Nem azt írtam, hogy abban vagytok eltévedve, hogy ezt csináljátok, scoutoltok, edzésterveket írtok, kapcsolatot tartotok a tulajokkal, hanem abban, hogy ezt fontosabbnak hiszitek a maradék 950 magyar menedzser klubcsapatánál. Illetve számotokra lehet fontosabb, csak tudomásul kell venni, hogy az emberek 95%-át ez egyszerűen nem érdekli, vagy csak szimplán nincs rá ideje, egy online játékban pedig általában nem az 5% elégedettségére építenek. Egyszerűbben megfogalmazva, gondold el, mennyien maradnának itt, ha a válogatottakat tönkretennék, vagy egyszerűen kivennék a játékból (szerintem 99% maradna). De próbáld csak meg tönkretenni a klubcsapatok játékát, vedd ki a kupát, BBB-t, tedd lényegtelenné a bajnokság állását (azaz vedd ki a versenyt a játékból) és itt maradtok négyesben kaygee-vel, Wolverine-nel, meg Dzsevasszal.
Félre ne értsétek, én tisztellek titeket azért, amit tesztek, csak néha tényleg úgy érzem, mintha ledegradálnátok azokat, akik csak a klubcsapatukkal foglalkoznak, pedig szerintem ti is úgy regisztráltatok, hogy a klubcsapatotokat akartátok minél jobbá tenni és csak később jött meg az érdeklődés a válogatott felé.
Arról meg már nem is szólva, hogy egy külföldi - adott esetben kínai - menedzsert még csak ennyire sem érdekli a magyar válogatott sorsa, illetve pont annyira, mint pl engem egy külföldi válogatotté.
Nem nagyon hiszek benne, hogy a siker jelentősen befolyásolná az érdeklődést, voltak már nagy sikerek, mégsem nőtt jelentősen az érdeklődés.
Azt meg hogy megéri-e a beleölt energia, csak ti tudjátok. Nektek nyilván megéri, különben nem csinálnátok. Másnak valószínűleg nem, különben ők is csinálnák.
Don't feed the troll