Az meg szerintem a barátod hibája, hogy ez az egész így zajlott le, ezért őt kellene számon kérned, ő viselkedett úgy, ahogy szerintem sokan nem várták volna tőle, de örülök, hogy kibújt a szög a zsákból!
Köszönöm szépen, önállóan gondolkodó, felnőtt ember vagyok, ebből adódóan nem lógok senkinek az ökörnyálán, és nem is gondolom, hogy szükségem lenne rá. Ha hozzám szeretne valaki szólni, akkor hozzám szóljon, és ne másnak dobja oda a labdát.
Én tárgyilagosan és tényszerűen kampányoltam, nem tehetek arról, hogy ez sokaknak nem ízlik. Nem meglepő, ez többnyire így szokott lenni, és nem ez az első hely, és várhatóan nem is az utolsó, ahol az marad kisebbségben, aki tisztán és nyílt lapokkal játszik.
Aprópó másokon taposás, és másokba rúgás.
Én egy teljes kampány során végighallgattam, ahogy kikiáltják nemlétezőnek az edzésprogramomat, kést vágnak azoknak a hátába, akik szezonokon át izzadtak a neveléssel, mintha ott se lennének, a nevelt játékosok nemkülönben. Mindezt
NULLA megalapozottsággal, konkrétunok nélkül, minden tényre és konkrétumra vonatkozó kérdést megkerülve.
Emlékeztetnélek arra, hogy elbuktam a választást, 56-an szavaztak arra, akiről végül kiderült, hogy nem szabályosan játszik, és 44-en arra, aki tiszta. Aligha hinném, hogy én bárkinek is bocsánatkéréssel tartoznék. Nem én okoztam kárt.
Furcsa pártatlanság az, amikor a főnök pocskondiázza az állítólag nemlétező edzéstervet, aki pedig konkrétan csinálta, az a partvonalon áll a függetlenség égisze alatt. Most akkor volt korai multi vagy sem? Hány példát is hozzak még?