BuzzerBeater Forums

BB Poland > U21 - Przemówienia kandydatów

U21 - Przemówienia kandydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109441.3 in reply to 109441.1
Date: 9/8/2009 9:18:36 AM
Overall Posts Rated:
299299
Życie prywatne: (czyli coś o sobie)
Leszek - mam 22 lata (w lutym skończę 23)
Studiuje sobie na Politechnice Śląskiej Wydział Transportu, jako, że są to studia dzienne to czasu wolnego mam przeważnie bardzo dużo :) Zainteresowania nie są jakieś nadzwyczajne: sport prawie każdy (próbowałem już prawie wszystkiego z różnymi skutkami), szczególnie lubię oglądać jak nasi o coś walczą, komputery, kobiety, motoryzacja, lubię też spontaniczne wycieczki zarówno w góry, jak i jeziorka. Spędzanie czasu na świeżym to co to staram się robić, jak mam tylko możliwości.

Doświadczenie:
Doświadczenia z BuzzBeater mam całkiem spore (W BB gram od 3 sezonu, czyli jak dobrze liczę 7 sezonów, jak ten czas szybko leci w dobrym towarzystwie)
Prowadzenie kadry U-21 w poprzedniej kadencji, co daje mi pewną przewagę nad konkurentami i pozwoli uniknąć tych niewielkich błędów, które się zdarzyły.

Sukcesy:
Wygrana w PP (3 sezon)
Gra w PLK od kilku sezonów z różnym skutkiem, ale w tym sezonie powalczę o mistrza :PP
Awans do WC-21 i zajęcie tam 5 miejsca (chyba jednak jest to mały sukces)

Współpraca z Selekcjonerem
Będzie przebiegać bardzo sprawnie, z MrPresident-em mam bardzo dobry kontakt (już ustaliśmy, że dzielimy się sprawdzaniem skilli zawodników z draftu), zresztą w tej kadencji to gracze U21, już chyba nie będą decydować, ale jeśli byłaby potrzeba, to zawsze mogę mu pożyczyć Grzonę, czy innego obwodowego na jakiś ważny mecz :]
Jako, że nie jestem konfliktowy z kolejnym selekcjonerem NT, pewnie też miałbym dobry kontakt.

Zawodnicy
Tym razem chyba już najlepsi 21 latkowie, będą grali u mnie, bo są za słabi na NT

Mistrzostwa Europy - Cel
Minimalny awans do baraży WC
Realistyczny: medal
Maksymalny: złoty medal

Mistrzostwa Świata - Cel
minimalny - wejście do czołowej 8 WC
realistyczny - medal
maksymalny - finał i wygrana w nim :P

Plusy
Świetny kontakt z właścicielami zawodników (większość ulega moim planom treningowym, kadra działa jak magnes)
Bardzo dobry kontakt ze skautami
"Spora wiedza taktyczna :P"
Znajomość kruczków kadrowych

Dlaczego ja, a nie ktoś inny?
Jeśli ktoś chce selekcjonera, który nie będzie bał się ryzykował i picował kiedy się da, to jestem tym na kogo powinieneś oddać głos. Będę kontynuował to co pokazałem w 1 kadencji, jeśli byłeś z tego zadowolony to oddaj głos na Leszka :)
Pozdrawiam

Serdecznie dziękuję, za każdy oddany głos :)

Jak o czymś zapomniałem, to edytuję posta ;)