Én síkhülye vagyok az informatikához, nem tudom eldönteni azt, hogy melyik kilobájtnak melyik megabájttal történő rossz összekapcsolása okozza a gondokat. Nekem a kommunikáció nem tetszik, a dedó szintje magasabb. Elnézést kérünk ezért, elnézést kérünk azért, aztán pedig amazért, igazából különösebb említhető tények nélkül, pedig szerintem mindenki sokkal nyugodtabb lenne akkor, ha egyszerűen köntörfalazás nélkül leírnák, hogy mi van. Erre elég 2 mondat, nem feltétlenül kell ömlengő litánia róla.
"Természetesen, a problémák kijavítását és az oldal stabilizálását legfőbb prioritásként kezeljük. E folyamat részeként ideiglenesen olykor ki és be fogjuk kapcsolni a weblap különféle funkcióit a következő hetek folyamán, hogy különválasszuk és (remélhetőleg) megoldjuk eme problémák gyökereit. Jelenleg nem tudjuk megbecsülni, hogy ez mennyi ideig fog tartani, mivel az attól függ, mit találunk."
Ez például totális anti-profizmusról árulkodik, de ezt csak egy példa. Ha én nem tudom, hogy egy rendszerrel mi a gáz, akkor kussolok, és a nap 24 órájából 20-at azzal töltök, hogy megpróbálom kijavítani, nem pedig nyíltan kiírom, hogy fogalmam sincs, hogy mi van, és ezt-azt lekapcsolok majd, de arról sem tudom, hogy mi lesz, mert ha nem tudom, mi a hiba, és nem tudom mit fogok lekapcsolni, illetve fogalmam sincs, hogy az mit fog okozni, akkor tulajdonképpen fogalmam sincs arról sem, hogy éppen mihez nyúljak először hozzá, hogy a fogalmam sincs mit fogalmam sincs hogy kijavítsam.
Én nagyon a játékkészítők pártján állok, ennél élvezhetőbbet én neten még nem láttam, minden egyéb számítógépes menedzser stb. játékkal totál leálltam, mert "offline" úgysem tudok ennél jobbat. De sok dolgot megváltoztatnék a helyükben abban, ahogy hozzánk állnak.