σ15:5) Η διαθεση για
3η "αποχωρηση", το ξεσπασμα και το ξεπουλημα μετα απο μια ηττα..
20/2/2011 2:05:14 πμ
Ε κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους.. Να πληρώνω 60.000K μισθούς και 50 και να χάνω από ομάδες με 15Κ παίχτες.. Δεν το δέχομαι.. Ας φύγουν όλοι όσοι δεν πονάνε την φανέλα.. Θα γίνω και εγώ Fishes θα φτιάξω γήπεδο και θα προπονήσω νέους.. Δεν γίνεται άλλο πια...
Άσε που δεν μου αρέσει καθόλου ο όμιλος έτσι όπως έχει γίνει.. Οι δίπλα παίζουν δυνατά με εμάς Tool Kavala Nosferatu Pao και μένα.. Και παίζουν με τον Paok και ανοίγουν τα πόδια.. Κάτι 3 παίχτες κατεβάζουν.. Ε δεν γουστάρω άλλο.. Βαρέθηκα...
σ16:6) H ανακοινωση για την
4η "αποχωρηση"...!
10/5/2011 8:39:29 μμ
Παιδιά ένα καλησπέρα από εμένα και ένα αντίο.. Μέτα την 30άρα στην έδρα μου στο τελευταίο παιχνίδι αποφάσισα να κλείσω το acc.. Μου την έδωσε μια ομάδα με το όνομα του αγαπημένου μου παίχτη να ταπεινώνεται έτσι, μάλιστα την στιγμή που πάει να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι και τα σαρώνει όλα.. Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά ή το παιχνίδι είναι χάλια.. Ότι και από τα δύο και να συμβαίνει δεν με ενδιαφέρει έχω ξενερώσει τις τελευταίες μέρες και συνεχίζω να ξενερώνω.. Σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.. Βαρέθηκα πια όλο μαλακίες.. Καλή συνέχεια σε όλους σας εύχομαι.. Χάρηκα πολύ αυτόν τον όμιλο γιατί όλοι είστε πραγματικά καταπληκτικοί τα λέμε παίδες..
σ17:7) Μια αναδρομη της ιστοριας του χρηστη ντιρκ στον χωρο του μπαζερ, με αποκορυφωμα
το μπολντ κομματι!!
31/8/2011 2:49:06 μμ
Αγορίνα μου γλυκιά παίζω από την σεζόν 7 με όνομα ομάδα ΠΑΟΚΑΡΑ4 και έχω φάει κηδίες για κηδίες από το buzzer θα έπαιζα 2η κατηγορία και μου διαγράψαν την ομάδα επειδή ένα παιδί που ούτε καν το ξέρω μου πήρε έναν παίχτη μου και έτυχε να παίζαμε μια μέρα μαζί σε ένα Ιντερνέτ καφέ με κοινή σύνδεση χωρίς πάλι να το ξέρω.... Έτσι έχασα την ομάδα μου και εσύ κάθεσαι και μου λες μαλακίες.... Απλά κόψτο εδώ.... Δεν έχω να πω κάτι άλλο γιατί πολύ παιχταράδες την είδατε όλοι εσείς.... Και ναι βιαζόμουν κάθε χρόνο να ανέβω και να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν.... Κακό είναι αυτό δηλαδή? Αλλά σας το εύχομαι σε όλους εσάς του ενήλικες που μου το παίζετε υπεράνω να το πάθετε μια μέρα να δείτε πως πονάει.... Άντε μου και στο διάολο λοιπόν....
8) Η ατακα που εμεινε στην ιστορια "Waste of time", και η
5η "αποχωρηση"..
31/8/2011 6:42:27
Δεν σου πέφτει λόγος να σχολιάζεις την σοβαρότητα μου μεγάλε.... Άντε γιατί πολύ ανώτερος το είδες.... Και ναι αυτός είναι ο τρόπος μου ελεύθερα μπορείτε να με καταγγείλετε σε κάποιον Gm να με ρίξουν κανένα πρόστιμο όπως είχε γίνει και με τον Asigratito που του είπα κάτι με έβρισε και έφαγα πρόστιμο 150 χιλιάρικα και αυτός τίποτα από τους τέλειους Gm του παιχνιδιού πάλι καλά έκανα ένσταση και οι admins μου έσβησαν το πρόστιμο.... Τέλος πάντων waste of time όπως λένε και οι Αμερικανοί εξάλλου μιλάω με τον Ν.κόσμο που την έχει δει παίχτης και έναν όριμο ενήλικα τον Καβάλα.... Ας γελάσω γιατί είστε και λίγο αστείοι βρε αδερφέ τέλος για μένα το φόρουμ καλή συνέχεια Nosferatu όσο για τους υπόλοιπους να σας δω σε 4,5 σεζόν θέλω....