אני רוצה להגיב על דברים שאמרת ולהסביר איך אני רואה את הדברים-
אין ספק שהיה עדיף לסיים ראשונים וללכת כפייבוריטים מול הפיליפינים,אבל ריאלית ההפסד היום היה צפוי יחסית ומצבנו טוב.
קודם כל היום ראיתם למה התכוונתי כשאמרתי ש"עשינו את שלנו" אחרי הנצחון על איטליה שהבטיח שלא נפגוש את צרפת בחצי גמר- יש לנו סיכויים כמעט שווים מול איטליה בסה"כ בשבוע הבא ולעומת זאת מול צרפת הביתית יש לכל נבחרת כולל אותנו בעיה. הביתיות היא מאוד מכריעה- כנסו ללוח המשחקים של הקבוצה שלכם ותשוו את מאזן הבית מול מאזן החוץ.. אני יכול להגיד לכם שאם תפתחו כל שבוע את ההימורים בליגת העל תראו שב80% לפחות הולכים עם הביתיות גם כשקבוצת החוץ חזקה יותר, אז בטח ובטח שקבוצת הבית היא קצת יותר חזקה כמו במקרה הזה אנחנו אנדרדוגים וצריך להפנים את זה.
מסכים לגמרי שהכשלון של בר ששת ותלם לתרום משהו היום מעמדת השוטינג ובעיני גם מיעוט הזריקות(6) ההזוי והנדיר של הסנטר שלנו שריד במשחק לוק אינסייד הפסידו לנו את המשחק יותר מכל דבר אחר. אני פשוט לא מבין איך הסנטרים שלנו קלעו היום ב70% אבל לקחו רק 10 זריקות יחד בכל המשחק בלוק אינסייד.לא יקרה לדעתי גם בעוד 10 משחקים זהים.
מעבר לזה היו גם נקודות אור מאוד מרשימות אצלנו-
דבר ראשון קלענו בטקטיקה ההתקפית וההגנתית למרות התוצאה היום.
דבר שני אם תסתכלו על הציונים שהוצאנו היום הם היו הטובים ביותר שאני זוכר אי פעם לנבחרת הצעירה, והיו יותר טובים משל הצרפתים ברמה הכללית לדעתי.
דווקא אני לגמרי לא מסכים איתך ארבל לגבי שולמן- הוא היה מצוין היום נתן ב36 דקות 10 ריב' 5 אסיס' 2 חטיפות ו12 נק' ב67% ,וגם יפתח שהחליף אותו נתן 8 נק' ו4 ריב' ב12 דק' והכי חשוב- הם ניצחו את המצ'אפ עם הסמולים היריבים - תסתכל על מדד הנק' ל100 זריקות בסמול-104 לטובתנו מול 97 שלהם.הוא מוכן להיות סמול פותח לא רק אצלי אלא יהיה גם בבוגרת בקרוב.
אם לנתח בראייה רחבה את המצב שלנו כרגע- אז אין תלונות ולא יכולנו לחלום על יותר מזה לפני תחילת הסיבוב: סיימנו סיבוב נוסף ועלינו שלב ,מגיעים בשבוע הבא למשחק חצי גמר אליפות העולם מול איטליה מהמקום השני בבית הטופ 8 רק בהפרש סלים מקבוצת הבית צרפת, עם הפסד בודד בעונה שלמה,עולים לחצי עם התלהבות במצב חסר תקדים ורצף שבעה משחקי רגוע, ואחרי שיצרנו הרתעה גם במשחק הפנים שלנו שתגרום לאיטליה לחשוש ואולי להמר ולעשות טעויות אחרי שכבר הפסידה לנו פעמיים רצוף. יש לנו סיכוי סביר לנצח ולעלות לגמר וגם אם לא אז יש לנו כבר את גביע הארד מובטח בארון הגביעים בכל מקרה.
אז אני מציע שניקח בפרופורציות הנכונות את מצבנו, הפסדנו משחק לקבוצה טובה משלנו עם ביתיות,עדיין מצבנו מדהים ואפשר להמשיך לחלום שיהיה גם יותר מזה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...