Szczerze?
Chyba nie czas na to, żeby odpowiadać na to pytanie bo to będą pytania tylko do mnie.
Jeśli oczekujesz odpowiedzi nie widzę problemu z kontaktem z scoutami, znam praktycznie wszystkich, z paroma stale koresponduje. Mr. President też ma ze mną jakiś kontakt, jak ja mam jakieś pytanie czy to On.
Jako scout mogę powiedzieć, że jak dostałem msg żebym wysłałem temu czy temu wiadomość o podobicu formy albo jakiś skilli robiłem to, tak samo będzie teraz. Głównych grajków będe trzymał na samym wierzchu listy tak żeby mieć z nimi kontakt, rezerwa która będzie blisko też będzie przezemnie śledzona aby była gotowa do gry także to nie problem, wiadomo że nie ogarnę sam nie wiadomo jakiej listy i przez to są potrzebni skauci. O utrzymaniu formy będe pisał na pewno na forum oraz będe wysyłał msg do zainteresowanych managerów, grajków którzy byliby potrzebnych w meczach, w szczególności tych ważnych.
Myślę, że to są standardy także można wymyśleć, ale powinno to się sprawdząc jeśli managerowi nie mają wylane na kadrę i u21.
Zawsze odpowiadam na maile jeśli ktoś do mnie prześlę, jeśli zadaje mi jakieś pytanie, nie ma problemu, jeśli nie będe w temacie odeślę do odpowiedniej osoby.