1. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, a czego jeszcze nie było2. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, co już było i Cię zainteresowało3. Skaut4. Analiza rywala, doradztwo taktyczne5. Projekt "Odwróceni"6. Szperacz TL7. Otoczka8. Prowadzenie konkursu9. Tłumacz10. Mogę robić wszystko
Czy udało się znaleść odpowiednie osoby i zrealizować wszystkie z niżej wymienionych punktów?1. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, a czego jeszcze nie było2. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, co już było i Cię zainteresowało3. Skaut4. Analiza rywala, doradztwo taktyczne5. Projekt "Odwróceni"6. Szperacz TL7. Otoczka8. Prowadzenie konkursu9. Tłumacz10. Mogę robić wszystkoJeśli tak to pogratulować:P
Czy udało się znaleść odpowiednie osoby i zrealizować wszystkie z niżej wymienionych punktów?1. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, a czego jeszcze nie było2. Wymyśl sobie co chcesz robić przy kadrach, co już było i Cię zainteresowało3. Skaut4. Analiza rywala, doradztwo taktyczne5. Projekt "Odwróceni"6. Szperacz TL7. Otoczka8. Prowadzenie konkursu9. Tłumacz10. Mogę robić wszystkoJeśli tak to pogratulować:Ppkt 7 jest realizowany przy okazji meczu z Austrią;P dosłownie;)))
To co niezbędne jest i owszem (no bo skład jest ustawiony, jeden dialog przeprowadzony, wątek jest itp) ale nic co wykracza ponad minimum niezbędne. troszkę żal ale może się zmieni