BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > ΣΕΖΟΝ 20!

ΣΕΖΟΝ 20!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216571.29 in reply to 216571.28
Date: 5/17/2012 1:26:11 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Δεν υπαρχει προβλημα να εχεις βοηθους παντως αν ετσι το πηρες...Απλως μου κανει μεγαλη εντυπωση ποσο γρηγορα εχεις καταλαβει το παιχνιδι σε σχεση με αλλους που παιζουν πολλες σεζον(εμενα πχ)!!!Γι αυτο σε ρωτησα αν σε βοηθησε κανεις να μαθεις ισως καποια μυστικα του game...Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να με βοηθησει καποιος απλως απο τη παρεα μου στο Βολο ειμαι ο πρωτος που ξεκινησε το παιχνιδι οποτε δεν ειχα ποτε βοηθεια εκ των ανωθεν...Αυτο δεν απαγορευεται ουτε ειναι κακο να το κανεις!!!Αν παιρνεις συμβουλες απο καποια πιο παλια ομαδα ισα ισα για εμενα μαγκια σου!!!Αν δεν το κανεις κ εχεις μαθει το παιχνιδι τοσο καλα αποκλειστικα απο δικο σου λιωσημο τοτε 10 φορες πιο μαγκια σου!!!
Δικαιολογιες αντιθετα απ οτι μου λες(να μη ψαξω) εγω ψαχνω και θα συνεχισω να ψαχνω οσο παιζω το παιχνιδι!!!Θα ψαχνω το λογο που εχασα μεχρι να τον βρω και να σιγουρευτω γιατι εγινε αυτο!!!

This Post:
00
216571.30 in reply to 216571.29
Date: 5/17/2012 2:10:50 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Α και ξεχασα να σου εξηγησω τα 0-9 τριποντα του Αργκελες(κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα)...Σουταρει με εμβελεια(11) που για εμενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο τριποντο απεναντι στη τρομερη(13) αμυνα του Σιρμουλις!!!Αρα λογικο να χασει αρκετα τριποντα...ενταξει το να τα χασει ολα ισως υπερβολικο αλλα τα περισσοτερα πρεπει να τα χασει!!!Εγω που σουταρω με 16 εμβελεια απεναντι στη 10αρα αμυνα του Ρικοφ?Και αντε βαζω 1-5 τριποντα αλλα συνολικα 5-16 εντος παιδιας?
Αλλο στατιστικο...Εγω κανω τρομερο μπασιμο(13) με τον Σιρμουλις που εχει εσωτ σουτ(2) απεναντι στη 5αρα αμυνα του Ρικοφ και χρεωνω τον Ρικοφ με 3 φαουλ ενω ο Αργκελες με θαυμασιο μπασιμο(+1 απο το δικο μου) και εσωτ σουτ(+1 απο το δικο μου) χρεωνει τον Σιρμουλις με εσωτ αμυνα(+3 απο του Ρικοφ) με 6 φαουλ δηλαδη τα διπλασια!!!Και οπως ειδες και στον αγωνα τα φαουλ ο Αργκελες τα επαιρνε ολα πανω στο μπασιμο...Οποτε εκανε μπασιμο αυτοματως ηταν και φαουλ...αλλιως σκοραρε!!!Αυτο επισης δεν μπορεσα να εξηγησω και ψαχνω τη λυση...
Μια πιθανη απαντηση θα ηταν και παλι εδω η αλλαγη που βγαινει ο Ρικοφ και ξεκουραζεται!!!Με λιγα λογια αν ισχυουν οι υποθεσεις σου τοτε μια αλλαγη εκτινασει την αποδοση ενος παικτη!!!Αν αυτη ειναι η απαντηση τοτε να παω να παρω 3 Πουρσελ ακομα...Οχι τωρα που δεν εχω χρημα σε κανα 2 σεζον!!!χαχαχα

This Post:
00
216571.31 in reply to 216571.30
Date: 5/17/2012 2:14:11 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Να πουμε κ ενα συγνωμη στα υπολοιπα παιδια για το σπαμαρισμα του φορουμ λογω της μεταξυ μας συζητησης με τον Σταθη!!!
Σταθη θες να ανοιξουμε ενα δικο μας νημα και να το ονομασουμε "Οι αποψεις του Σταθη και του Μιχαλη πανω στο buzzer"...χααχαχαχα!!!

This Post:
00
216571.32 in reply to 216571.31
Date: 5/17/2012 4:16:34 PM
Overall Posts Rated:
151151
μεσα... τωρα που ανεβηκα στην ΙΙ μπορω να σας πω τα μυστικα μου..

θελετε;

This Post:
00
216571.33 in reply to 216571.32
Date: 5/17/2012 4:33:10 PM
Overall Posts Rated:
334334
ευχαρίστως, όμως για τι θέμα μιλάμε?
ξεκίνα..

This Post:
00
216571.34 in reply to 216571.33
Date: 5/17/2012 5:02:23 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Οχι εγω δεν ειμαι μεσα...Δεν ειμαι μεσα στο να τα πεις σε ολους...Πες τα μονο σ εμενα!!!χαχαχα

This Post:
00
216571.35 in reply to 216571.34
Date: 5/17/2012 5:03:18 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Αγοραζω τα δικαιωματα των μυστικων σου!!!Ποσα θες?χαχαχα

This Post:
00
216571.36 in reply to 216571.35
Date: 5/17/2012 6:01:30 PM
Overall Posts Rated:
151151
Το βασικότερο για μένα ειναι οτι οταν θελεις να κανεις πρωταθλητισμο, πρεπει να ξεχασεις την εννοια της προπονησης εκτος απο 2-3 φορες, στην αρχη της σεζον, στο μεσο (all star game) και στο τελος αν δεν εχεις παιχνιδια. Η μονη προπονηση ειναι η αγωνιστικη κατασταση...

Το δευτερο που εφαρμοσα ειναι να αγορασω φτηνους (σχετικα) γερους και να τους πουλησω στην αρχη της σεζον οπου αγοραζονται καλα σχετικα. Μονο με φτασμενους μεγαλους παικτες μπορεις να κανεις καλη πορεια στην ΙΙΙ. Οι νεοι καλοι ειναι πολυ ακριβοι για τετοιες κατηγοριες.

Το τριτο ειναι να κανετε ενα οικονομικο πλανο. Το βασικοτερο ειναι να διωξετε ολα τα στελεχη του προσωπικου, πραγματικα περυσι με βασικους δεν ειχα ουτε τραυματισμους, ουτε προπονηση θελω και το γηπεδο γεμιζε κανονικα... Προσπαθηστε επισης (το βασικοτερο) να προσαρμοσετε το γηπεδο σας αναλογα με τα αντιστοιχα των αντιπαλων. Σε μερικες περιπτωσεις δεν παιζουν ρολο παντα οι θεσεις που εχεις. Καταγραψτε το Μ.Ο. των εσοδων ΟΛΩΝ των αντιπαλων σας στα γηπεδα, σε καθε διαζωμα ξεχωριστα, φτιαξτε εναν ιδανικο Μ.Ο. για εσας (πχ απο ομαδες που ειναι σχετικα στην μεση της βαθμολογιας) και φτιαξτε τις τιμες και τις θεσεις σας αντιστοιχα. Εγω περυσι ας πουμε δεν ξοδεψα ουτε ενα δολαριο στο γηπεδο, για την ακριβεια 2 σεζον δεν ειχα ξοδεψει τιποτα και ειχα σταθερα ενα εισοδημα 165-178 χιλιαδων δολαριων.

Οσο αφορα τους παικτες, αυτο παιρνει μεγαλη συζητηση. Το βασικο ειναι ομως να προσεξετε τις αλλαγες τους. Τα δευτερα που λεμε. Μην παρετε παικτες φανταζι με ωραιο σουτ και καλα δευτερευοντα skils. Το βασικοτερο ειναι η αμυνα. Εγω περυσι ας πουμε, εφτιαξα την ομαδα μου αρχικα για να αντιμετωπισω τον Γερο (μετα προεκυψε ο ΓΑΣ, Μελισσια και λιγο ο Μαρπισσαικος). Ετσι λοιπον τσιμπησα τον Ζιντανοπουλο, ο οποιος απο εσωτερικο σουτ ειναι για κλαματα, αλλα απο αμυνα ειναι ο καλυτερος που ειχα (καλυτερος και απο τον Μεαντε που ειχε 13 σκεφτειτε...) και μου κοστισε μολις 100 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα. Αντιστοιχα και στην περιφερεια...

Μπορουμε να ανοιξουμε και ενα νημα αν θελετε, τα μυστικα του ΒΒ στην ΙΙΙ.3, αλλα πλεον δεν θα ειναι μυστικα... παντως για τα γηπεδα ειναι μεγαλη μαγκια να ασχοληθειτε προσεκτικα, ειναι το βασικο οπλο της οικονομιας. Σκεφτομαι καποια στιγμη να φτιαξω ενα αρχειο Exceλακι με συναρτησεις μολις καταληξω σε καποια συμπερασματα, να βοηθησω τον κοσμο

This Post:
00
216571.37 in reply to 216571.36
Date: 5/17/2012 6:03:26 PM
Overall Posts Rated:
151151
παει χαλασα και εγω... εγινα freak...

This Post:
00
216571.38 in reply to 216571.37
Date: 5/18/2012 9:08:40 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ατελείωτε πολυλογά Αιντολ, ωραία αυτά που γράφεις - και ξέρεις οτι τα διαβάζω με ενδιαφέρον- και συνήθως συμφωνώ.
Κατέβα όμως σιγά σιγά από το άλογο, διότι αυτός που δεν ήξερε το chat σε κέρδισε μέσα -έξω και αν δεν ήταν ο μυστήριος ΓΑΣ (που όντως έπασχε από θολούρα στόχου), ακόμα θα γκρίνιαζες για την παραμονή σου στην III ..

This Post:
00
216571.39 in reply to 216571.38
Date: 5/18/2012 10:34:23 AM
Overall Posts Rated:
151151
γερο αντιλαμβανεσαι οτι ο σχεδιασμος μιας χρονιας δεν ειναι μονο ενα παιχνιδι, αλλα ολα τα υπολοιπα. Ναι εχασα απο σενα μια φορα φετος, αφου ομως μπηκες δυνατα εφοσον στους επομενους δυο αγωνες δεν ειχες αντιπαλο και σιγουρα θα κερδιζες ενθουσιασμο. Να λοιπον ο σχεδιασμος που λεγαμε, επεσες μεσα τοτε. Ολα ειναι βαση σχεδιου. Εχασα επιτηδες τα 2 τελευταια ματς στο πρωταθλημα για να εχω ενθουσιασμο απεναντι στον ΓΑΣ και σιγουρο πλεονεκτημα εδρας. Αν ηθελα τα επαιρνα τα ματσακια και σε ειχα εντος κι εσενα. Αλλωστε κερδισα τους τελικους (και μεσα και εξω) απεναντι απο μια ομαδα που σε κερδισε στα ημιτελικα και με μειονεκτημα διαθεσης. Αρα κατι λεει κι αυτο. Κοιτα φετος να κανεις κατι με την ομαδα γιατι απο οτι βλεπω οι περσινες οι χαρες τελειωσαν. Απο οτι βλεπω Βελβεντο και Καπιταλες καλες ομαδες και οι αλλοι ακομα δεν εχουν μιλησει ή εγω δεν εχω κοιταξει ακομα καλα. Και ο green pride καλη ομαδα εχει φτιαξει, ελπιζω να μην σε παιξει ξανα χαλαρα ...

Βλεπω απο τους μπλε οτι ο μελισσια εχει πεσει πολυ και ξεπουλα. Το ρεπορταζ του Ζαν Κλοντ Χριματισε ειχε πιασει τοπο. Φετος βλεπω πρωτοπορια Μαρπισσα απο μπλε, και ισως λιγο ο Σκορπιος

αλλα ρε φιλε τοσες σεζον και να μην ξερεις το τσατ? εντυπωση μου εκανε ( χωρις πνευμα καβαλισμου...)

Last edited by Super Idol at 5/18/2012 10:37:11 AM

Advertisement