kolego
Jakie grzecznościowe zwroty:D...Nieważne:-)
Ja nie wiem co u Ciebie znaczy słowo wysoki.
Wszystko zależy od tego o jakim skillu, poziomie, lidze, której kadrze mówimy. Jeśli chodzi o U-21 to OD jest dla mnie bardzo wysoki >17.
Pisałeś o wysokich blokach, które okazały się na poziomie 11-13. Pisałeś wczoraj o dobrze rzucających podkoszowych z dystansu podczas, gdy Twój zespół rzuca na poziomie 15% za 3, a średnia ligowa jest poniżej 20%.
Ehh...Jakoś zupełnie nie widzę u Ciebie woli zrozumienia mnie, a wyczuwam za to złośliwość:P Wystarczyło zapytać co miałem na myśli pisząc "wysokie". Zupełnie nie rozumiem po co piszesz o tych wyrwanych z resztą z kontekstu fragmentach, które nic nie wnoszą do obecnego tematu.
Dla Twojej wiadomość: Pisałem, że BL 11-13 to dużo...ale chodziło mi wyłącznie o obecne warunki jakie są w BB. Z resztą jak przeglądam TL to się to potwierdza.
BTW: Wczoraj pisałeś o skuteczności w obronie swojego KK (statystyki faktycznie robią wrażenie) przypisując ją wyłącznie blokom (przynajmniej taki jest cały czas przekaz)...a zupełnie pominąłeś w swoich wypowiedziach fakt, że ten Twój 20 letni podkoszowy to ma ID jak Wiśnia! za najlepszych czasów, a więc wcale się nie dziwie, że zatrzymuje młodzieżowców. Oczywiście bloki zapewne też mają w tym swój udział (nie deprecjonuję tego) ale proporcje są pewne podobne do stosunku wpływu na pensję obu skilli...Dla mnie to trochę manipulacja i prawdę mówiąc to ciężko mi takie argumenty przyjmować i w ten sposób dyskutować.