BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 43

Sezona 43

Set priority
Show messages by
This Post:
55
294756.29 in reply to 294756.27
Date: 10/22/2018 1:56:49 PM
Overall Posts Rated:
189189
Zavrsi se jos jedna sezona. Protekla je uglavnom bez vecih iznenadjenja. Da li?!
U finalu su se sastale dve ubedljivo najskuplje ekipe, Ale i nemarni i drugi tim postanske stedionice. Pobedila je skuplja i bolja. Lako. Imala je i laksi posao, visak entuzijazma a vodi je i iskusniji menadzer.
Iz lige je direktno ispala SNS ekipa bankara za izlazak iz krize, bez ijedne pobede, mada njen lider ima drugacije misljenje.
Takodje, i Beogradski sindikat (BS) tim jer ukazuje na probleme u drustvu koji uopste ne postije po recima odgovornih lica najpoznatijih slobodnih medija u nas.

Iako su sva mislenja ovde napisana bila takva da su "plavi" mnogo slabiji od "crvenih" kroz doigravanje su jos ispali Mad Max pobesneli psi kao i Sombolend patuljci, odnosno mufloni (2:1 za crvene, ali u ispadanju).
Znalo se da ko naleti na Navarenog ima da oznoji pozadinu da ostane u ligi, kao i da ce Jugina kaznena ekspedicija uciniti sve da dodje do vrha K-2, dok su kenguri u zadnje vreme poceli da preskacu sve prepreke s ove strane reke Mari.
Velika je steta da nas napustaju Atlas sa svojom jeftinom ekipom koja je pobedjivala jace od sebe s lakocom, kao i Muflon koji je bio drugi zadnje dve sezone kod plavih odnosno 4x igrao PO u zadnje 4 sezone, ali... sve je to za ljude.
Cestitke Navaru, Jugi i skakacu.

Opet nisam ispao. Kredita za novu igru flipera ponestaje. Vidimo se jos sledece sezone.