BuzzerBeater Forums

Poland - III.2 > Sezon 9

Sezon 9

Set priority
Show messages by
From: m4ti_

To: foka
This Post:
00
93827.29 in reply to 93827.24
Date: 6/11/2009 4:24:58 PM
Overall Posts Rated:
2121
Zgodnie z obietnicą opracowałem swój osobisty ranking;]
skala (1-20) przy czym 20 to tylko Kings of Magic mogą dostać:P (żartuje oczywiście)
Pokusiłem się też o kilku zdaniową charakterystykę każdej z drużyn:

1.Wroclaw Hippos (18) - moim zdaniem po opuszczeniu (szczęśliwym wygraniu zemną dwumeczu:P) przez Da Bullets to ta ekipa w moich oczach jest najśliniejsza. Najbardziej zbilansowana i groźne wszędzie.
Największa gwiaza: Januszko SF.
Mój bilans(1-2) ale to się zmieni:D:D:D

2.Rugi Team (16) - powiem tak, ma gadów pod koszem że aż strach;] Takie staty jakie wyciagnał w tamtej rundzie to pozazdrościć tylko;] Są silni ale tylko pod koszem. Liczyłem ze będzie musiał kogoś sprzedać z tych gigantów ale według moich obliczen jeszcze nie musi...niestesty:P hehe
Największa gwiazda: Polski wieżowiec Krzystala.
Bilans:(3-0) i mam nadzieje ze to zero tam zostanie;]

3.Kings of Magic (16) - napewno nie czuję sie gorszy od Rugiego, od elitario troszeczkę;] wiecej o sobie nie będę pisał;p

4.Płyty Grajewo (14,5) - jest to kolejna ekipa która preferuje szybko przycisnąć piłkę pod koszem;] Ale pod koszem niema az tak napakowanych sterydami zawodników jak np Rugi. Jest to ekipa która w tym sezonie będzie się liczyć w walce o najwyższy cel.
Największa gwiazda:Janosik PF
Bilans(2-0) no i takie bilanse mi się podobają;]

5.DUDIES (11) - ta drużyna powinna się nazywać nie DUDIES tylko Nabzdyk, chyba wiecie oco mi chodzi;] jestli ten zawodnik jest w formie to jest groźny dla wszystkich ekip z naszej ligi, jesli nie to juz z wygrywaniem ma problemy;]
Największa gwiazda: Nabzdyk SG
Bilans(6-3)

6.Witcher TEAM (11) - powiem ze to moze byc taki czarny koń naszej ligi, ekipa podobna do Hipposów tez równo zbilansowana.
Największa gwiazda: Peppinck PG
Bilans(0-1) trzeba wziąć rewanż

7.Crazy Penguins(11) - spadkowicz, jak narazie dla mnie zagadka, terminarzu to on dobrego niema w tym sezonie;] Rugi i elitario zbyt gościni nie byli;]
Największa giwazda:Chen
Bilans(0-0)

8.iroplock (10) - drużyna która też lubi zaatakowac głownie spod kosza, niedawny beniaminek który pewnie się nam w tym sezonie rozkręci
Największa gwiazda:Rzadkosz
Bilans(1-0)

9.DADE WROCŁAW (10) - dziwna drużyna w moim mniemaniu, manager się nia prawie nie zajmuje, loguje się tylko aby jej nie stracić ale to nie przeszkodziło jej w awansie do finalu konfy. To tylko świadczy o słabości mojej konfy;/
Największa gwiazda: Pasiner
Bilans(5-2)

10. kobaski (10) - drużyna która głownie jest mocna w taktyce, wie, gdzie i kogo wystawić aby uprzykrzyć mecz rywalowi, sam tego doświadczyłem;]
Największa gwiazda: Gruszkowski SG
Bilans(1-3) w tym przegrana w PP, czas najwyższy na pokonanie tej ekipy ale jak dalej będzie CT dawać na mnie to może być ciężko.

11. Goodfellows (9) - najgroźniejszy z beniaminków pewnie namiesza w tym sezonie:/
Największa gwiazda: Tul

12. ZBI ROCKETS (9) - awansował do ligi chyba razem zemną, zna tą ligę jak własną kieszeń ale doświadczenie jak narazie nie przełożyło się na wyniki ale mam nadzieje ze się jeszcze rozwinie;]
Największa gwiazda:Nieradzik
Bilans(6-2)

13. Dominikus Czestochowa (8) - to jest jego 3 sezon w naszej lidze. Ciekawa drużyna ale chyba w tym sezonie nie namiesza w czołówce. Chodz pewnie w PO spokojnie się znajdzie.
Największa gwiazda: Pirondini
Bilans(3-1)

14. Crazy Tramps (7) - beniaminek narazie zagadka
Największa gwiazda: Eltz
Bilans(0-0)

15. JKKS WAŁBRZYCH (5) - beniaminek, pomęczy się aby utrzymać się w tej lidze
Największa gwiazda: Urbanek
Bilans(0-0)

16. Bestpoint Gdynia (5) - beniaminek który pewnie niezbyt się cieszy że trafił do naszej ligi;]
Największa gwiazda: Zarkiewicz
Bilans (0-0)

This Post:
00
93827.30 in reply to 93827.29
Date: 6/12/2009 4:15:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Żeby nie być takim zagadkowym. Najsłabszy w lidze zespół zawodnikami przypominającymi graczy Hippos tylko że kilkanaście razy słabszymi :pp
W niższej lidze grałem więcej spod kosza, bo jak na warunki IV ligowe moi podkoszowi byli mutantami. Tutaj są cieciami, dlatego probuje znalesć jakieś "magiczne" ustawienie aby się utrzymać i za rok powalczyć o PO ;)
Trochę mnie zirytowała porażka we wtorek jednym punktem bo dalem mecz o wszystko no i entuzjazm spadł a wygrać i tak się nie dało. Mialem nadzieje że zwycięstwo pozwoli na spokojną gierke w dalszej czesci sezonu, stalo sie inaczej,wiec teraz trzeba bedzie entuzjazm podnieść mocno w gore żeby w drugiej czesci sezonu wygrać pare meczy :p
A co do gwiazdy dałbym Krzaka ;p
Tyle z mojej strony, może już nie jestem taką zagadką:P

This Post:
00
93827.31 in reply to 93827.30
Date: 6/12/2009 6:21:18 AM
Overall Posts Rated:
2121
podpuszczaj mnie dalej:P doskonale wiesz ze w sobotę grasz zemną:P tylko mam nadzieje ze swoją osobą Cię nie denerwuje, bo tutaj różnie jest:P a kolejnego CT niechce dostac:P

This Post:
00
93827.32 in reply to 93827.31
Date: 6/12/2009 6:30:12 AM
Overall Posts Rated:
00
CT...Ja gram TiE (możesz mi wierzyć lub nie xD).Przyszykowałem kilka niespodzianek na ten meczyk, tak żeby nie było nudno..;)
Jasne że mnie nie denerwujesz xD przynajmniej ktoś oprócz mnie spamuje na forach xD... jak byłem w czwartej lidze to mogłem tylko pomarzyć o tym żeby ktoś coś oprócz mnie napisał :P
weź wystaw rezerwy na mecz i zagraj na luzie. Zobaczymy czy twoje rezerwy są mocniejsze od moich podstawowych grajków (nie bierz tego poważnie, bo bedzie wstyd że przegralem z twoimi rezerwami):D

P.S. posluguje się skrotami CT i TiE.. choć nie wiem co one znaczą, tylko sie domyslam co mogą znaczyć xD

Last edited by kwasek92pl at 6/12/2009 6:31:08 AM

This Post:
00
93827.33 in reply to 93827.32
Date: 6/12/2009 9:29:21 AM
Overall Posts Rated:
2121
też chętnie sobie pospamie na forum;] zawsze to jakaś odskocznia od ligowych meczyków;]

Ja mam mniejwiecej wyrówany skład wiec rezerwoi w jednym tyogdniu stają się podstawowymi graczami;] wiec wstydu nie będzie;] ciekawi mnie jaką to niespodzianke przygotowałeś:P mam nadzieje ze zaden center z pensją ponad 100k nie wyląduje z TL do Twojej ekipy:P

p.s.
CT - mecz o wszystko/ w HT jako MOTS znany
TiE - mecz na luzie/ w HT jako PIC znane;p

This Post:
00
93827.34 in reply to 93827.33
Date: 6/12/2009 11:12:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Prawie... kupilem Centra. nawet reprezentanta tylko że z pensją troche inaczej nie 100 a 8 :Pp ale skok już dzisiaj zaliczył ;)
No tak myslalem że o to chodzi z tym CT i TiE.. a w Hattricka nie gram :P

Plan jest prosty moi kibice mają zabić wszystkich twoich graczy xD.. a tak serio to powiem po spotkaniu, a jak się uda to już podczas spotkania bedziesz sie domyślał ;p

A swoją drogą rozglądalem się wczoraj za wysokimi i ekipa z naszej ligi( Bestpoint Gdynia) licytowała jakiegoś młodziana z niesamowitą zbiórką.. na szczescie pieniądze chyba się skonczyły i póki co żadnego podkoszowego mutanta Gdynia nie ma ;)

This Post:
00
93827.35 in reply to 93827.34
Date: 6/12/2009 2:51:21 PM
Overall Posts Rated:
2121
o podkoszowych się nie martwie tak szczerzy bo moi zawodnicy są na tyle rozwinięci że nie jednego potrafią pod koszem zatrzymac;] martwił bym się jakbyś kupił kogoś pokroju Nabzdyka:P bo on to dopiero masakre na boisku robi;]

p.s. lubie niespodzianki;d

This Post:
00
93827.36 in reply to 93827.35
Date: 6/12/2009 3:15:53 PM
Overall Posts Rated:
00
Jestem ciekawy jakie skille mają czolowi zawodnicy ligi (np. Nabzdyk).az boje sie myslec ile koleś mi punktów wrzuci xD
P.S. A ja lubie ludziom robić niespodzianki, gdyby nie one to bym nie awansowal nawet do finału konfy w IV lidze, a jestem tu teraz:Pp
Nie moge sie meczyka doczekać, bo mimo to że dostane łomot to bedzie to pierwszy mecz w historii kiedy naprawde zagram z kimś w miare mocnym xD

This Post:
00
93827.37 in reply to 93827.36
Date: 6/12/2009 3:38:50 PM
Overall Posts Rated:
2121
nie słodź mi tak:P jak chcesz to mogę Ci załatwić sparing z ekipom Da Bullets jak ją z PP wyeliminuje;] wtedy z kimś mocnym zagrasz;] (hehe znowu Mackowi słodze, za chwilę pewnie mi jakoś zripostuje:P). Widzę że muszę się bardziej Twojej ekipie przyglądnąć, bo poza pierwszą porażką innych juz nie przewiduje z druzynami z tej konfy;p

This Post:
00
93827.38 in reply to 93827.37
Date: 6/12/2009 4:25:47 PM
Overall Posts Rated:
00
Nie ma co się dużo przyglądać. Banda wieśniaków. O sile(albo słabości:P) drużyny decyduje trzech graczy z draftu z szóstego sezonu + 1 z ósmego(ostatniego) oraz zagraniczni wysocy gracze. Do tego dochodzi niezły w meczach "o pietruszke" Zvonić, Mający tylko zadania defensywne Provenzano i mega nierówny Gorzelski xD..
Powiedz cos o swoich(szczegolnie obwodowych, bo podkoszowych to dzisiaj już cały dzień analizowałem i rzygać mi się od nich chce xD)

This Post:
00
93827.39 in reply to 93827.38
Date: 6/12/2009 5:03:09 PM
Overall Posts Rated:
2121
O moich obwodowych nic nie powiem;] powiem tylko ze trenuje ich od zeszłego sezonu z moim zdaniem niezłym skutkiem;] teraz przyszedł czas na plan B w ich treningu i mam nadzieje ze to da taki skutek na jaki ja licze;]
Dziś mi naprzykład wszyscy skoczyli więc jestem uradowany;] Ale jeszcze dużo treningów przed nimi. Rozwijam ich tak aby byc sukcesywnie lepszym i przy okazji nie zbankrutowac przez pensje, bo juz płace 150k na tydzien+pensje presonelu to daje prawie 200k na tydizen wydatków;]

A co do moich podkoszowych to 3 z 4 wyciągnąłem z draftu w sezonie 4;] miałem niezłego fuksa:D trenowałem ich, trenowałem az osiągneli taki poziom jaki jest teraz. Umieją rzucać, bronić, zbierać a jeden nawet blokować;]

Advertisement