Ispravno, prebaciti breme favorita na protivnika:)
Ispravno, prebaciti breme favorita na protivnika:)Mozes kao Matori da ga smaras da igrate TIE, ili da se ponizavas i saljes mu 10 poruka dnevno
Mislim da cu da mu trazim 3 miliona na pozajmicu :)Sta kazes na to??? :))
Da, naravno da se ti uvek zajebavas... ali, ja bih ti stvarno onako drugarski savetovao da iskuliras malo ovu igricu.Ako razumes, onda shvati to kao dobronameran savet, a ako ne razumes onda se nemoj uvrediti i zaboravi da sam bilo sta rekao
I posle kazu zasto bas on? Zasto uvek isti? Kako se racuna taj MVP? Zbog cega je on tako dobar?hehehe... 38 poena, 12 skokova, 2 blokade... au bre koliko je dobar ovaj GrkovicMorao bih da nateram EX-a da mi proda ovog Håkansson, on i Grka mnogo dobar tandem ;)))))
I posle kazu zasto bas on? Zasto uvek isti? Kako se racuna taj MVP? Zbog cega je on tako dobar?hehehe... 38 poena, 12 skokova, 2 blokade... au bre koliko je dobar ovaj Grkovic :)Morao bih da nateram EX-a da mi proda ovog Håkansson, on i Grka mnogo dobar tandem ;)))))I naravno njegov tim je opet izgubio. E nikada neces nauciti mali veseljace :)
I posle kazu zasto bas on? Zasto uvek isti? Kako se racuna taj MVP? Zbog cega je on tako dobar?hehehe... 38 poena, 12 skokova, 2 blokade... au bre koliko je dobar ovaj Grkovic :)Morao bih da nateram EX-a da mi proda ovog Håkansson, on i Grka mnogo dobar tandem ;)))))