Αν μια ομάδα των 160.000$ με βασική 5άδα αξίας 109.000$ κερδίζει εκτός έδρας μια ομάδα αξίας 270.000$ με βασική πεντάδα αξίας 206.000$, η οποία έχει και καλύτερες καταστάσεις και διπλάσιο DMI λόγω του GDP και μόνο, τότε το GDP είναι πιο δυνατό από ό,τι θα έπρεπε να είναι και ισχύουν αυτά που έλεγα...
Αλλά επειδή δεν νομίζω ότι πολλές ομάδες τις αξίας και των σκιλλς μου κερδίζουν τέτοιο ματς απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο λόγω του GDP και μόνο, γι'αυτό την έχω ακούσει στέρεο. Προπονώ 3 παίχτες από Ιούλιο μόνιμα εκτός θέσης, δεν είναι κακό πού και πού να βλέπω αποτελέσματα και να χαίρομαι γι'αυτά.
Και εγώ περίμενα ότι ήδεν θα απαντήσεις καθόλου ή θα απαντούσες με το δικό σου μαγικό τρόπο (όπως αντίστοιχα και εγώ απαντάω με τον δικό μου)...
Την κουβέντα την πας αλλού και τονίζεις αυτά που νομίζεις εσύ ότι έχουν σημασία....! Προφανώς και δεν φταίει
μόνο το gdp για να έρθει μία νίκη...!
Όταν λέμε ότι κέρδισες λόγο gdp εννοούμε ότι με δεδομένα τις καταστάσεις και την ποιότητα και την έδρα κλπ αν δεν υπήρχε το gdp δεν θα κέρδιζες το παιχνίδι....Εδώ δεν κάνουμε ανάλυση του πόσο καλή ομάδα έχεις , απλά επειδή έχεις κατηγορήσει το gdp ,θα έπρεπε τουλάχιστον να αναγνωρίζεις ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ( με δεδομένα όλα τα υπόλοιπα ) χωρίς αυτή την προσθήκη θα είχες πάρει από τα τρία το μακρύτερο για τους λόγους που γράφεις μόνος σου (στην πρώτη παράγραφο)...
Αν δεν μπορείς να το δείς ότι (με την παρούσα ομάδα που έχεις) η νέα προσθήκη σου έδωσε την δυνατότητα να κερδίσεις και πιστεύεις ότι η υπερομάδα σου θα κέρδιζε απλώς με μια διαφορά διάθεσης , τότε δεν έχω κάτι άλλο να συζητήσω...!
δεν είναι κακό πού και πού να βλέπω αποτελέσματα και να χαίρομαι γι'αυτά.
Κακό δεν είναι να το χαίρεσαι-ευχαριστιέσαι-γουστάρεις...Άλλωστε γι'αυτό παίζουμε και το παιχνίδι....!
(Να συμπληρώσω ότι και εμείς κερδίσαμε ομάδα με 350κ βασική πεντάδα , εκτός έδρας,με ίδια διάθεση και το πρώτο πράγμα που αναγνωρίσαμε ήταν ότι χωρίς gdp δεν το πέρναμε..Χαρήκαμε που το πήραμε αλλά δεν τα ρίξαμε όλα στην υπερομάδα μας ,αναφέραμε και κάτι που μας βοήθησε τελικά στο να πάρουμε την νίκη...Κάτι που για άγνωστους λόγους αδυνατείς να κάνεις εσύ...)...!