BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215892.296 in reply to 215892.294
Date: 9/14/2012 1:08:34 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Miért, te most miért és miről beszélsz itt? Nem hiszem, hogy több közöd lenne az egészhez. Hidd el, nagyon sokat gondolkodtam. Zárjuk le ezt, jó? Nincs már kedvem hozzá.

HUNGARY!
From: vendabal

This Post:
00
215892.297 in reply to 215892.295
Date: 9/14/2012 1:10:44 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
A szög most éppen be van bújva a zsákba, a "barátom" (soha nem találkoztunk) pedig nyilván joggal írta le a dolgokat a kampány során. Mindegy, hagyjuk, várjuk meg mi lesz és kész.

HUNGARY!
From: Norbi

This Post:
00
215892.298 in reply to 215892.297
Date: 9/14/2012 1:18:41 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Nyilván igazad van és mivel mindenkinek joga van harcolni a saját igazáért ezért ezzel nem is lenne gond, csak nem úgy kellett volna ahogy, érzésem szerint, nem taposni az embereket. Attól meg, hogy nem találkoztatok még lehettek barátok, persze ez más fajta barátság de attól még lehet barátság, nekem is van sok olyan ember akivel személyesen nem találkoztam mégis a barátomnak vallom!

Innentől pedig az a cél, hogy minél előbb legyen egy új kapitány, akárki is legyen az, csak legyen! Esetleg nem lehet a nagyfejeseket megsürgetni, hogy minél előbb legyen valami?

From: vendabal

This Post:
00
215892.299 in reply to 215892.298
Date: 9/14/2012 1:43:56 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Senkit sürgetni nem tudok és tényleg az iránybaállás a cél. A barát szó használatával viszont vigyázz, tapasztalatból mondom:(
(nem a BB-ről beszélek)

HUNGARY!
From: JoeBlack

This Post:
00
215892.300 in reply to 215892.298
Date: 9/14/2012 2:43:45 PM
Overall Posts Rated:
411411
Remélem a nagy fejesek nem sürgetik meg, és a megfelelő formában kerül sor az egész procedúrára. Nem lenne jó a jelenlegi állapotba egy elkapkodott választás vagy valaki oda rakása. a közösség döntse csak el megint mi kell neki. Ez sajnos lemondásokkal és nagy hátránnyal jár, de mindenki számára így lesz a legkorrektebb eljárás. Amit főztünk magunknak, most azt nyeljük le és együk meg. Majd legközelebb főzünk jobbat. Jó receptet kell választani és akkor nincs gond.

This Post:
00
215892.301 in reply to 215892.300
Date: 9/14/2012 2:53:42 PM
Overall Posts Rated:
411411
Aki eléri valamilyen módon, az keresse már meg az illetékest, és szóljon már neki, hogy legalább annyival megtisztelhetne minket, hogy a kinti fórumon jelzi a dolgok jelenlegi állását, illetve válaszol azon kérdésre, hogy van-e vagy nincs alap beállítása a csapatnak. Úgy érzi nem tartozik ennyivel a közösségnek, vagy ennyire leszarja az egész dolgot? Nem értem. Ennyit érdemelnek azok az emberek akik megválasztották és a bizalmukkal megtisztelték?

This Post:
11
215892.302 in reply to 215892.300
Date: 9/14/2012 3:21:34 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Valóban sajnálatos dolog, igazából nem tudok mit mondani mert elég régen sikeredett géphez ülnöm, csak a levelekre válaszoltam heti egyszer az elmúlt 3 hétben telefonról, onnan nem fórumoztam, így ma tudtam meg, hogy mi történt. Chosen sem mondhatja el a szabályok miatt, hogy pontosan miért történt a bannolás, én sem értem miért volt mindez. Valamit találtak.
Ha szándékos volt a szabálysértés, ha nem szándékos volt akkor is a válogatott rovására megy sajnos, ezért lenne jó ha minél előbb kitalálnának valamit, reménykedjünk benne, hogy nem szívjuk meg még jobban. Valóban nem lenne jó ha el lenne kapkodva, de az sem ha 3 hétig nem történne semmi.
A másik hozzászólásodhoz pedig annyit, hogy beszélek pörivel, hogy van e alapbeállítás vagy sem, ha megtudom azt azonnal jelzem itt!

From: kaygee

This Post:
00
215892.303 in reply to 215892.295
Date: 9/14/2012 3:45:55 PM
Overall Posts Rated:
173173
Az meg szerintem a barátod hibája, hogy ez az egész így zajlott le, ezért őt kellene számon kérned, ő viselkedett úgy, ahogy szerintem sokan nem várták volna tőle, de örülök, hogy kibújt a szög a zsákból!

Köszönöm szépen, önállóan gondolkodó, felnőtt ember vagyok, ebből adódóan nem lógok senkinek az ökörnyálán, és nem is gondolom, hogy szükségem lenne rá. Ha hozzám szeretne valaki szólni, akkor hozzám szóljon, és ne másnak dobja oda a labdát.

Én tárgyilagosan és tényszerűen kampányoltam, nem tehetek arról, hogy ez sokaknak nem ízlik. Nem meglepő, ez többnyire így szokott lenni, és nem ez az első hely, és várhatóan nem is az utolsó, ahol az marad kisebbségben, aki tisztán és nyílt lapokkal játszik.

Aprópó másokon taposás, és másokba rúgás.

Én egy teljes kampány során végighallgattam, ahogy kikiáltják nemlétezőnek az edzésprogramomat, kést vágnak azoknak a hátába, akik szezonokon át izzadtak a neveléssel, mintha ott se lennének, a nevelt játékosok nemkülönben. Mindezt NULLA megalapozottsággal, konkrétunok nélkül, minden tényre és konkrétumra vonatkozó kérdést megkerülve.

Emlékeztetnélek arra, hogy elbuktam a választást, 56-an szavaztak arra, akiről végül kiderült, hogy nem szabályosan játszik, és 44-en arra, aki tiszta. Aligha hinném, hogy én bárkinek is bocsánatkéréssel tartoznék. Nem én okoztam kárt.

Furcsa pártatlanság az, amikor a főnök pocskondiázza az állítólag nemlétező edzéstervet, aki pedig konkrétan csinálta, az a partvonalon áll a függetlenség égisze alatt. Most akkor volt korai multi vagy sem? Hány példát is hozzak még?

This Post:
00
215892.304 in reply to 215892.303
Date: 9/14/2012 4:06:27 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Vendabalnak írtam egy üzenetet, azt hiszem ezt nem tiltja a szabályzat, valóban Te voltál az a bizonyos "barát" ezt nagyon jól látod.

Honnan tudod miért volt a bannolás? Az nem fordult meg a fejedben, hogy teljesen véletlenül hágták át a szabályt egy aprósággal, amiről nem is tudták, hogy szabálytalanságot követtek el? Ez pontosan így volt amikor nemrég bannolták egy hülyeség miatt, de gondolom annak a részleteit már ismered.

Valóban volt Novák esetében korai multi, csak leírtam, hogy ez pontosan miért is volt nála. Nem emlékszem, hogy én említettem volna olyat, hogy nem volt korai multi, sőt emlékeim szerint pöri sem, bár lehetséges, hogy átfutottam akkor rajta, mivel a választás hetében balatonon voltam, így nem olvastam végig mindent, csak azokon a hozzászólásokon akadt meg a szeme amikor engem tapostál tárgyilagosan, a stílusról már ne is beszéljünk!!! Na akkor volt taposás vagy sem?

This Post:
00
215892.305 in reply to 215892.304
Date: 9/14/2012 4:25:24 PM
Overall Posts Rated:
190190
Azt hiszem, nem kellene újrakezdeni a hiriget, ami itt zajlott, mert szerintem sokaknak elege van belőle, nekem például nagyon. Inkább próbáljuk meg megtervezni, hogy ha tényleg végleges a ban, akkor mi legyen Fazekassal 6 hét múlva, netán tulajt, farmot, akármit keresni neki. "Kicsivel" fontosabb kérdések is vannak, mint hogy ki hogyan kampányolt.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Domi
This Post:
00
215892.306 in reply to 215892.305
Date: 9/14/2012 4:46:17 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
szerintetek mennyi lehet fazekas reális ára?

Advertisement