BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Season 54 !!

Season 54 !!

Set priority
Show messages by
This Post:
22
311050.29 in reply to 311050.28
Date: 8/21/2021 6:22:14 PM
Dinami Liontariou
III.12
Overall Posts Rated:
1414
Καλά κάνεις και τα λες κιόλας φίλε μου. Γιαυτό είναι το φόρουμ εδώ, άσχετα αν δεν χρησιμοποιείται όσο θα περίμενε κανείς σε όμιλο της ΙΙ (μου θυμίζει κάτι περάσματα που έκανα από ομίλους 4 -5, που είμουνα μόνος παρέα με μποτς...τεσπα).

Η νίκη μου, για να είμαι ειλικρινής, με ξάφνιασε κι εμένα, μπήκα να δω με τι διαφορά χάνω και είδα το σκορ να είναι κοντά, στη συνέχεια παράταση και τέλος η νίκη. Τώρα να πω ότι συμφωνώ με όλα όσα έχεις πει και να συμπληρώσω ότι:

1. Έπαιξες το παιχνίδι χαλαρά και εγώ κανονικά (αν με είχες παίξει στα ίσα, πολύ πιθανόν θα το είχες καθαρίσει από την τρίτη περίοδο το παιχνίδι).
2. Έπαιζες στην έδρα μου
3. Για να βοηθήσω όσο γίνεται τον αδύναμο παίκτη μου, τον pg των 10Κ (απλά να αναφέρω είχε τριπλό ποπ απ στην προπόνηση), έπαιξα επίθεση εσωτερική και άμυνα έξωτερική 3-2.
4. Επίσης έπαιξες άμυνα εξωτερική 3-2 στην εσωτερική μου επίθεση, οπότε οι φορ και ο ψηλός μου έκαναν πάρτυ.
5. Στην γενική βαθμολογία σε άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, "επιθετική ροή", είμασταν πολύ κοντά (138 - 141).

Μερικοί λόγοι που μπορώ να σκεφτώ που ίσως δυσκόλεψαν την ομάδα σου και να είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Στην τελική όμως είναι ένα παιχνίδι, με τις ήττες και τις νίκες του, με τις ξενέρες και τις χαρές του και είναι ωραίο να τα ζούμε όλα αυτά και να τα κουβεντιάζουμε. Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
311050.30 in reply to 311050.29
Date: 8/21/2021 6:48:15 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Σωστά ολα αυτα που λες και όντως νόμιζα ότι κουτσα στραβά θα νικούσα, ακόμη και όταν πηγε παράταση, ειχα ολα αυτα στο μυαλό μου νομιζα οτι δεν θα έχανα ή να εχανα στο καλάθι, αλλά με τιποτα δεν περιμενα να χάσω τελικά τόσο ανετώτατα στην παράταση

εντάξει λόγω προπόνησης δεν έπαιξα με πολύ πολύ καλή συνθεση και κάποιοι παίκτες ήταν στις όχι καλυτερες τους θέσεις, τα έσπασε και ο Ναπόλες (1 στα 8 εντος πεδίας) που μερικές φορές τον έχω σαν τον go2guy στο patient όταν γίνονται οι αλλαγές. Πώς θα σε πουλήσω ρε Αμερικάνε με τέτοια εμφάνιση ? Τεσπα ας μην τα υπεραναλύω .... έχουμε και άλλους αγώνες

Αν πχ με αυτο το παιχνίδι κρνόταν κάτι πολύ σημαντικο για την ομάδα μου και με αυτα τα δεδομενα που υπάρχουν τώρα (μειωμενο ροστερ, πολύ χαμηλα games shapes του λιονταριού, ενώ πιθανολογο ότι είχα και ψηλότερο ενθουσιασμό) ... αν όπως έγραψα το ήθελα το παιχνίδι 100%, το πολύ 5% θα έδινα σε αυτο το λιοντάρι. Με τις σημερινες επιλογές μου έδωσα πολυ μεγαλυτερο περιθωριο και το μαρτυρουν και τα ratings. Τελικά (όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές) ο ολγάριθμος, παρα την ανακοινωση που εκαναν, δεν φαίνεται να τιμωρεί σημαντικά τις ομάδες που έχουν μειωμενο ροστερ και θα πρέπει να την υπολογίζω αυτήν την διάσταση του παιχνιδιου σαν να μην έχει γινει στην ουσία κάποια αλλαγή

Last edited by kouskouserovits at 8/22/2021 7:14:07 AM

This Post:
22
311050.31 in reply to 311050.30
Date: 8/22/2021 4:40:53 AM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
219219
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
δεν φαίνεται να τιμωρεί σημαντικά τις ομάδες που έχουν μειωμενο ροστερ

Στο μυαλό μου είσαι
, σκέφτηκε ο bobos οταν πλέον το παιχνίδι είχε τελειώσει και έβαλε στο τρανζίστορ να ακούσει τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών.

Μπορώ να σκεφτώ διάφορους λόγους που "δεν λειτουργεί" η αλλαγή. Επειδή πλέον την έχω και γω πολύ συχνά κατέληξα ότι μάλλον υπάρχουν ακόμα οι πολλοί και διάφοροι παράγοντες που επιτρέπουν 5αδες να κερδίζουν. Διαφορά στα σκιλσετς και καλύτερη κατανομή στα δευτερεύοντα, διάφορα στις αντοχές των δύο ομάδων, ίσως η εμπειρία, η έδρα σίγουρα παίζει αρκετό ρόλο κλπ

This Post:
00
311050.32 in reply to 311050.31
Date: 8/22/2021 5:09:05 AM
Kolosseus
II.1
Overall Posts Rated:
230230
Ημέρα 14 (Σάββατο 21 Αυγούστου 2021) : Επιδόσεις από (https://www.buzzer-manager.com)

Αποτελέσματα
Thessalian Witchers 60 - Dark Souls 112
LuNey_ToOnS 100 - Apentaroi B.C 113
Kolosseus 50 - BOMBAY MIXX 117
Souseikos 89 - Dinami Liontariou 99
ΛΕΠΙΔΕΣ B.C 93 - Thrylos BC 52
apisteutoi 88 - KATSIKIA 101
Polichni Macedonians 102 - a.o.melission 132
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 83 - gkantemis 71

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 132 : a.o.melission
Ριμπάουντ : 71 : BOMBAY MIXX
Ασσίστ : 30 : Dark Souls
Κλεψίματα : 7 : BOMBAY MIXX, Thrylos BC, ΛΕΠΙΔΕΣ B.C
Τάπες : 9 : ΛΕΠΙΔΕΣ B.C

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 59 : A. Wade (a.o.melission)
Ριμπάουντ : 25 : Y. Karamitros (Thrylos BC)
Ασσίστ : 7 : N. Mplikas (Apentaroi B.C)
Κλεψίματα : 4 : O. Caria (Thrylos BC)
Τάπες : 5 : A. Vasiltsov (Souseikos)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : A. Grivas (ΛΕΠΙΔΕΣ B.C) (17 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 19
Σούτινγκ Γκάρντ : A. Wade (a.o.melission) (59 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 53
Σμολ Φόργουορντ : J. Peyre (Apentaroi B.C) (39 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 37
Πάουερ Φόργουορντ : P. Agouroxipnidis (BOMBAY MIXX) (20 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Σέντερ : N. Mplikas (Apentaroi B.C) (22 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 40

Ο MVP της βραδιάς
A. Wade (a.o.melission) (59 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 53

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
V. Zhabin (Thrylos BC) (0 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -15

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : P. Pantos (Kolosseus) : 5 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : G. Gudlevicius (BOMBAY MIXX), L. Van Lin (Polichni Macedonians), S. Ulam (Dinami Liontariou), B. Capljic (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), M. Rubio (KATSIKIA), G. Pinzón (Souseikos), B. Prakopszyk (Souseikos), P. Durán (Souseikos), N. Salevris (a.o.melission), M. Igaly (LuNey_ToOnS), E. Benavides (Apentaroi B.C), R. Zębala (gkantemis) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : D. Nepomnyashchiy (Dinami Liontariou), L. Carbonnier (Dinami Liontariou), D. Kung yung (Dinami Liontariou), P. Molina Montes (Dinami Liontariou) : 53 Λεπτά

Ο σουτέρ : A. Wade (a.o.melission) : 8 Τρίποντα

Ο καλύτερος : A. Leontovich (Thrylos BC) : Αξιολόγηση : 21.0

Ο χειρότερος : E. Tochouroglou (ΛΕΠΙΔΕΣ B.C) : Αξιολόγηση : 3.0

This Post:
00
311050.33 in reply to 311050.32
Date: 8/22/2021 5:21:09 AM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163

Καλήμερα,
Εκει καρφώθηκε το βλέμμα μου!!!

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : D. Nepomnyashchiy (Dinami Liontariou), L. Carbonnier (Dinami Liontariou), D. Kung yung (Dinami Liontariou), P. Molina Montes (Dinami Liontariou) : 53 Λεπτά

This Post:
00
311050.34 in reply to 311050.31
Date: 8/22/2021 5:32:43 AM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Καπάκι μετα το παιχνιδι βγάζει ο Lion-0 τον Luis στο παζάρι προς πώληση κσι φυσικά το βλέμμα μου καρφωνεται στην σταμινα που είναι μονο 4 (inept). Ο Σουσεικός δεν έχει κανέναν παίκτη με 4 η χαμηλότερη σταμίνα, όλοι έχουν παραπάνω από 4

Μπορώ να σκεφτώ διάφορους λόγους που "δεν λειτουργεί" η αλλαγή ... διάφορα στις αντοχές των δύο ομάδων

Last edited by kouskouserovits at 8/22/2021 6:49:46 AM

This Post:
11
311050.35 in reply to 311050.34
Date: 8/22/2021 6:08:50 AM
Dinami Liontariou
III.12
Overall Posts Rated:
1414
Καλημέρα φίλε μου.

Μπορεί ο Luis να είχε 4 αντοχή, οι υπόλοιποι έχουν 8 (strong) και πάνω, αν παίζει/'επαιξε ρόλο η αντοχή τελικά.
Επίσης όσον αφορά τα σκιλς, βλέπω τον Αμερικάνο σου που έβγαλες στο σφυρί και το βλέμμα μου καρφώθηκε στην άμυνά του και την εξωτερική και την εσωτερική, οι οποίες είναι εξαιρετικά χαμηλές (πιο χαμηλή να φανταστείς και από τον 10Κ παίχτη μου), απαράδεκτες για αυτό το επίπεδο, τουλάχιστον για την δική μου φιλοσοφία παιχνιδιού. Έχει βέβαια καλή επίθεση, αλλά στην δική μου ομάδα, με τέτοια άμυνα και σε αυτό τον όμιλο, θα ήταν στο κυλυκείο του γηπέδου να πουλάει νερά

Ζωηρεύει το φόρουμ!! LACfiore, εμείς θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική.

This Post:
00
311050.36 in reply to 311050.35
Date: 8/22/2021 6:47:09 AM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Εντάξει, αυτο που αναφέρεις οτι οι άλλοι έχουν 8 είναι στοιχείο σημαντικό

Για αύτο τον αγόρασα μόνο 622κ. Υπάρχουν τρόποι και τρικ για να κρυφτεί και φυσικά καλό θα είναι μην τον έχουν δει οι αντιπαλοι μανατζαρεοι. Επιθετικά παίζει όλα τα συστήματα. Φυσικά ο καθένας έχει την φιλοσοφια του, αν όμως σου τύχει ένας τέτοιος παικτης δεν αποκλείεται να κοιτάξεις να τον χωρέσεις μαζί με την φιλοσοφια σου. Επιθετικα λοιπον όπως είπες ο Αμερικάνος ειναι για ακομη και πιο πάνω απο Α2, σκέψου τον να έρχεται απο τον πάγκο και να παίζει με τα δευτερα του αντιπάλου. Ουτε έχει και κανεναν τεράστιο μισθό. Αν δεν είχα χάσει απο τον Μπομπαι θα τον κρατουσα και θα κυνηγουσα την 2η θεση (πιθανον να μην ρισκαρα με σενα) αρα θα είχα ενα 8-6 τωρα. Απουσία αγωνιστικών στόχων, συν ότι εσκασα και πάνω απο μύριο για να μεγαλώσω το γήπεδο, καλο ειναι σαν καλος μερμυγκας να φροντίσω για άλλες διαστάσεις του παιχνιδιου.

Για να αποδείξω αυτα που γράφω πιο πάνω αναφέρω ότι. με βασικο τον Ναπόλες νικησα, απίστευτους, αο μελλισιών (είχε όμως τραυματια τον νιγηριανο παικτρα που έχει), Dark souls.
ενώ έχασα απο Μπομπαι στο σουτ

Οποτε ναι ... αν μου δίνει κάποιος την επιλογή να διαλέξω τον Arnold Leontovich ή τον José Mauricio Nápoles, θα διάλεγα τον 1ο με κλειστα τα μάτια, έλα όμως που δεν μου δίνει κανείς αυτήν την δυνατότητα ;)

This Post:
00
311050.37 in reply to 311050.36
Date: 8/22/2021 8:22:31 AM
Dinami Liontariou
III.12
Overall Posts Rated:
1414
Μην μου τον αναφέρεις αυτόν τον Νιγηριανό παικταρά των Μελλισίων, τυχερός είσαι που δεν έπαιζε, σε εμένα είχε 51 πόντους με 10/14!! τρίποντα. Για εμένα, το παιχνίδι με τα Μελλίσια ήταν ΤΟ παιχνίδι ξενέρωμα της σεζόν! Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε και έχανα με τέτοια διαφορά.

Κάποτε θυμάμαι λέγανε στα φόρουμ ότι υπάρχουν και κρυφά attributes των παιχτών και ίσως σε αυτά να οφείλονται εν μέρει κάποιες μη "αναμενόμενες" αποδόσεις παικτών και κατά συνέπεια μη "αναμενόμενα" αποτελέσματα αγώνων.

This Post:
00
311050.38 in reply to 311050.37
Date: 8/22/2021 8:30:56 AM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Μην χαλιέσε, χθές (μόλις κοίταξα) εβαλε 59 και ο βασικός αντίπαλος SG έμεινε 22 λεπτά στο παρκέ!! λόγω φάουλ

τυχερός είσαι που δεν έπαιζε, σε εμένα είχε 51 πόντους με 10/14!! τρίποντα. Για εμένα, το παιχνίδι με τα Μελλίσια ήταν ΤΟ παιχνίδι ξενέρωμα της σεζόν! Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε και έχανα με τέτοια διαφορά.

From: LACfiore

This Post:
00
311050.39 in reply to 311050.35
Date: 8/22/2021 5:45:37 PM
Kolosseus
II.1
Overall Posts Rated:
230230

Ζωηρεύει το φόρουμ!! LACfiore, εμείς θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική.

Σε περιμένω στο παλάτι μου φίλε Lion-O.... Έρχεσαι ως φαβορί για να σπάσεις το αήττητο της έδρας μου!!! Θα πρέπει να βγάλω λαγό από το καπέλο μου!!!!!

Advertisement