BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

Set priority
Show messages by
From: ig
This Post:
00
133575.29 in reply to 133575.28
Date: 3/7/2010 10:57:43 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
גם אני בדיעה שאין מקום לתרגיל, אך שינוי טקטיקה שמצפים מאיתנו לטקטיקה אלטרנטיבית אך הגיונית, שבכוונתינו לשקול להשתמש בה גם בשלבים המכריעים - בהחלט בא בחשבון. המטרה היא לאלץ את מאמני היריבות להמר, או במקרה הגרוע לשמור אישית. אגב עד כה לא ברור לי כלל איזו טקטיקה יותר מתאימה לנו, פנימה או ראן (אולי פוש או אפילו פרונסטון?) וזה טוב. יש לנו נבחרת מאוזנת מכל הבחינות, ולדעתי את היתרון הזה כדאי לנו לנצל.

בכל אופן אני סומך על המאמן שלנו בעיניים עצומות שידע לקבל את ההחלטות הנכונות. אז שוב בהצלחה!

This Post:
00
133575.30 in reply to 133575.1
Date: 3/8/2010 1:27:50 PM
Overall Posts Rated:
1919
כולם מוזמנים לצ'אט - בואו נעשה שמח ונעודד את השחקנים שלנו
המשחק יתחיל בעוד 3 דקות (פחות)
ונשמח לתדריך..
בהצלחה לישראל!

This Post:
00
133575.31 in reply to 133575.30
Date: 3/8/2010 1:32:53 PM
Overall Posts Rated:
114114
ערב טוב לכולם,
הערב 20:30 נשחק מול צרפת החזקה והמסוכנת ביותר בטורניר היות והמשחק הוא משחק בית שלהם כמארחים.
אנחנו נשחק כך:
התקפה: עדיפות פנימה
הגנה: 3-2 ש"ג ופ"ג מחליפים שמירות.
גישה: טאי
חמישיה פותחת: מחליפים:
פ"ג- רהב וסנובר איליה זקון
ש"ג – מנור בר ששת יצחק תלם
ס"פ – מאיר שולמן יפתח חיים
פ"פ – אופק קביליו אסווד נאסר
ס – עדי שריד שלומי אבו
רוטציה- דקל בנימין ודותן חורב
הסברים כלליים הגנה התקפה וגישה:
בקרב אקדוחנים מבחוץ מול הגארדים הצרפתיים הסיכויים נוטים בבירור לטובתם ולכן הלכנו פנימה כדי להדגיש מקומות שבהם יש לנו יתרון. הגארדים הצרפתיים מצוינים אבל לאלה שאמורים לשחק היום יש יכולת יחסית נמוכה בהגנה פנימית ובקליעה פנימית מה שמזמין לגרום להם לקחת כמה שיותר זריקות מבפנים ולתקוף עם שחקנים מתאימים. לכן הלכנו עם וסנובר זקון ברששת תלם, שולמן ויפתח שיודעים לחדור כולם ורובם גם קולעים היטב יחסית לתפקיד בקליעה פנימית.בנוסף ההגנה תהיה 3 בחוץ כך שנכפה יותר זריקות גארדים מעמדות שבהן הם פחות טובים. יתרון נוסף טמון ביכולת בצבע של שולמן ששווה לגבוה איכותי. יפתח מחליפו אמור לאזן את הציון הגנה וקליעה הקבוצתי מבחוץ בלי לפגוע ביכולת בצבע משמעותית. וסנובר הועדף על איליה היום בחמישיה כדי שייתן שלשה או שתיים והגנה קצת יותר חזקה.עבדנו המון על שיפור הקליעה וההגנה מבפנים ונקווה שזה יספיק היום גם במקרה שהם יחליטו לשחק עם 3 גבוהים.
גישה – נבחרה ללא הסכם רגוע מתוך מחשבה על השלב הבא- נחמד אבל לא מאוד חשוב לנצח היום וההתלהבות תעזור לנו ולכן רגוע.ללא הסכם כי אם צרפת לעומת זאת יחליטו לבזבז התלהבות היום נגדיל את הסיכויים שלנו במקרה שנעפיל לגמר מולם.
מפתחות עיקריים לנצחון במשחק- ריבאונד התקפה, אחוזים נמוכים של הגארדים של היריבה, יותר נקודות מצרפת באופן משמעותי מהספסל, נקודות וסחיטת עבירות של הגארדים מהגארדים הצרפתיים.
בנוסף תקבלו היום בהופעת בכורה את סנטר/פ"פ העתיד - אסווד נאסר בן ה20 ובהופעת בכורה בחמישיה העונה את שולמן לאחר מהפך תפקיד העונה(על חשבון התרומה לצעירה..) ויגיע ב90% לבוגרת כס"פ מיוחד כבר בעונה הבאה. הם עדיין בתהליך בנייה אבל לראשונה אי פעם הצעירה עולה עם 2 סמולים טבעיים יפתח ושולמן.
שיהיה לנו בהצלחה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.32 in reply to 133575.31
Date: 3/8/2010 1:41:52 PM
Overall Posts Rated:
100100
בהצלחה!

This Post:
00
133575.33 in reply to 133575.31
Date: 3/8/2010 3:40:50 PM
Overall Posts Rated:
22
הפסדנו בסופו של דבר לצרפת וטוב שכך
בזמן האחרון ראיתי יותר מידי ביטחון בניצחונות ולכן טוב שקיבלנו סתירה בשלב הזה
אנחנו צריכים להבין שעם כל הכבוד לנו יש עוד קבוצות חזקות וזה לא מובן מאילו שאנחנו ניצחנו אותם עד עכשיו
אנחנו לא הפיבוריטים בכלל ,אבל אתם יודעים מה גם באליפות אירופה לא היינו
ככה שבו ניהיה צנועים, ניתן תמיכה ועידוד לנבחרת ונקווה לטוב
בהצלחה

This Post:
00
133575.34 in reply to 133575.33
Date: 3/8/2010 4:27:53 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
איזה שטויות. סתירה מה סתירה?? "בזכות" ההפסד הזה, אנחנו במקום השני מול איטליה וכדי לעלות לגמר לא נוכל לשמור התלהבות כנראה, לעומת המקום הראשון שהיה מסדר לנו את הפיליפינם שכרגע עלו קראנץ' ואיכשהו בגלל שסין הפסידה תפסו את המקום הרביעי.
כל הכבוד על המאמץ, וללא ספק חבל שהפסדנו, איבדנו יותר מדי כדורים, וכפי שזה נראה, לפי הציון שלו והאיבודים, שולמן עוד לא מספיק מוכן להיות סמול פותח, ללא ספק הברומטר של הנבחרת היום ומי שבאמת אכזב היה בר-ששת, אם לא נגיע לגמר אני לא חושב שהוא ישכח את ה-0 אחוזים מהשלוש הערב לעולם. בוא נקווה שנעלה לגמר ונוכל לגמול לצרפתים על ההפסד הזה. לאחר שניצחנו את איטליה וצרפת כבר בעבר זה לא יהיה מוגזם לקוות לגמר היסטורי.

This Post:
00
133575.35 in reply to 133575.34
Date: 3/8/2010 5:37:58 PM
Overall Posts Rated:
114114
אני רוצה להגיב על דברים שאמרת ולהסביר איך אני רואה את הדברים-
אין ספק שהיה עדיף לסיים ראשונים וללכת כפייבוריטים מול הפיליפינים,אבל ריאלית ההפסד היום היה צפוי יחסית ומצבנו טוב.
קודם כל היום ראיתם למה התכוונתי כשאמרתי ש"עשינו את שלנו" אחרי הנצחון על איטליה שהבטיח שלא נפגוש את צרפת בחצי גמר- יש לנו סיכויים כמעט שווים מול איטליה בסה"כ בשבוע הבא ולעומת זאת מול צרפת הביתית יש לכל נבחרת כולל אותנו בעיה. הביתיות היא מאוד מכריעה- כנסו ללוח המשחקים של הקבוצה שלכם ותשוו את מאזן הבית מול מאזן החוץ.. אני יכול להגיד לכם שאם תפתחו כל שבוע את ההימורים בליגת העל תראו שב80% לפחות הולכים עם הביתיות גם כשקבוצת החוץ חזקה יותר, אז בטח ובטח שקבוצת הבית היא קצת יותר חזקה כמו במקרה הזה אנחנו אנדרדוגים וצריך להפנים את זה.
מסכים לגמרי שהכשלון של בר ששת ותלם לתרום משהו היום מעמדת השוטינג ובעיני גם מיעוט הזריקות(6) ההזוי והנדיר של הסנטר שלנו שריד במשחק לוק אינסייד הפסידו לנו את המשחק יותר מכל דבר אחר. אני פשוט לא מבין איך הסנטרים שלנו קלעו היום ב70% אבל לקחו רק 10 זריקות יחד בכל המשחק בלוק אינסייד.לא יקרה לדעתי גם בעוד 10 משחקים זהים.

מעבר לזה היו גם נקודות אור מאוד מרשימות אצלנו-
דבר ראשון קלענו בטקטיקה ההתקפית וההגנתית למרות התוצאה היום.
דבר שני אם תסתכלו על הציונים שהוצאנו היום הם היו הטובים ביותר שאני זוכר אי פעם לנבחרת הצעירה, והיו יותר טובים משל הצרפתים ברמה הכללית לדעתי.
דווקא אני לגמרי לא מסכים איתך ארבל לגבי שולמן- הוא היה מצוין היום נתן ב36 דקות 10 ריב' 5 אסיס' 2 חטיפות ו12 נק' ב67% ,וגם יפתח שהחליף אותו נתן 8 נק' ו4 ריב' ב12 דק' והכי חשוב- הם ניצחו את המצ'אפ עם הסמולים היריבים - תסתכל על מדד הנק' ל100 זריקות בסמול-104 לטובתנו מול 97 שלהם.הוא מוכן להיות סמול פותח לא רק אצלי אלא יהיה גם בבוגרת בקרוב.
אם לנתח בראייה רחבה את המצב שלנו כרגע- אז אין תלונות ולא יכולנו לחלום על יותר מזה לפני תחילת הסיבוב: סיימנו סיבוב נוסף ועלינו שלב ,מגיעים בשבוע הבא למשחק חצי גמר אליפות העולם מול איטליה מהמקום השני בבית הטופ 8 רק בהפרש סלים מקבוצת הבית צרפת, עם הפסד בודד בעונה שלמה,עולים לחצי עם התלהבות במצב חסר תקדים ורצף שבעה משחקי רגוע, ואחרי שיצרנו הרתעה גם במשחק הפנים שלנו שתגרום לאיטליה לחשוש ואולי להמר ולעשות טעויות אחרי שכבר הפסידה לנו פעמיים רצוף. יש לנו סיכוי סביר לנצח ולעלות לגמר וגם אם לא אז יש לנו כבר את גביע הארד מובטח בארון הגביעים בכל מקרה.
אז אני מציע שניקח בפרופורציות הנכונות את מצבנו, הפסדנו משחק לקבוצה טובה משלנו עם ביתיות,עדיין מצבנו מדהים ואפשר להמשיך לחלום שיהיה גם יותר מזה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.36 in reply to 133575.35
Date: 3/8/2010 5:51:49 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
סיכום יפה

This Post:
00
133575.37 in reply to 133575.1
Date: 3/9/2010 2:30:10 PM
Overall Posts Rated:
100100
איך נקבעה המארחת בתחילת העונה? כי הרי אנחנו ניצחנו את צרפת בגמר ובכל זאת הם מארחים ולא אנחנו..

This Post:
00
133575.38 in reply to 133575.37
Date: 3/10/2010 1:53:16 PM
Overall Posts Rated:
114114
הביברים מחליטים ביניהם. ספורטיבית באמת לא היה הוגן שלא קיבלנו את זה אבל לדעתי זה משיקולים שיווקיים- צרפת יכולה להיות קהילה לא פחות גדולה מאיטליה ויש שם הרבה פוטנציאל גדילה ואנחנו לעומת זאת שוק קטן יותר.

From: Arbelon
This Post:
00
133575.39 in reply to 133575.11
Date: 3/10/2010 6:39:32 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
(11009378)

הפיליפינים האלה יודעים איך לייצר שחקנים צעירים. בן 19 כזה לא רואים כל יום... יש לו שתי עונות וקצת להשתפר. אשמח אם מי שמכיר יותר טוב את הנבחרת הפיליפינית שיגיד כאן אם שחקן זה יהיה בסוף בנבחרת שלהם, ואם כן, אז תכניסו למאגר...

Advertisement