Já trochu zneužiji toho, že to tady pro jednou žije a vznesu hnidopišský dotaz. Z období bývalých reprezentačních trenérů jsem si poněkud zvykl na alespoň základní komunikaci na veřejném fóru. Ať už to byla skvělá komunikace, kterou ve mě Radim vzbudil zájem o NT ve chvíli, kdy jsem s BB málem končil, nebo i ta informativní komunikace Honzy, kdy jsem alespoň věděl s čím jdeme do zápasu, co za tím vězí a po zápase byl občas nějaký souhrn.
Vím, že teď existuje externí fórum a určitě se tam máte všichni skvěle, ale je opravdu nutné, aby tady nebylo vůbec nic? Ocenil jsem minulý týden informace o zápasu s Dánskem, ale bohužel tento trend sedm dní nevydržel. Je daleko snazší mít ty informace dostupné někde, kde už jsem přihlášený a zvyklý kontrolovat. Je to drobnost, ale uniká mi kvůli ní dění okolo NT. Fungovalo to dříve a bylo by fajn, kdybychom se k tomu vrátili. Informace o externím fóru sice jsou na stránce NT, ale podle mě to spousta manažerů může přehlédnout.
Taky mi trochu vadí komunikace s novým NT koučem.Měl jsem dotaz, na který mi nebylo zodpovězeno a i když jsem si odpověď po chvíli našel sám, Maxsonovi by to zabralo pár vteřin. Samozřejmě beru v potaz to, že je zde iniciativa o individuální vedení týmu a výsledky jsou zatím adekvátní (rozhodující soupeři nás teprve čekají), ale je možné, že noví manažeři nebudou tolik inklinovat k NT, protože nebudou mít pocit sounáležitosti. Vzpomínám si, že to, co mě udrželo u hry, byly povzbudivé komentáře rwystyrka a Amareho. Nevím, jestli se tomuto novým hráčům dostane.
A ohledně komunikace, Vejmola mi už pěkných pár týdnů neposkočil, částečně kvůli zranění a částečně kvůli špatné karmě (nejspíš). Takže kdybych mu třeba trénoval bloky na 20, tak o tom nikdo netuší a asi by to tak být nemělo. Soudě dle posledního reportu bych rozhodně neřekl, že Vejmola nemá šanci na NT. Je možné, že Maxson hodlá vést repre jiným směrem a Vejmola se třeba dostane mimo, ale v tom případě bych o tom rád věděl, protože sedm milionů, které jsem měl před pár sezonami na účtě je pryč. Po této sezoně se budu muset zbavit minimálně jednoho hráče, abych mohl dát trénovat Vejmolu bez ztráty. Sice to omezí moje šance na herní progresi, ale není to takový problém. Jednoho hráče bych mohl utáhnout i ze třetí ligy, vzhledem k nedostatku aktivních manažerů. Jen by to chtělo víc komunikace.
Víc toho na srdci nemám, děkuji za pozornost a přeji příjemný úterní večer při analýze ligových výsledků.