BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Once a brothers

Once a brothers

Set priority
Show messages by
This Post:
00
162187.29 in reply to 162187.25
Date: 10/25/2010 11:56:07 AM
Overall Posts Rated:
740740
A onda ulazi Komazec ili Sreta Sretenovic i daje trojku u zadnjoj sekundi i mi dobijamo 1 razlike...ne primaj se i ne blamiraj se subjektivni homosapiensu.
Tako se verovatno isto neka evropska repka koja nije odmerila snage sa nama s pocetka 90-ih godina palila da nam nesto moze, a izvrnuli bi ih naopacke bez po muke.
Pozdrav od male bebe.

ovo boldovano opet wicky izlazi iz tebe. ili si to mozda gledao?

From: vidic5
This Post:
11
162187.30 in reply to 162187.29
Date: 10/25/2010 12:32:01 PM
KK Kloshari
II.4
Overall Posts Rated:
120120
Prvi komentar nakon filma mi je bio "U jebote, od ovog moz' da se rikne!"

Takodje smatram da bi 1992. odigrali bar egal sa dream team-om zbog motivacije i fenomenalne timske igre koju je nasa ekipa imala. 1996. u Atlanti je takodje bilo odlicnih igraca u dream team-u a izgubili smo samo zbog "krace" klupe sto ne bi bio slucaj 1992.

Isto da su i ovi danasnji momci pre mesec dana dosli do finala (kao sto su i trebali), smatram da bi dobili i Amere jer su se "nalozili" do maksimuma verovatno jos na pripremama, a imaju i kvalitet da se nose s njima. Selektore necu ni da uporedjujem, tu je sve jasno.

This Post:
00
162187.31 in reply to 162187.29
Date: 10/25/2010 12:48:50 PM
Overall Posts Rated:
2222
Znas kako, nekima glava sluzi za razmisljanje, a ostalima za shishanje, nemo' se vredjas, ali je tako.
Objasnicu ti to na sledeci nacin: Nisam bio ziv 1804. godine, ali ZNAM da je Karadjordje podigao ustanak.

This Post:
00
162187.32 in reply to 162187.31
Date: 10/25/2010 1:04:59 PM
Scorpions Mld
III.10
Overall Posts Rated:
280280
prijavi se za neki kviz...100% uzimas pare :)

A tvrdim sa 100% da bi Juga dobila sa 40 razlike :D

pa sad vi procenite koliko vredi mojih "100%" :P

This Post:
00
162187.33 in reply to 162187.22
Date: 10/25/2010 1:30:21 PM
Pesnica Velikog Zmaja
II.1
Overall Posts Rated:
2626
Ne slažem se da Medžik i Džordan nisu imalii srceta na terenu ( ali bez atletske staze ) .

This Post:
22
162187.34 in reply to 162187.31
Date: 10/25/2010 1:43:43 PM
Overall Posts Rated:
740740
Znas kako, nekima glava sluzi za razmisljanje, a ostalima za shishanje, nemo' se vredjas, ali je tako.
Objasnicu ti to na sledeci nacin: Nisam bio ziv 1804. godine, ali ZNAM da je Karadjordje podigao ustanak.

a jel mozes to da budes 100% siguran? ili toliko verujes knjigama? a jel su cetnici klali malu decu ili je to samo bila politicka igra komunista?

opet da ti ponovim, jer vidim da to nisi nigde procitao. nisam rekao da bi pobedili, ali bila bi to extra utakmica. i garantujem da bi bila egal. nisi ni svestan kako smo dobar tim bili tada, sa akcentom na TIM.

a da li si gledao ovo zadnje svetsko prvenstvo? (nadam se da si sad dovoljno odrastao). jesi li video sta jedan trener moze da napravi od prosecnog (ili mozda malo iznad prosecnog) tima? e zamisli sta taj isti trener moze da napravi od vrhunskog tima. a jos su pride svi bili drugari u tom timu. to ne pise u knjigama. to je nesto sto mora da se vidi i dozivi. steta sto si tada bio beba. mi malo stariji cemo imati makar o necemu da pricamo klincima.

i da li znas da je tada svaka zemlja imala svog Kukoca? i spanija, i italija, i nemacka... a znas sto su se svi poredili samo sa Kukocem? jer Drazena i Divca smo imali samo mi. i niko vise. i nije bilo poredjenja. drugo vreme bilo tada prikane moj. kosarka se igrala iz ljubavi, pare su bile sekundarne. drugo vreme prikane moj. to ti kaze ova moja osisana glava.

a jel Vuk Brankovic izdao Srbe na Kosovu stvarno ili to samo kazu knjige?

This Post:
00
162187.35 in reply to 162187.34
Date: 10/25/2010 2:52:03 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nisam ucestvovao na forumu od kada igram(a igram od skoro), ali sam uvek voleo da citam forum.
Mogu reci da sam primetio da ima par vas koji konstantno apropo svake teme ucestvujete u diskusijama samo putem zamene teza(vecina tih su se javili da meni odgovore na ovoj temi).
Ja sam mozda mladji od tebe par godina, ali gluplji nisam.
- Ako kazem da znam da je podignut I srpski ustanak 1804. godine, onda to znaci da je te godine podignut I srpski ustanak, a ne da su cetnici klali decu i zene, niti da li je Vuk Brankovic pobegao sa Kosova, ili nije;
- Ako kazes da bi utakmica izmedju Jugoslavije i USA '92. godine bila egal, to znaci da bi bila izjednacena i neizvesna, a ne znaci da bi Jugoslavija pobedila(3x si rekao: "Ja ne kazem da bi pobedili, ja ne kazem da bi pobedili...") i ne kapiram sto si meni non stop te reci stavljao u usta kada ja nisam ni rekao da si ti to rekao;
Ima verovatno jos bar 1-2 stvari gde si zamenjivao teze, ali ne mogu sada da se setim...a mrzi me da trazim.
I kako ja i ti uopste i da diskutujemo, kad si ti Dumbarajko...Dumb-A-Rajko...posto si ti LA, prevedi to ljudima na engleski i objasni im sta to znaci...:)
Izvinjavam se na spamu!

This Post:
33
162187.36 in reply to 162187.35
Date: 10/25/2010 3:08:51 PM
Overall Posts Rated:
740740
posto si sad poceo da vredjas, red bi bio da ti vredjanjem i odgovorim. ali posto imam vise od 14 godina, necu se spustati na tvoj nivo.
ni na prosto pitanje ne znas da mi odgovoris, a to je da li verujes svemu sto procitas u knjigama? ne brini, stize ti deda mraz za dva meseca. imas da budes srecan ko kuce u liftu.
a ja cu da ti posaljem neku od kaseta te generacije da se i preko malog ekrana uveris u njihov kvalitet. nije decko moj sve u google-u. ima nesto i u razmisljanju.
znas kako kazu, statistika je ko bikini, otkriva sve i ne otkriva nista. a timski duh je nesto drugo. izgoogle-aj to pa vidi sta to znaci.
a verovatno ne znas ni ko je dumbarajko. mada bi to trebao da znas. ipak su to crtaci. taman za tvoj uzrast. ups greska. to ces gledati tek za 10 godina. kad budes sposoban da razumes.

i odvede mi temu tamo gde nisam hteo.

@svima ostalima:
hteo sam samo da pokazem zaljenje za jednom utakmicom koja se nije desila i koja se nikada nece desiti, i zal za jednom generacijom koja je pred sobom imala jos 10-15 godina vladavine.
za mene ce uvek Kukoc, Radja, Zdovc, Drazen biti nasi.

This Post:
00
162187.37 in reply to 162187.35
Date: 10/25/2010 4:00:11 PM
Overall Posts Rated:
100100
ALO BRE! Smorio si covece vise! Em sto si tek dosao na forum em sto ovo nije tema za raspravljanje u jedan milion poruka. To ti u realnom svetu idi pa se svadjaj i kontriraj na svaku poruku. Dumba ti lepo objasni bez imalo prozivanja a ti se odmah nasao uvredjen! Pa daj brate oladi malo SMOR si postao svojim postupcima!
Verujem da kad si gledao ovaj film(ako si ga uopste gledao!)da ti se nije slila nijedna suza niz lice. Bre samo pricas o Dzonsonu, Djordanu, pa brate idi u Ameriku kad je toliko volis! Dobro rece Divac, vi(Amerikanci) imate puno stanovnika i normalno je da cete imati i lom dobrih igraca, a mi smo mala zemlja i najbolji u nasem timu su jako popularni u nasem naradu i postaju heroji.. Dobro nije bas tako, ali na tu foru.. Ne mogu da trazim sad..

Daj bre spusti loptu brate!

This Post:
55
162187.38 in reply to 162187.37
Date: 10/25/2010 4:16:10 PM
Overall Posts Rated:
112112
Ako za necim zalim sve ove godine to je za tom utakmicom protiv originalnog dream team-a.

svaka cast za temu, ovaj dokumentarac zasluzuje prostor...necu da pricam o nostalgiji, jer ovde ima previshe morona zadojenih mrznjom, a i mnogo je krvi poteklo, ali jedno je sigurno, vec 20 godina se borimo da budemo nalik onome sto smo bili '89...

no, evo ga link i za online gledanje, ja sam zaista uzivao u svakom sekundu

http://www.youtube.com/watch?v=3hOst_NExGI

This Post:
00
162187.39 in reply to 162187.36
Date: 10/25/2010 4:17:48 PM
Overall Posts Rated:
872872
Jebe lud zbunjenog... Sta bi bilo kad bi bilo... Mozete samo da nagadjate,ali nikada necemo saznati...

Advertisement