Jeśli chodzi o angielski to bardzo chętnie pomogę, jeśli oczywiście będzie taka potrzeba, więc możesz na mnie liczyć. Już teraz jako scout kontaktuje się z wieloma zagranicznymi menago i nie ma z tym żadnego problemu. Z resztą 14 lat uczęszczania na zajęcia z tego języka też coś musiało dać :P
Oby tylko wyniki były odpowiednie ;)
Co do samych wyborów to jestem zdania, że kadrze przyda się przewietrzenie i nowa twarz z nowym spojrzeniem na wszystko, bez żadnych sentymentów co do zawodników, a dodatkowo każdy kto miał okazję poznać Jaxa wie, że jest świetnym menadżerem zarówno pod względem samych zdolności w grze jak i czysto ludzkim - a to bardzo istotne.
BB King może i przekonuje swoimi umiejętnościami wszelakiej maści, ale nie jestem przekonany co do atmosfery, która będzie w kadrze jeśli zwycięży. Tak jak i inni cenię go za to co robi dla U-21 jak i NT ale "niepokoi" mnie trochę jego ego(podobnie jak Hawkeyed'a momentami).
Koźlika nie znam osobiście, ale niewątpliwie przemawia za nim doświadczenie związane z reprezentacją. Głosowałem nawet na niego w poprzednich wyborach, ale w tej chwili pojawił się Jax, który jest dla mnie lepszym kandydatem.
Niemniej jednak ktokolwiek wygra myślę, że z naszą NT będzie dobrze ;)