Καλησπέρα αγορίνα!
Δεν τα πήγες κι άσχημα στις προβλέψεις, 6/8 για πρώτη αγωνιστική είναι μια χαρά

Εχασες και τον εαυτό σου, πιο πολύ από ευγένεια, νομίζω ήσουν οριακά φαβορί.
Επιασε σημείο "κατάρρευσης" δυστυχώς, το γήπεδο. Δεν μπορούσε η χωρητικότητα να αντέξει τις τιμές. 78% πληρότητα έκανα χθες

Το πλάνο είναι φέτος το γήπεδο να πάει στα 7500-2500-250-25. Ουσιαστικά χρειάζεται δηλαδή 2400bleachers και 5 σουίτες. 560χιλ κόστος.
Υπολόγιζα να τελειώσω με τις μεταγραφές όταν θα τελείωνε η "διασταύρωση" των υπο-ομίλων και να έριχνα από κει και μετά τα λεφτά στο γήπεδο.
Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα πιάσω 100% τώρα στην αρχή με το μπουστ, λόγω τιμών, έχω σαν plan b να κάνω 2 μεταγραφούλες μέχρι πριν να αρχίσει η διασταύρωση, να ανεβάσω 1000bleachers, ξανά μεταγραφές και στο τέλος τα υπόλοιπα που θα χρειάζονται για το γήπεδο.
Δεν θα είναι τιποτα συνταρακτικό οι μεταγραφές, αλλά χρειάζομαι να κάνω κάποιος στην αρχή, γιατί θα με΄νω πολύ πίσω σε ανταγωνιστικότητα μετά.
Βέβαια αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.
Κέρδισα χθες, αλλά την Τρίτη χάνω από σένα και έχω δύσκολο παιχνίδι στο κύπελλο. Ακόμα κι αν το κερδίσω, αν η ήττα από σένα, μου ρίξει αισθητά την προσέλευση, παρατάω τις μεταγραφές και χτίζω επειγόντως πρώτα.