Španjolci mi i zvanično objavili rat putem maila...=)))
ja samo da se pohvalim prošao u kupu ...he,he .....lova već na kontu ,pa mogu rasterećeno gledati tekmu...hi,hi
Plutone kak znaš da sam na profurgol----imaš i ti tam ekipu...koja je....tam sam u 1 ligi i moderator....ali tam i nemaš kaj delati....niko niš ne piše....šmec nemam koga za banati.....jedino me rukomet veseli tam brdo balavurdije pa šrajbaju sve u šesnejst, a mene već prst boli od stiskanja ban dugmića...he,he....opak sam ja moderator.....strog ali pravedan.....niko nesmije spamati na mom forumu osim jednoga a to sam ja...he,he.....neznam dokle bu to tak išlo , ali dok ide ja uživam u svojoj moći...he,he
ja samo da se pohvalim prošao u kupu ...he,he .....lova već na kontu ,pa mogu rasterećeno gledati tekmu...hi,hiČestitam, uvijek je lijepo vidjeti tih 50k prije tekme ako nisi siguran jesi prošao
ja samo da se pohvalim prošao u kupu ...he,he .....lova već na kontu ,pa mogu rasterećeno gledati tekmu...hi,hiČestitam, uvijek je lijepo vidjeti tih 50k prije tekme ako nisi siguran jesi prošaoevo poslušao sam te i lupio normal kak si rekao i isplatilo se .......znaći onda i protiv tebe moram normal.....šmrc...a moj ent....ko bu mi to nadoknadil....sva sreća da prije tebe i poslije tebe igram sa botovima....pa se stignem malo oporaviti od stresa normala.....nisam ja naviknul na to ali moram radi love....kak tvoja tika taka jel sve u redu....oporavak ide ok...