3 dni mnie nie było wracam i takie coś, no ale ostrzegałem w wywiadzie, (nowy system sparingów w ht też kiedyś przedstawiłem na forum:)). Jeżeli ktoś uważa że zmiany nie dowalą naszym kadrowiczom to wybaczcie ale ... może pozostawię to bez komentarza. Prawda jest taka, że o ile bogatego bo grającego dużo dłużej od nas Włocha czy Hiszpana będzie stać na wydanie kasy na pensję plus do tego jednorazowy wydatek na trener lvl 7 nie wyobrażam sobie by ktoś w Polsce mógł wydać takie pieniądze. Skoro już same pensje przed nowym sezonem pójdą o 50-60% bo nikt nie pamięta, że update zarobków w połowie sezonu usunęli. A co jak ktoś ma 2 kadrowiczów i powiedzmy jednego młodego z szansami? Wszystkie te zmiany są bez sensu dlatego obejrzę mecz i idę odespać 3 nieprzespane noce z rzędu i takie tam:).
Mi sie średnio podoba ;/ Miałem najlepszego trenera według starych zasad teraz mam tylko poziom 5/7 ;/// TO jest znowu nie zbyt fer ze strony BB'sDo tego biorac wielkość rynku staffu , jest zdecydowanie za maly na wszystkich menagerów, ale to taki "szczegół". Pewnie za dobry personel bedzie trzeba dać sporo kasy jak za dobrego zawodnika...Masz takiego samego jak miałeś.
Mi sie średnio podoba ;/ Miałem najlepszego trenera według starych zasad teraz mam tylko poziom 5/7 ;/// TO jest znowu nie zbyt fer ze strony BB'sDo tego biorac wielkość rynku staffu , jest zdecydowanie za maly na wszystkich menagerów, ale to taki "szczegół". Pewnie za dobry personel bedzie trzeba dać sporo kasy jak za dobrego zawodnika...
Jeżeli uważasz że ma ktoś takiego samego trenera jak miał to się absolutnie nie zgadzam dlatego że ktoś miał trenera lvl 10 w skali 1-10 ,a teraz dostał trenera lvl 5 w skali 1-7 .Jeżeli by miał teraz trenera lvl 7 to ok sprawa by była jasna a tak to polecieli troszke w kulki
ja juz nie placzeteraz sie smieje :)Teraz wszyscy rzucą się na TL dla trenerów i zycze im szczescie :)PRowców level 5-6 ze sepcjałką "Popularność" jest 5 na rynku chętnie popatrze jak się marnuje gotówke.Aczkolwiek pensja za level 6 = 30 k jest groteskowa biorąc pod uwage wczesniejsze zmiany BBkow zwiazane z obcieciem kasy :)