go nigdy nie było,
a Zaproszenie to ja ci wysłałem w sobotę rano jak się tylko zalogowałem około godziny 10:00, ale ty mimo tego że się logowałeś nie zaakceptowałeś go,
Kopię z moich wyzwań z godziny 23:59 przekazałem mailem opiekunowi grupy i było tam jedno wyzwanie ale nie od ciebie,
dodatkowo żeby się zabezpieczyć przed takimi pomówieniami,
zrobiłem dzisiaj screena po godzinie 14:00, tak więc jest on do wglądu na życzenie kierownictwa.
Możliwość weryfikacji jest jedna - pokaż screena że rzuciłeś mi wyzwanie, skoro tak twierdzisz
ja żadnego wyzwania od ciebie nie widziałem,
gdyby było to bym cię nie wyzwał,
a sam cię wyzwałem w sobotę około 10:00 na twojej hali,
ale nie zaakceptowałeś