Razor: Hra ma od basketu daleko preto, lebo to je hra Toto nie je simulator, a treba to tak aj brat. A taketo typy hier take vzdy budu. Davaju prednost kvantite pred kvalitou. Aby to mohli hrat tisicky ludi, aby sa kazdy den vygenerovali tisicky zapasov (pricom sa s generovanim zacina 15 minut pred zapasom).
Nesuhlasim s tvojim tvrdenim. Pre porovnanie pouzijem napr. PPM. PPM ma zakladnu na Slovensku. V hre je obsiahnute mnozstvo detailov, ktore davaju hre punc reality, napr. kazdodenny trening hracov, zazemie, vacsi pocet zamestnancov a podobne. Aj PPM ma svoje muchy, no je ich podstatne menej ako na BB. Preto je hra viac podobna realite.
Teraz priblizim BB: trening raz za tyzden, personal pozostavajuci len z troch clenov (v skutocnosti ovela viac), ziadne zazemie nebudujes.
Druhe porovnanie: na BB mozu hrat hraci aj keby mali 100 rokov. Na PPM sa toto nemoze stat. Kazdy hrac tam ma svoj limit kedy skonci, rovnako aj zamestnanci.
Dalsie porovnanie: BB hra okolo 50 tisic ludi. PPM hra 678 tisic ludi. Navyse PPM ma spustene zatial 2 sporty, coskoro ma byt treti, takze roboty je tam 2krat viac ako pri BB. Aj napriek tejto dvojnasobnej praci dokazali zmenit dizajn stranky, co tiez nie je lahka uloha.
Z toho prveho a tiez druheho porovnania je vidiet, ze nie kazda hra je nerealna, PPM sa snazi co najviac priblizit realite. BB v priblizovani sa skutocnosti vyrazne zaostava.