BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
263794.29 in reply to 263794.28
Date: 10/21/2014 2:50:58 AM
Overall Posts Rated:
3838
Ai dreptate MC, antrenamentul se face pentru comunitate. Dar, atata timp cat unele lucruri nu sunt explicate si dau impresia unei conspiratii...e normal ca cei cativa manageri care mai citesc forumul si vor sa continue jocul, chiar sacrificand aspecte importante ale jocului, sa se intrebe serios de ce ar face asta.

From: Flocky
This Post:
00
263794.30 in reply to 263794.24
Date: 10/21/2014 2:59:49 AM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Dragi prieteni,

Retragerea mea nu inseamna un sfarsit de drum motiv pentru care nu cred ca ar trebui sa ne alarmam.
Personal, cred ca ar trebui sa-l sustinem cu totii pe Otis pentru a-si implementa viziunea. Nu trebuie sa renuntam inainte de a fi inceput ci trebuie sa credem cu totii in comunitatea noastra unita. Nu un om poate face asta ci o intreaga comunitate pentru a reusi.
Cu linistea de a fi incercat si cu regretul trimiterii catorva mesaje catre Manageri vechi pe care ii consideram aproape mie, insa care in cel mai probabil sens, au raportat actiunea mea, va indrum la prietenie si acceptarea situatiei actuale fara a ne mai arata suspiciunile. Haideti sa il sustinem pe Otis care, la inceputul unul drum frumos, are nevoie de noi!

O zi mininata tuturor!

Last edited by Flocky at 10/21/2014 3:03:46 AM

This Post:
00
263794.31 in reply to 263794.29
Date: 10/21/2014 3:03:57 AM
Overall Posts Rated:
690690
Singura explicatie este ca Flocky n-a respectat regulile despre alegerile. Probabil Remus are mai multe informati.

From: Soimul
This Post:
00
263794.32 in reply to 263794.31
Date: 10/21/2014 3:58:58 AM
Overall Posts Rated:
3838
Asa deci...

Bravo Flocky pentru nerespectarea regulilor. Ai dat dovada de neintelegerea acestui joc. Te poti lasa, din punctul meu de vedere. Si un vot de luai, tot era ceva. Insa ti-ai taiat craca de sub picioare.
Imi e sila sa vad cum cei care joaca pe aici manipuleaza in asa hal. Asa faci si in viata reala nu?

From: Flocky

This Post:
00
263794.33 in reply to 263794.32
Date: 10/21/2014 5:15:48 AM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Soimule,

Conduita mea a fost una total normala.
Crede-ma ca inteleg intru totul regulile jocului si prefer sa le respect.
Nu ma judeca deoarece in spiritul fair play-ului nu am contestat decizia incercand sa o inteleg si sa mentin starea de normalitate. Respectul fata de comunitatea romaneasca este pentru mine motivul pentru care sunt in acest joc. Nu e loc de contrarieri.
Sa ramanem in spiritul alegerilor!

Last edited by Flocky at 10/21/2014 5:16:35 AM

From: Soimul

This Post:
00
263794.34 in reply to 263794.33
Date: 10/21/2014 6:53:48 AM
Overall Posts Rated:
3838
E mai bine sa ne intalnim in cupa sau chiar turneul amicalelor, si pe teren sa demonstram ceva. Aici, doar vorbe....

Apropo, logic ar fi fost ca asemena excluderi din alegeri sa fie anuntate, tocmai in ideea de a se desfasura frumos alegerile.

From: danyyyx

This Post:
00
263794.35 in reply to 263794.34
Date: 10/21/2014 7:26:08 AM
Overall Posts Rated:
3939
Foarte bine zis aici,eu cred ca logic pentru excluderea unui candidat ar fi trebuit sa se realizeze un sondaj o mica dezbatere,nu asa fara ca noi sa nu stim nimic si sa ne alarmam degeaba.

This Post:
00
263794.36 in reply to 263794.35
Date: 10/21/2014 10:05:24 AM
Overall Posts Rated:
345345
Foarte bine zis aici,eu cred ca logic pentru excluderea unui candidat ar fi trebuit sa se realizeze un sondaj o mica dezbatere,nu asa fara ca noi sa nu stim nimic si sa ne alarmam degeaba.

Prin analogie daca cineva fura, nu faci un referendum daca sa fie pedepsit sau nu, nu?

Flocky, din nestiinta sau din exces de zel, a incalcat regulile. Normal, GM-ul raspunde de asta. Nu cred ca e cazul sa credem ca a fost exclus din nu stiu ce motive sau este ceva politic la mijloc. Ne ajung stirile de la ora 5 pentru asta.

This Post:
11
263794.37 in reply to 263794.36
Date: 10/21/2014 10:18:11 AM
Overall Posts Rated:
1212

" Salve!

Numele meu este Florin si iti scriu din dorinta de a dezvolta pe cat posibil comunitatea Buzzerbeater. Dupa ce in sezoanele 11,13 si 15 am fost Managerul echipei Nationale a Romaniei, in sezonul acesta, pentru viitoarele doua sezoane, mi-am lansat deja candidatura pentru a reveni in postura de Manager al echipei mari.
In acest sens, mi-ar face mare placere sa putem comunica, colabora, sa ne sprijinim in cadrul jocului atat pe facebook cat si pe mess.
Ma gasesti pe Febook ca Florin Ceparu iar pe mess te rog sa adaugi: flo2007rms@yahoo.com
Pana una-alta, am marea rugaminte ca pentru urmatoarele 10 secunde sa imi oferi un vot in cadrul sectiunii destinate alegerilor, (voteaza FLOCKY) pe care il vei gasi la urmatorul link:

http://www.buzzerbeater.com/country/61/ntelection.aspx

Iti multumesc si iti raman recunoscator!
VREAU SA FIU SI REPREZENTANTUL TAU! "

Asta este marele mesaj pentru care a fost exclus Florin - FLOCKY din alegeri, sau asa presupunem, pentru ca nu am primit nici o informatie oficiala, iar asta ma deranjeaza. De fapt, nici el nu a primit o asemenea informare, ceea ce iar nu e normal. Pe mine sincer nu ma deranjeaza cu nimic mesajul lui privat, pana acum nici nu stiam ca e interzis, mi s-a parut un mesaj de bun simt,chiar daca a fortat putin la partea cu votul, am si eu cap sa judec, nu o sa votez pe cineva doar pt ca ma indeamna intr-un mesaj:) si ca sa nu existe dubii, oricum nu as fi votat cu el. Mult mai tare ma enerveaza gestul de turnator sobolan al aceluia care l-a reclamat, nu as vrea sa stiu cine e, dar daca citeste forumul sa stie ca pt mine gestul lui e doar de c...t . Cam atat, asteptam totusi un pct de vedere oficial. Si app, pana nu il primim, 3 persoane ne-am retras votul.

Last edited by Sebastian Ghita at 10/21/2014 11:06:52 AM

This Post:
11
263794.38 in reply to 263794.37
Date: 10/21/2014 10:30:11 AM
Overall Posts Rated:
345345
Avand legatura cu foarte multi manageri, am fost anuntat si eu de mesajul lui. Care este de prost gust, cel putin spus. Si si eu sunt printre cei care l-au anuntat pe Remus insa el stia deja. GM-ii au acces la mesajerie(din cate stiu) astfel incat nu e f greu sa vezi ca un candidat trimite un numar mare de mesaje pe privat. E clar ca nu e voie. Acuma ca a fost din nestiinta sau exces de zel nu are sens sa dezbatem. Faptul ca tu numesti pe o persoana pe care nu o cunosti si care a procedat absolut normal "turnator sobolan" si c...t, astea sunt frustrari care nu isi au locul pe forumurile comunitatii noastre si te rog sa le ti pentru tine.

This Post:
11
263794.39 in reply to 263794.37
Date: 10/21/2014 10:36:58 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
salutare tuturor. am lipsit de pe forum 2 zile fiindca mi0-am schimbat locul de munca. big deal. nu pot sa o ard pe site in timpul zilei dar after hours tot pe BB stau, deci nu m-am pierdut in umbrele alegerilor.

la urma urmei nu mi-e clar exact ce s-a intamplat, dar subliniez ca sunt constient de regula ca nu ai voie sa bordezi lumea pe mail ca vrei sa fi votat. sincer mi se pare big deal fiindca din moment ce 20 de insi voteaza. nu e mare branza sa vb cu ei si sa faci o fluctuatie a voturilor.
eu am fost contactat de flocky cu sezoane in urma cu un mesaj in care m-a intrebat daca aveam nevoie de indrumare
nu eram sigur ca era cine era, dar s-a adeverit ca el a fost user-ul din trecut. in consecinta i-am zis ca la nivelul la care ma aflam nu duceam lipsa de mentor, dar m-am intrebat de ce imi ofera advice gratuit. de atunci n-am schimbat o vorba. mai mult nicio persoana care a postat pe forum nu a discutat cu mine despre NT pe mail.

ca full disclaimer, am purtat o discutie cu philoumiha despre directia in care a mers NT. nu am cerut nimanui sprijin si nimeni nu mi-a oferit sprijin ca urmare a unei favori cerute cu timp in urma sau pe alt canal.

la un moment dat era o itnrebare cu ce vom face.

am zis ca ma voi concentra cel mai mult pe acei useri care au juc(chiar potentiali) de NT draftati de ei. pt ca ei sunt cei mai in masura sa suporte un jucator care sa sara de sub control si cu salariul.

stiu, secundarele conteaza enom, de la un anumit nivel, mai mult ca principalele. dar daca ai un mosntru de 300k, care nu e luat in calcul la tax(fiind exception), care isi plateste singur pot aproape jumatate de salariu, atunci poti sa-l mentii pana la adanci batraneti.

tactic, am explicat ce vreau sa fac, si experienta mea cu astfel de jucatori cred ca vorbeste de la sine cum voi aborda situatia. nu cred ca e nevoie sa explic jocul de la zero fiindca cine are urechi, aude. all things equal voi incerca sa gravitez catre jucatorii care vor avea rebounding. nu avem o echipa completa, nici chiar cu anume puncte tari, dar daca am de ales intre astuparea a 4 gauri, prima va fi rebounding, a doua OD, restul e up for debate.

Advertisement