BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Nova sezona

Nova sezona

Set priority
Show messages by
From: Kivan

This Post:
00
77241.29 in reply to 77241.28
Date: 3/24/2009 2:56:22 PM
Overall Posts Rated:
3838
osim svega recenog, game shape ti je nekim igracima ocajan, a najskuplji igrac ti ima 7990 placu... samo u mojoj trecoj ligi ima 4 momcadi koje te sigurno pojedu... nije ti igra nista kriva, ako ti ne ide ili nesto probaj promjenit, ili odustani al prestani stalno plakat jer gubis cisto zbog razloga sto imas losu momcad... meni u trecoj 5 igraca ima placu ko tvoja momcad... daj chillaj malo i boje treniraj igrace, vise pazi na game shape, na entuzijazam, kupuj, prodaj, zaradi....

From: Taraj

This Post:
00
77241.30 in reply to 77241.29
Date: 3/24/2009 3:15:02 PM
Overall Posts Rated:
11
stari daj ne kenjaj,
mozemo igrat kad god hoces i nemas sanse,nikakve...drobis gluposti,totalne...
i jedino kaj stoji je ovo kaj je ray rekao a to je da je problem vjerojatno stamina,i to je jedino logicno rjesenje,a to sa placom nema ama bas nikakve veze,i zato nemoj drobit molim te,a ako hoces bacit prijateljsku i uvid da si jedno 2o godina iza mene nema beda,izmedju ostalog ja uvijek na kraju cestitam protivniku i ne pljujem po drugim menadzerima i njihovim ekipama,rezultatima i neznam zasto si se ti nasao pozvan da komentiras...
i zato odj... i izazovi na prijatelsku...sa trecom petorkom cu igrat protiv tebe
i btw kad napokon udjes u visu ligu, mozda ce te i netko nesto pitat a do tad idi tamo i popuj nekom u svojoj ligi

p.s. ray,mislim da si bio u pravu

This Post:
00
77241.31 in reply to 77241.30
Date: 3/24/2009 3:19:37 PM
Overall Posts Rated:
11
i btw,
jadno je kaj si se ti nasao komentirat,igras igru od 4 sezone i jos se nisi pomakao iz iste lige, ja sam poceo igricu igrat na pola 6-te sezone, i iz 4 lige u dvije sezone dosao do trece,tolko o tvojem znanju....
zato please, tiho....

This Post:
00
77241.32 in reply to 77241.31
Date: 3/24/2009 4:23:12 PM
Overall Posts Rated:
66
?!?

This Post:
00
77241.33 in reply to 77241.32
Date: 3/24/2009 7:02:31 PM
Overall Posts Rated:
3838
ma pusti, dosao iz neke cetvrte u drugu, a iz moje ima prvoligasa)) gubi stalno pa se cudi kako igra kriva... meh...

From: Hvar

This Post:
00
77241.34 in reply to 77241.31
Date: 3/24/2009 10:17:24 PM
Overall Posts Rated:
00
od ono sta ja mogu viditi od tvoje utakmice....
nemoras se cuditi ako si 1/7 mozda par utakmice su isle krivo, ali sada kao sada nisi jos sa II, bar u ovu.
nemoj se ljutiti ako ti to kazem ;)

To: Hvar
This Post:
00
77241.35 in reply to 77241.34
Date: 3/25/2009 8:26:33 AM
Overall Posts Rated:
11
ma ne ljutim se ja nis, nego ovaj kivan,prvo uopce nije u ovoj ligi pa iskreno ni neznam zasto dolazi na ovaj forum,drugo pljuje bezveze i ikakvog smisla, trece ako i ispadnem,to je zato sto su drugi bili bolji i neka su ali ovakvih pametnjakovica kao sto je kivan ima i previse u stvarnom zivotu pa mislim da ih bar u ovom virtualnom nece bit ali jbi ga.

From: Poplava

This Post:
00
77241.36 in reply to 77241.35
Date: 3/25/2009 9:39:32 AM
Overall Posts Rated:
00
isprobao sam shemu da dam treneru (nivo 6) da vodi 4. cetvrtinu i ok se pokazalo...vecina enginea ima shemu da je starmina iznimno bitna i ako ti padne tijekom tekme izravno utjece na skillove pa samim time i na izvedbu...znaci ako protivnik ima slabije igrace ali pune snage - zbog utjecaja starmine izjednacuje im skillove do 3.-4. cetvrtine i onda to postaje problem.
druga stvar je onaj entuzijazam..ja sam proslu sezonu oderao 1. na tabeli u PO bas zbog tog entuzijazma - napao sam ga na 10 + trgaona i puko je.

btw napretka iz lige u ligu ... ovo je menagerska igra i kao takva koncept koji podrzava je - kupoprodaja (plus ciljani trening) kao najbrzi nacin napretka.

This Post:
00
77241.37 in reply to 77241.36
Date: 3/25/2009 11:54:56 AM
Overall Posts Rated:
11
hvala na tvom ulozenom vremenu,ali vecinu toga vec znam, mislim da jedini razlog ta stamina,i to je u jednu ruku logicno. za entuzijazam znam, i kupi-prodaj shema je jasna,treneri takodjer...
anyway hvala
pozz

This Post:
00
77241.38 in reply to 77241.37
Date: 3/25/2009 12:58:12 PM
Overall Posts Rated:
3838
htio sam ti se ispricat javno tu na forumu...
malo sam pre, ostro bio rekao ono sto ti je netko rekao na lijepsi nacin, a to je da mozda nisi dovoljno jak jos za drugu ligu, samo sto je mozda ispalo malo arogantno ispalo...
a to sto sam u svojoj trecoj vec toliko, sto da kazem, na pocetku nisam bas sve najbolje bio pohvatao, a onda su iz moje lige prolazili jedan koj je sad u prvoj ligi, jedan koj je prvi u svojoj drugoj ligi, sirove strasti (zbog kojih i imam ovaj forum bookmarkiran, i zbog sanca), na prvoligaskom forumu se III.1 stalno zove II.5)
a i primjetio sam da dosta ljudi koji iz 4te predju u drugu u roku od 2 sezone znaju imat problema jer nisu imali dosta vremena za potpuno istrenirat neke igrace. Placa nije sve, naravno, ponekad zna bit vrlo vrlo varljiva, ali i je direktno vezana uz neke statove, ponekad na blesav nacin (npr SG sa wondrous jump shot i strong defence ce imat masu vecu placu od nekog sa oba prominenta a taj sa oba prominenta ce bit puno korisniji), ali ipak nekako okvirno prikazuje jacinu igraca u nekim granicama...

zelim ti puno srece da ostanes u ligi, i puno uspjesnih treninga stamine

jos jednom, ispricavam se sto smo zapoceli na krivoj nozi

This Post:
00
77241.39 in reply to 77241.38
Date: 3/25/2009 8:39:45 PM
Overall Posts Rated:
11
isprika prihavcena,
hvala, takodjer i ja tebi zelim dobru igru,
kaj se tice onog o cetvrtoj ligi,ja sam igrao i trecu,i takodjer sam je lagano osvojio,bez poraza,slazem se sa tobom da treba vise da ti ekipa napreduje,sve stoji, ja si balansiram ekipu,tako da imam jedno 8 podjednakih igraca, i par vrhunskih potencijala.

i mozda jos nije ekipa za drugu ligu,i to mozda stoji,ali ja sam se samo pitao zasto gube iskljucivo samo zadnjih 5,6 minuta,to je sve. mislim da je razlog u stamini. i to je to.
nitko moju ekipu nije razvalio osim max bearsa i to zbog fulane taktike,vecina ljudi ima jacu ekipu i to je ok,duze su tu,ali iskreno ne vjerujem da ce ih puno igrat TIE protiv mene.

jos jednom hvala na isprici
poz

Advertisement