W sumie jest tylko jedno rozwiązanie. Wejść do PLK i Adamem oraz Szymonem pozamiatać wszystkich "Psychicznych", najlepiej 2 razy ;)
Chłopaki, peace! Jeżeli każdemu z Was zależy na dobrze Repry, to należy nie okładać się mięchem, a dyskutować i rozmawiać....
W tej chwili (na stan mojej wiedzy, a opieram się na tym co mówi Mr) nie ma lepszych zawodników i jak się lepsi znajdą, to pewnie tych z niskim potencjałem w kadrze zastąpią. Czy idziemy dobrą drogą? nie wiadomo, okaże się. BTW z tego co się nagadałem z różnymi skautami i selekcjonerami, to każdy z nich reprezentuje jakiś swój pogląd na rozwój zawodników i z takiej dyskusji na pewno wychodzi coś pozytywnego (np trening OoO, czy inne pomysły). Może też brakuje ludzi do poświęcenia wolnego czasu?
I jeszcze kij w mrowisko - hatchet: Dlaczego dopiero teraz zacząłeś trenować juniora i to z "pożal się boże" potencjałem. Nie narzekaj, że nie ma okazji do kupienia nikogo, bo przecież ceny dyktuje rynek, a nie są one umawiane przez managerów (vide Galoch, który został wystawiony na 2 mln i poszedł za 4). Nie stać Cię było na lepszego? A nic tylko dopiekasz innym. Szkoda, ze nie byłeś tak krytyczny w czasie "stołkowania"...