Το βασικότερο για μένα ειναι οτι οταν θελεις να κανεις πρωταθλητισμο, πρεπει να ξεχασεις την εννοια της προπονησης εκτος απο 2-3 φορες, στην αρχη της σεζον, στο μεσο (all star game) και στο τελος αν δεν εχεις παιχνιδια. Η μονη προπονηση ειναι η αγωνιστικη κατασταση...
Το δευτερο που εφαρμοσα ειναι να αγορασω φτηνους (σχετικα) γερους και να τους πουλησω στην αρχη της σεζον οπου αγοραζονται καλα σχετικα. Μονο με φτασμενους μεγαλους παικτες μπορεις να κανεις καλη πορεια στην ΙΙΙ. Οι νεοι καλοι ειναι πολυ ακριβοι για τετοιες κατηγοριες.
Το τριτο ειναι να κανετε ενα οικονομικο πλανο. Το βασικοτερο ειναι να διωξετε ολα τα στελεχη του προσωπικου, πραγματικα περυσι με βασικους δεν ειχα ουτε τραυματισμους, ουτε προπονηση θελω και το γηπεδο γεμιζε κανονικα... Προσπαθηστε επισης (το βασικοτερο) να προσαρμοσετε το γηπεδο σας αναλογα με τα αντιστοιχα των αντιπαλων. Σε μερικες περιπτωσεις δεν παιζουν ρολο παντα οι θεσεις που εχεις. Καταγραψτε το Μ.Ο. των εσοδων ΟΛΩΝ των αντιπαλων σας στα γηπεδα, σε καθε διαζωμα ξεχωριστα, φτιαξτε εναν ιδανικο Μ.Ο. για εσας (πχ απο ομαδες που ειναι σχετικα στην μεση της βαθμολογιας) και φτιαξτε τις τιμες και τις θεσεις σας αντιστοιχα. Εγω περυσι ας πουμε δεν ξοδεψα ουτε ενα δολαριο στο γηπεδο, για την ακριβεια 2 σεζον δεν ειχα ξοδεψει τιποτα και ειχα σταθερα ενα εισοδημα 165-178 χιλιαδων δολαριων.
Οσο αφορα τους παικτες, αυτο παιρνει μεγαλη συζητηση. Το βασικο ειναι ομως να προσεξετε τις αλλαγες τους. Τα δευτερα που λεμε. Μην παρετε παικτες φανταζι με ωραιο σουτ και καλα δευτερευοντα skils. Το βασικοτερο ειναι η αμυνα. Εγω περυσι ας πουμε, εφτιαξα την ομαδα μου αρχικα για να αντιμετωπισω τον Γερο (μετα προεκυψε ο ΓΑΣ, Μελισσια και λιγο ο Μαρπισσαικος). Ετσι λοιπον τσιμπησα τον Ζιντανοπουλο, ο οποιος απο εσωτερικο σουτ ειναι για κλαματα, αλλα απο αμυνα ειναι ο καλυτερος που ειχα (καλυτερος και απο τον Μεαντε που ειχε 13 σκεφτειτε...) και μου κοστισε μολις 100 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα. Αντιστοιχα και στην περιφερεια...
Μπορουμε να ανοιξουμε και ενα νημα αν θελετε, τα μυστικα του ΒΒ στην ΙΙΙ.3, αλλα πλεον δεν θα ειναι μυστικα... παντως για τα γηπεδα ειναι μεγαλη μαγκια να ασχοληθειτε προσεκτικα, ειναι το βασικο οπλο της οικονομιας. Σκεφτομαι καποια στιγμη να φτιαξω ενα αρχειο Exceλακι με συναρτησεις μολις καταληξω σε καποια συμπερασματα, να βοηθησω τον κοσμο