... prvo nacelo svakog biznisa je, kupi jeftino i skupo prodaj .... dakle profit na kraju ... malo san sara po tranfrerima ostalih i vidin da je velika vecimna u velikom deficitu ... dakle losi su trgovci ... vidite svitu, ako mislite skupit novac za pojacanja kroz lovu sta je dobijete od ulaznica i slicno, to zaboravite ... jedi put ka naprid je kupoprodaja, ali pritom se nesmi ugrozit opstojnost kluba, niti zadani ciljevi ... evo dat cu van primjer moje tri kupovine koje sad nedavno i proda ...
... Cambay - kupljen za 318 k --- prodan za 1,28 mil
... Cornwell - ........... 583 k --- ........... 850 k
... Brikis - ................ 60 k ----- ........... 380 k
.. eto a svi su igrali sezonu -dvi ...dali svoj doprinos, sluzili jako dobro ... a meni puna šaka brade ... tu van leze novci ... a to su samo trojica ...
iman sad jednoga sta san ga prije misec-dva platio 1 tisucu ... a sad vridi oko 200 k ... danas i jucer san kupio jos neke mladce, koji ce sluzit za rotaciju, usput ce pokupit par skilova, a za sezonu -dvi cu opet imat 1 - 1,5 mil .... samo od njih 4 ... i onda cu opet imat love za kupit relativno dobrog igraca, naravno uz jos ponesto love i opet par mladih .... i jos kad se ubroji kakav manijak sa drafta, ka meni prosle sezone, di san odma u kasu ubacio 1,5 mil, onda je sve jasno ...
... ali za sve ovo je potrebno dosta studiranja, analize trzista i ponesto srice .... NIKAD van nije kasno odredit sporiji, tezi i zaobilazan smjer ka vrhu, ali on ce vam se dugorocno isplatit .... ulazite u mlade, NE kupujte likove od 27 - 28 god ... jer niste u stanju podnijet takve financijske izlete ... pravi primjer vam je moj ljubljeni Hajduk .... kupova je godinama relativno isluzene igrace, zanemarivajuci podmladak i dogodilo mu se da je love nestalo, a mladih nemas, onda ti dođe da ti sama igra postane dosadna i glupa i nepostena ... i ko zna sta jos ... zar vam nije zanimljivije pratit razvoj vaseg podmlatka i veselit se svakom skilu petkom .... NEMA sanse da uspijete preko noci, jos niko nije, pa necete ni vi .. 3. liga vam je savrsena za razvoj mladih, jer imate brdo utakmica di bez bojazni mozete kalkulirat sa mladima i rasporedit trening, ali vec u 2. to nemozete tek tako ... pogledajte godine u mojoj momcadi, najstariji je Ramel 26 i sljedece sezone ce ici na transfer listu, a isa bi i ranije, samo mora san ga imat jer nisan ima kvalitetne alternative zbog premladih pojedinaca, a tio san bit na vrhu lige ... ostali Grbavac 24 a sljedeca mu je mislim zadnja sezona kod mene, pa Aveline, Zmailovic po 23 ... ostai 18, 19 20 .... a opet san prvi u ligi sa lakocom ... POSEBNO obratite pozornost na momcad ROCKING THUNDERA i njegovu mladost u 2. ligi ... ali on ce istrpit jos dvi sezone i bez brige ide u 1. ligu ... to van je jedini put ...
... sretrno svima u nastavku ...