evo da vam i ja još malo odpametujem ko uvaženi kolega sinjanin..
Potpuno se sa svim slažem kaj je on napisao o polakom ulasku u nivo više, jer se u četvrtoj pripremate za treću, u trećoj se već pripremate za drugu , ali bolje je sporije tak da se tak dobro pripremite u trećoj da kad jednom dođete u drugu ne plešete jednu sezonu već da odmah budete u vrhu druge....
..evo ja sam počeo igrati u 6 sezoni i odmah bio prvi i ušao u 3-1 ligu definitivno najtežu treću ligu koja je bila,u njoj su bili sve jaki klubovi, i igraći ,koji su svi od reda čim su ušli u drugu ligu bili u vrhu svojih liga samo neki od njih : KK Klip, Knight sabers, KK bobo oni su u 2-4 ligi i Žirafe oni su u 2-2 ligi sve su to klubovi koji streme prema prvoj ligi.A u njoj je bio i kolega Sinjanin, pa nek vam on kaže o toj ligi..
Ja sam odmah prvu sezonu ušao u polufinale konfe i tu ispao, iduću sezonu sam bio u finalu i izgubio od GM-Kivana, zatim slijedeću sezonu opet u polufinalu ispao od KK Bobo,koji je ušao u drugu, prošlu sezonu opet bio u finalu sa žirafama i tu opet izgubio ipak je on bio 6 sezona u 3-1 ligi, i bio je red da ode dalje i sad se nadam da je ovo moja posljednja sezona u trećoj ligi.
evo u svim ovim sezonama sam naućio puno toga da kak je sinjanin rekao kupi jeftino pa malo treniraj i prodaj skupo,evo vam neki moji biseri transfera.
Prvi veći transfer sam napravio sa plejem
------------------------------KUPLJEN------------------PRODAN
PL-- Melkon Hospojan-----230 000------------------1 000 000
KR--He Xsanghong--------459 000------------------2 346 000
KC--Lymay R. Carero-----900 000------------------1 500 000
BŠ--Boris Pokatilo----------500 000------------------1 000 000
BŠ--Ladislau Giacimini-----698 000-------------------2 040 000
KR--Dy Chunyao----------382 000---------------------700 000
PL--Joseph Caruso--------425 000-------------------1 250 000
KC--Jean Jamet----------1 456 000------------------2 200 000
i još je bilo toga da ne nabrajam izmjenjao sam mnogo igraća i svaki puta pojaćavao momćad da bi došao do ovoga sada, sveukupni transferi su mi bili:
PRODAJA---------21 888 100
KUPOVINA--------21 391 400
I kaj vam je još najvažnije odigrati što je više moguće utakmica laganicom da si nabijete ent, i onda bute pobjeđivali i puno jaće momčadi od sebe koje recimo cijelo vrijeme igraju normal, evo ja već treću sezonu igram sve utakmice laganicu i u svakoj sam imao po 1 ili 2 poraza a sve ostalo su bile pobjede, možete pogledati , zatim je jako važno imati roster igraća za vrtiti ih tako da svi dobiju između 55 i 75 minuta da vam raste forma i sa time puno dobivate,recimo imate tri igraća koji niš ne vrjediju da vam igraju prijateljske da vam popune mjesta igraća koji su u dvije ligaške tekme skupili potreban broj minuta da vam ne probiju plafon i da im radi toga padne forma, i ulaganje u dvoranu vam je jako bitno ,evo ja u 3 ligi imam po domaćoj utakmici 200 000 cca tak da mogu pokriti plaće igraća i osoblja, plaće igrača su mi oko 170 000, a osoblja oko 60 000 i ako uđem u drugu dvoranu ću još proširiti na nekih 17 - 18 tisuća to je optimalan broj za drugu ligu,sada mi je 13 000 mjesta.Evo tako vam izgleda dugi put, do druge lige jer se ništa nemože preko noći postići pogotovo ako ste u jakoj ligi , kao što je vaša, a samo jedan ide u drugu.Treba biti strpljiv i rezultat bu došao sam po sebi,prije ili kasnije.
ali kaj ja to vama sve prićam kad vi to već sve sigurno znate ,ma nagovorio me Sinjanin , da nekaj napišem na vašem forumu , da mu vrati dug jer je on pisao na našem ,pa rekoh da vam napišem par pametnih pa ak se kom ćita nek izvoli ak ne neka preskoći ovaj post..
.pozdrav care SINJANE evo to bi bilo to , nadam se da bu neko to i pročitao da nisam bezveze pisao
PS: Navratite na forum 3-1 lige najaktivniji forum momentalno u buzzrer Hrvatska sa 539 postova u sezoni 11, i bacite koji komentar..pozdrav ,the end ,kraj, gotovo, nema više..
Last edited by marijoh (NTscout) at 3/5/2010 6:02:47 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!