1. Za poziciju koju treniraš, kupi samo mlade igrače, od 18 ili 19 godina. Za poziciju koju ne treniraš, mogu i ti od 30 godina da odigraju. Imaš na temi "Uputstvo za trening" u prvom ili drugom postu link za trening 3 igrača na jednoj poziciji.
Pride, iskreno, ja bih trenirao spoljnu liniju, da sam na tvom mestu. Sporije im napreduju plate, a skuplje se prodaju na transfer listi, dok centre možeš kupovati jeftino.
Usput, nisam ti gledao tim, pa nisam obratio pažnju na ovu dvojicu što si pomenuo. Pozicije nemoj striktno vezivati za ono što im piše pored imena - ako piše da je centar, ne mora da bude to na kraju, recimo, dogodi se da imaš centra sa visinom 195 cm, pa samim tim se ne isplati da se trenira za centra. Dakle, svi sa 206+ mogu da budu centri (naravno, potencijal bar 6).
2. Pare od tv ugovora dobijaš svake nedelje, a plate isplaćuješ u nedelji u kojoj imaš bar jednu ligašku tekmu. Što se trenera tiče, kupi trenera Superioran (mislim da je to nvo 5).
3. Ulaži sad 20.000 u skautovanje. Kad prođe all star nedelja, sačekaj da sakupiš 10 bodova, pa odradi grupni skauting. Nakon toga, juri samo visoke igrače od 18 godina (visina 208+). Kad skautiraš nekog igrača prvi put, ako ima 5 zvezdica, onda ga skautiraj i drugi put i onda odaberi najbolje (što više zvezdica za rejting i potencijal).
U principu je dovoljno 10.000, ali je već prošlo skora pola sezone, pa će ti trebati 20.000
4. 13 igrača ti potpuno dovoljno da njih 10-11 sakupi 48-70 minuta. U ligi ti startere igraju najbolji, a za prijateljsku ubaci rezerve da pokupe ostatak minuta, dok odmaraj one koji su već sakupili preko 48 minuta.
Last edited by Jabus at 2/24/2011 7:41:01 PM