BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276698.291 in reply to 276698.290
Date: 4/27/2016 5:29:02 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Dejansko je pri meni razlika samo v tem, da sem "veliko trojko" sestavil prejšno sezono prepozno in nisem imel časa pogruntati sistema (neki sm hotu eksperimentirat pa odkrivat toplo vodo.. brez veze), na začetku te sezone sem tekme dobival na podlagi razlike v kvaliteti, potem pa je prišla selitev (v real lajfu) in nekaj tednov ko nisem ne preučeval nasprotnika, ne štimal taktike, ne skrbel za minute. Ko se je to porihtalo, sem rabil žrtvovati še 1-2 tekmi (tudi pokal) za voljo pripravljenosti in minut, od takrat dalje pa "meljem". Vrnil sm se v ustaljene tirnice (kar lahko vsak vidi, igram pod koš/na low posta/organizirano ali pa osnoven napad). Torej igram okoli svojih prednosti, ker praktično nihče nima defenzivcev da zaustavi vse 3 moje, pevc pa je pravilno ugotovu da razen velike trojke so pri meni vsi defenzivci (tko da nej vs plače ne zavajajo ). Največja slabost moje ekipe do zdej je bil manjko tretjega barnilca z visoko ZO, kar je "pofixal" američan ki je zadnjič prišel v klub, tko da s tem imam rešen tudi problem kritja enodimenzionalnih branilcev, Žvab in Vara pa lahko varno igrata na pozicijah 2-4

V končnici pa upam da bo Helios 4. ker s bom z njim imel še najlažje delo po odhodu Fugine

This Post:
00
276698.292 in reply to 276698.291
Date: 4/27/2016 6:49:02 AM
Overall Posts Rated:
88
Pa sej to je jasno! Vbistvu kar se obrambe tiče so čisto vsi tvoji igralci na nivoju v napadu pa imaš 3 več kot izjemne igralce.. Kvaliteta se pa plača(+300k mata tvoja dva pol pa vidiš mojo ekipo..), preveč rdeči in ti mislim da sta pred vsemi in na drugi strani pa vijolčni! Poglej tekme med mano in ainmosnim in pa mano in toppiesom in takoj vidiš kulk je ura... Vodilne ekipe naše (2.) lige pa damo na derbijih manj ko 80 pik?! No da se nebom js kaj preveč zagovoril in se mi bo to še na kaki tekmi maščevalo:)) omenil bi še sam najjačo tekmo med zeljo1 in jetijem hahahahah ona dva sta pa popolnoma druga tipa igralcev kot mi in obema kaže da boste v krstni sezoni prišla v končnico:)

Vijolčni se že sidra na 2. mesto in pa čestitje zanj kajti da ti 3 igralci igrajo z oceno 17 je zelo vrhunsko za našo ligo, msc pa bo zelo težko uresničil svoje napovedi ki jih je podal celju:)

This Post:
00
276698.293 in reply to 276698.292
Date: 4/27/2016 7:06:59 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Seveda, kvaliteta se plača, o tem ni dvoma, zato pa je to sezono res zadnja šansa da se uvrstim v SKL, drugače bo treba počakati na Sršo in Miškiča da se dotrenirata in potem okoli njiju sestavit na novo ekipo.. Minusa sicer še ne delam, ampak služim pa tudi ne (če tko pomisliš, prejšno sezono sm meu do nakupa Vare in Kamasa 250k+ tedenskega plusa brez pokala in 6miljonov na računu, do danes bi se nabralo kar nekaj denarja, če nebi en dan prišu malo pijan domov in se odloču da hočm v SKL in kupu Kamasa ker mi ga je lih kazalo na seznamu na prvi strani haha - priznam da sm obžalovou to ampak je blo treba najbolše kar se da potegnit iz situacije).

Se je pa MSC okrepiu danes in še vedno ima tekmo z Mysterionom, ki bo v bistvu pravi derbi za obstanek Samo vseeno mislim, da noben od njiju nima nekih šans proti White Walkerjem, ki super skrbi za pripravljenost in je vedno taktično nepredvidljiv.

Sicer pa, 3x 17+ (89541581)

Jeti in zeljo1 pa ja, čista run-n-gun igralca haha, obadva gladko najboljše strelske ekipe Obenem pa obrambno zaostajata še za MSCjem

EDIT: me pa zelo zelo čudi da se Toppies tako vneto drži Karlinskega, okoli katerega se ne da zgraditi ekipe (žal je ofenzivno preslab, tako MS kot MPK, plačo pa ima glede na ta efekt astronomsko zaradi visokih podaj). Igralec se stara, na vrednosti pa izgublja iz sezone v sezono.. za njegovo plačo je bolj smotrno imet 3 igralce z cirka 50k plačami, pa bi bilo več efekta

EDIT2: Vara je nazaj!

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 4/27/2016 7:24:34 AM

This Post:
00
276698.294 in reply to 276698.287
Date: 4/27/2016 10:19:13 AM
Overall Posts Rated:
335335
Kr se šali, te bo prišu "razmontirat" naslednjo sezono :D

hahaha, zdej si se pa še ti fajn pošalu! :D

Drgač pa mi je zanimivo spremljat vašo ligo tudi to sezono, že nestrpno pričakujem finalni obračun Savlje:Violčni da vidimo kdo je boljši, za obstanek bo pa tudi zanimivo videt če se bo MSC spravil iz brezna v katerem se je znašu :) Če ga neb zbudil, da se rabi okrepit če želi obstati bi bilo konec z njim, ker je spet vse skupaj vzel preveč lahkomiselno in mel neke računice brez krčmarja. Zdej ma 2 okrepitve s katerima mislim da bo lahko obstal če se ne bo še kdo od nasprotnikov okrepil. So pa to okrepitve katere boljš da se takoj losa ko bo konec sezone...

This Post:
00
276698.295 in reply to 276698.294
Date: 4/27/2016 11:39:30 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Iskreno s tem ko/ce bo obstal, ne bo nicesar pridobil.. se vedno ima celotno ekipo staro 35+ let kar pomeni da lahko vsako sezono prakticno vse menja. bolje bi blo izpadit, dobit dobrega treniranca na draftu in z denarjem ki ga ima nasparanega (ce kaj) kupi se 1-2 treniranca in se cez nekaj sezon vrnit v 2. ligo. Tko pa samo podaljsuje in v bistvu je vprasanje cajta predno bo izpadu in takrat njegovi igralci ne bojo nic vredni in bo izpadu brez denarja v bistvu. Upam da ima kaksen plan in ne samo se eno sezono ziveti "na aparatih"

This Post:
00
276698.296 in reply to 276698.295
Date: 4/27/2016 3:47:09 PM
Overall Posts Rated:
2525
Kak pa me razpizdi kak so dragi dobri trenerji! 2 MIO + za uglednega trenerja z solidno plačo, boljše da o vrhunskem niti ne govorimo! Upam da se bo trg čimprej umiril ampak dvomim da bo do tega prišlo ampak bojo mogli nekaj naredit na prihodki klubov da si bojo ponovno lahko privoščli tako drage igralce in tako drage trenerje,... Tak zdaj pa si grem po pivo pa gledat dalje Atletico - Bayern in upat da uspe bayernu iztržit ugoden rezultat za povratno tekmo!

Aja pa zdaj v soboto zanimiva tekma za 2. mesto v rdeči skupini med menoj in Zeljotom, Zeljo me bo mogel pošteno premagat da bo prišel do 2. mesta in s tem domači teren v prvi tekmi končnice, jaz pa si lahko mogoče s to tekmo določim nasprotnika za prvo tekmo!

Last edited by cupavi21 at 4/27/2016 3:55:06 PM

This Post:
00
276698.297 in reply to 276698.296
Date: 4/28/2016 5:23:43 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC

Kot zanimivost mogoce, da ima zadnja ekipa v modri skupini dejansko 4. najdražjo ekipo zdej

So pa ostale ekipe nekako pozicionirane kar v skladu s svojo pozicijo na lestvici plač - MSC se okrepil v zadnjem času, Trojka recimo se je šele v zadnjem mesecu okrepil in posledično malo nižje na lestvici (oziroma slabši score), Helios prodal glavnega igralca in posledično nižje, drugače pa kar realno

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 4/28/2016 5:28:15 AM

This Post:
00
276698.298 in reply to 276698.297
Date: 4/28/2016 6:17:17 AM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Precej v skladu s pričakovanji. Moje letošnje okrepitve se poznajo in realno mislim, da imam tretjo najmočnejšo ekipo v ligi. Tudi z letošnjo sezono do zdaj sem več kot zadovoljen, če bi se posvetil samo ligi bi bil brez problema v boju za prvo mesto na naši strani, tako pa zdaj imam vse niti v rokah da odločam s kom se bom pomeril v prvem krogu končnice. Po drugi strani pa tudi razprodaja pred končnico še ni čisto izključena, ker bi lahko dobro zaslužil.

This Post:
00
276698.299 in reply to 276698.298
Date: 4/28/2016 7:28:15 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, vse je odvisno od tega: misliš da lahko premagaš tako mene kot Violčnega? Imaš ekipo in finance da se dodatno okrepiš in v SKLju obstaneš, ne samo prideš pogledat in rečt adijo?

Namreč v nasprotnem primeru, je dejansko veliko bolje obdržati jedro ekipe, ostalo prodati in naslednjo sezono recimo iti "na polno". Sam pa veš kakšno imaš ekipo in kakšne misliš da imaš možnosti proti nama obema (Seveda dopuščam možnost da tako jst kot Violčni kiksava že pred finalom..).

This Post:
00
276698.300 in reply to 276698.299
Date: 4/28/2016 11:09:40 AM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
To bomo pa videli, ane :D Ne, saj to, malo me mantra. Imam dva scenarija... tankam zdaj do konca sezone, dobim tebe v prvem krogu. Z enako zavzetostjo mislim da bi bila zelo tesna tekma. Ampak, če mi te uspe premagat, dobim Violčnega s prednostjo domačega terena v finalu, kar pa je precejšen problem. Po drugi strani pa grem zdaj na tretje mesto, premagam Strteninčana in dobim tebe z višjo zavzetostjo, če mi njega uspe premagat. To, pa zna biti problem.

This Post:
00
276698.301 in reply to 276698.300
Date: 4/28/2016 12:28:42 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, tudi če mene dobiš v prvem krogu z isto zavzetostjo in tm-tm pripravljenostjo, imam jst prednost domačega terena Problem je pa še v tem, da Bichel še vedno vztraja na 2 tednih za poškodbo, kar pomeni da je za končnico v neki pametni pripravljenosti (vsaj za prvi krog) izgubljen. Tudi v 2. še ne bo na nivoju, razen če gre 2 tedna treninga v pripravljenost. Tako da.. sem pa tudi gledal statistiko in klub temu da je prvi strelec lige, ima dokaj slab odstotek meta (samo nekih 48%), kar pomeni da se ga v obrambi da kar dobro zaustaviti..

Advertisement