Najprv odpoviem na tvoju otázku ohľadom našej predpokladanej skupiny a rozlosovania zápasov. Máme tam veľmi silné tímy Turecko a Portugalsko, preto postúpiť zo skupiny bude veľmi ťažké. Pri rozlosovaní je dosť výrazná nevýhoda, že hráme s top tímami na konci, čo síce znamená, že naša nálada by mohla byť relatívne vysoká (na druhej strane asi aj nálada súperov...), ale ak sa nám podarí poraziť aspoň jedného z dvojice Portugalsko/Turecko z vyšším prístupom, zápas so Slovincami bude fakt ťažký a to nehovorím o prípadných ďalších zápasoch ak by sme postúpili. Toto je výsledok len zbežnej analýzy (2 hodinky klikania :-D), na niečo presnejšie potrebujem viac času a bolo by dobré poznať skilly našich hráčov...
A druhá otázka - premýšľal som a prišiel som k záveru, že moja kandidatúra nie je o tom, že si chcem niečo dokázať - na to mám svoj vlastný tím. Skôr je to o tom, že chcem pomôcť Slovensku dostať sa medzi najlepšie tímy na BB napriek tomu, že sme malá krajina počtom userov. Preto je mojím cieľom "len" sa snažiť o najlepšie výsledky.
A kedy by sme teda mohli patriť medzi špičku? Tu vidím stále obrovské nedostatky v tréningu hráčov pre NT. Keď si pozriem súčasnú U21 (+ pár sezón dozadu), je tam veľmi málo hráčov, ktorí trénuju fakt naplno a majú zaručenú pozíciu v NT. Dúfam však, že naša práca hlavne pri U21 začne prinášať úspechy.