Slovensko vs. China 114 - 105 (22775)V pondelok sme odohrali druhy zapas na MS. Po uvodnej vyhre proti Ghane (najslabsiemu timu nasej skupiny) o 35 bodov
(22772) nas cakal zdatnejsi super, akualny 5. tim sveta Cina. Predzapasove info, ani nic nebolo k dispozicii, pretoze som od piatku nebol na nete a vsetko nastavil tesne pred odchodom. Nastastie uspesne..
Vyhrali sme o 9 bodov najma zasluhou lepsieho vykonu v druhol polcase, ktory sme vyhrali o 10 bodov. Super podla rozdelenia minut nesiel kolotoc a mozno prave to rozhodlo, aj ked nam zapas odohrali v podstate len 10 hraci. V utoku sa najviac darilo nasmu podkosovemu kvartetu, ktore si pekne rozdelilo robotu a zatazili konto supera rovnomerne. Prekvapilo ma, ze pri aktualnej forme Kabastu (9, DMI 2,5M) hral len 1 minutu a podobne aj Bujda, ktory zapas zacal a aj koncil, ale odohral len 4 min. Najskor som si myslel, ze mohlo ist o zranenia, ale ani jeden sa nezranil, ani nemal problemy s faulami... Bujda sice nemal formu 9, ale Podhora nemal ovela lepsiu, kondicku ma este nizsiu a odohral az 25 min, takze mi to je nejake divne..?
Potesili najma podkosaci, ktori boli nezastavitelni a vo velmi dobrom svetle sa prezentuje aj Gajarsky, ktory odohral dalsi vydareny zapas. Snad mu to vydrzi a bude sa dobre doplnat s Dubravcakom a Pazitkom na SF.
Aktualne sme na prvej priecke v skupine o skore pred Kanadou a CR, s ktorymi sa zahrame dalsie susedse derby uz v pondelok.
http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...Last edited by Psycho1_1_1 at 1/2/2013 8:28:55 AM