Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους, παίδες. Χριστός Ανέστη.
Ελπίζω άπαντες να είστε καλά, όπως και οι οικογένειές σας φυσικά :)
Και του χρόνου με παρέα, αφού φέτος η πανδημία μας κράτησε περιορισμένους. Ούτε καν στην εκκλησία δεν μπορέσαμε να πάμε, για να ανάψουμε ένα κερί...
Λοιπόν, λοιπόν. Τελειώνουν σήμερα και τα χιαστί ματς. Οπότε, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αφού το Σάββατο θα αρχίσει ο τρίτος και τελευταίος γύρος της κανονικής περιόδου.
Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αντιμετωπίζει τους ισχυρούς Τιτάνες. Η προϊστορία είναι υπέρ του Βαγγγέλη και με δεδομένο ότι φροντίζω να μη διαταράσσω τις ισορροπίες στις καρμικές πελατειακές μου σχέσεις, δεν έχω πολλές ελπίδες πως θα κερδίσω σήμερα. Υπομονή λίγη ώρα βασικά και θα ξέρουμε.
Βασίλη, να ξέρεις ότι η ψυχή μου πήγε στην Κούλουρη (μην σου πω στη Ζυρίχη, καλύτερα) στο μεταξύ μας ματς. Σίγουρα δεν σου αξίζει το 1-13 που έχει να επιδείξει η Παλιά Πόλη... Συμφωνώ απόλυτα με τον Jase, ότι δεν σε θέλει καθολου το game.
Ένα κομματάκι γαλακτομπούρεκο με παγωτό, θα το τσάκιζα ευχαρίστως!!! Μετά από τόσο κρέας που καταναλώσαμε, το γλυκό χρειάζεται ;) Ελπίζω μόνο να μην κάθισε βαρύ στις παικτούρες μου το κοκορέτσι και σήμερα σέρνονται...