Skierowałeś swój post do mnie to odpowiem.
Jak po prostu czytam takie posty gdzie zarzuca się selekcjonerowi, że jego zawodnik nie został powołany, a następnie patrzę na DMI i pensję zawodnika (oczywiście nie jest to żaden wyznacznik mówiących o skilach danego gracza, ale jakieś ogólnikowe pojęcie o nim daje) to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.
Po pierwsze: Gdzie w swojej wypowiedzi zarzuciłem selekcjonerowi, że nie powołał/uje mojego gracza do kardy ? Ze zdziwieniem przyjąłem tylko fakt, że mój gracz nie jest nawet w szerokiej kadrze na pozycji SF, skoro sam selekcjoner określał jego szanse na grę w U-21 jako duże.
Po drugie: Skoro mój zawodnik jest tak słaby to, dlaczego i tu się powtórzę sam selekcjoner określał jego szanse na grę w U-21 jako duże ?
Nawet nie chodzi o konkretny post, ale było już parę takich, gdzie (wyolbrzymiając) center ma pensje 5k i potencjał "grzejącego ławę", a menadżer pyta się czemu nie dostał powołania - bo jak był 18 latkiem to Joa powiedział że ma szansę na kadrę.
Joa określił szanse mojego gracza w końcówce poprzedniego sezonu, czyli jak ten miał 20 lat, choć rozumiem, że nie tyczy się to mojego postu.
Razi mnie to, że zarzucamy coś selekcjonerowi, a sami nie pracujemy nawet na pół gwizdka.
Sumienny trening przez 4 sezony nie nazwałbym pracą na pół gwizdka, ale to tylko moje skromne zdanie.
Co do reszty Twojego posta to gratuluję zapału, ale z tego co widzę, to wystawiłeś go na TL, więc chyba za bardzo na kadrze Ci nie zależy. Dziwne, że sprzedajesz go akurat teraz kiedy wysoka forma zawodnika jest ważna w ostatnich meczach kardy (o medale), a podkupywaniem zawodników i psuciem ich formy to już różnie bywało.