Malte jest zdrów jak ryba tylko chyba zaoszczędzony na puchar, bo z soboty miał już ponad 40min rozegranych. Puchar może być fajną rozrywką jak się jest w 1-2 lidze, bo przecież oprócz skromnych profitów to pożytek z niego niewielki.
I nie podpowiadaj Knights'om nastawienia, bo się zdziwisz :-P
O treningu to nawet nie chce mi się pisać, bo moje leniwce przez 3 tygodnie trenowania tego samego zaliczyły w sumie AŻ TRZY strzałki! Na pięciu zawodników! A ja głupi myślałem, że jak wymienię połowę składu na młodych, zdolnych i z potencjałem, to co tydzień będę mieć zielono. Eeeeee tam!
@Carth
Tego chorego SF akurat będziesz miał kim zastąpić. Gorzej, że masz w perspektywie Bytom i niedługo potem Przemyśl. Bytom albo ruszy z kopyta (czyta: przestanie grać na luzaka), albo nie załapie się do PO. A nawet tam z wypracowanym entuzjazmem starczy im pary na 2 mecze play-offowe w swojej konfie i to mecze prawdopodobnie wyjazdowe, bo mogą spaść na 3-4 miejsce. I jeszcze trzeba mieć coś na wielki finał ze zwycięzcą Niebieskiej. A Przemyśl to taka "cicha woda" jak u nad Debrzno.